wellnesswebaruhaz.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!

BIO- és Natúrkozmetikumok alkategóriái
Bőrünk a maga 15%-os súlyrészével testünk legnagyobb szerve, amelynek és képződményeinek (haj, köröm) állapotát nagyban befolyásolják a negatív és pozitív környezeti hatások. A negatív környezeti ártalmak pl. UV-sugárzás, extrém hőmérséklet, levegőszennyezés kívülről, a betegségek, stressz, mérgező kozmetikumok, gyógyszerek pedig belülről károsítják bőrünk, hajunk, körmünk állapotát. Ezért fontos a mindennapi bőrápolás bőrtípusunknak megfelelő BIO- és natúrkozmetikai szerekkel. Sokan nem is gondolják, hogy kozmetikumaink káros anyagai bőrünkön keresztül felszívódva bekerülnek szervezetünkbe is. Ezért egyre növekszik az allergiában és bőrbetegségekben szenvedők száma. A különböző betegségek, a helytelen életmódból adódó bőrproblémák kezelésére számos kozmetikum és gyógykészítmény áll rendelkezésre. Ezek jelentős része azonban nem elég hatékony, használatukkor több kellemetlen mellékhatásra is fel kell készülni, hogyha nem natúr vagy bio minősítésű kozmetikumokat használunk. A kizárólag természetes alapanyagokból, kímélő eljárással készített BIO- és natúrkozmetikumok egészségesek, sokkal intenzívebben fejtik ki kedvező hatásukat a mesterségesen előállított kozmetikumokkal szemben. A BIO- és natúrkozmetikumok tiszta, természetes, megbízható alapanyagokból készülnek.


Arcápolás


Testápolás


Szemránckrém, ránctalanítók, anti-aging


Hajápolás


Kéz- és lábápolás


Hab- és tusfürdők


Szájápolás, fogkrém, ajakbalzsam


Szappan


Babaápolás


Dezodorok


Arctej, arctonik, sminklemosó


Arcpakolás, bőrradír, peeling, arcmaszk


Fényvédő krémek


Cellulit (narancsbőr) kezelés


Pattanás, mitesszer, akne, zsíros arcbőr


Száraz bőrre (zsír- és vízhiányos bőr)


Rozacea-s, hajszálértágulásos bőrre


Pigmentációs zavarokra (szeplő,májfolt)


Hidratáló arc- és testápolók


Hyaluronsav tartalmú krémek


Gránátalmás kozmetikumok


Bevásárlókosár

Hírlevél


0.0635 mp


   Jogi nyilatkozat    Vásárlási tudnivalók