wellnesswebaruhaz.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!

Fürdősó, iszap alkategóriái
A víz és a só az élet építő elemei, ezért hatással vannak egészségünkre és közérzetünkre egyaránt. A sóból készült termékek megfelelő használatával a felüdülésen kívül számos egészségi problémáját megelőzheti, kezelheti. A só védi a sejteket és különösen az agysejteket az elsavasodástól. A só kiválóan ápolja és védi bőrünket. Testünk egészét borító bőr a mintegy 2 m felületével és kb. 2 kg súlyával a legnagyobb szervünk. Bőrünk védő szerepet betöltő érzékszerv is. Véd a mechanikai behatásoktól, szabályozza a test hőmérsékletét. A bőr mirigyeinek savas vegyhatású váladéka kémiai védőburkot képez fertőzések ellen. Ha a szervezet sóban szegény, akkor egyre jobban elsavasodik. Amikor elegendő víz és só van a szervezetünkben akkor, mint természetes antioxidánsok, eltávolítják a toxikus salakanyagokat. A különböző fürdősók önmagukban vagy egyes gyógyszeres kezelések kiegészítésére, hatásuk fokozására alkalmazhatóak.


Magyarországi fürdősók


Parajdi só, iszap


Bevásárlókosár

Hírlevél


0.1005 mp


   Jogi nyilatkozat    Vásárlási tudnivalók