wellnesswebaruhaz.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!

Tigrisszem nyaklánc
Drágakő, féldrágakő, ásvány ékszerek -> Tigrisszem 
Azonosító: 00167 - Kérdés küldése a termékkel kapcsolatban
bruttó 6.200 Ft
2 db-tól -10% (bruttó 5.580 Ft/db)
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
6 mm-es gyöngyökből készült tigrisszem nyaklánc allergiamentes, ródiumozott kapoccsal. Hossza 50cm.
2db-tól -10% kedvezmény, bruttó 5580 Ft/db!

A tigrisszem féldrágakő színe sárgásbarna, aranybarna, az áttetszőtől az átlátszatlanig, mélyen csíkozott ásvány. A követ mozgatva vándorló fénysugarat láthatunk, amely bámulatos elevenséget kölcsönöz a kőnek. Meleg sugárzását selymes arany és barna tónusainak köszönheti. Szinte hipnotikus hatással van ránk hullámzó szépségével! Elnevezése a tigris mintázata valamint a macskaszemhatás kombinációjára utal. A tigrisszem megfékezi a túláradó energiákat és izgalmakat. Mélységes belső béke és védettség, érzelmi mélység fejlődik ki hatására. Használatával kifejleszthetjük magunkban a mások iránti bizalom és megértés képességét. A tigrisszem féldrágakő élénkséget és meleget áraszt, segít befelé tekinteni és felismerni belső korlátainkat. A tigrisszem nyitottságra és kreativitásra ösztönzi szellemünket.

Csillagjegyei a Szűz, Oroszlán, Skorpió, Nyilas, Ikrek. Csakrái a Napfonat csakra. Eleme a föld, némi levegő.

A tigrisszem féldrágakő, a tisztánlátók köve. Megérzed a veszélyt, de nem tudsz ellene tenni semmit? A tigrisszemmel nem vagy többé tehetetlen. Viselője képes a tigris szemével nézni a dolgokat, megérzi és kikerüli a veszélyt, különösen a pénzügyi döntések terén. Régen minden utazó kereskedő hordott magával tigrisszemet, önmagát és áruját védve vele.

A tigrisszem féldrágakő legfontosabb lelőhelye a dél-afrikai Oranje-folyótól északra fekvő Griquatown vidéke, ahol átlagosan centiméter vastag lemezeik vörösbarna, okkersárga jáspispaláknak repedéseit töltik ki. Németországban csiszolják. Megtalálható még Nyugat-Ausztrália, Burma, India, USA.

Tigrisszem féldrágakő gyógyhatásai a kristálygyógyászatban
Elsősorban a légutakra, a tüdőre van hatással, ezért nagyszerű segítő megfázás, bronchitis, köhögés, illetve a tüdő megbetegedései esetén. Jó hatással van az ízületekre és a csontokra, izommerevség esetén igen nagy segítség. jótékonyan hat a szemre, és fejleszti a sötétben való látást; gyógyítja a torok és a nemzőszerveket, valamint feloldja a szűkületeket. Hasznos a törött csontok helyrehozatalában is. Különböző idegi betegségek esetén is használható, mint pl. ideggyulladás, epilepszia, vagy a hétköznapi idegkimerültség. Csont és ízületerősítő hatása van, mozgásszervi merevség ellen is hatásos. Erősíti a légutakat, ezért meghűlés, köhögés, de még bronchitis és asztma ellen is hathatós segítség. Az idegi betegségek széles spektruma ellen hat, az ideggyulladástól az epilepszián keresztül a skizofréniáig hatásos. A tigrisszem erősíti a légutakat és a tüdőt, ezért meghűlés, köhögés, asztma, és bronchitis esetén segítheti a gyógyulást. Melegíti testet és segít, hogy hamarabb kilábaljunk a náthából. Javítja a látást, mert feloldja a tisztánlátást akadályozó érzelmi gátlásokat. Enyhíti az asztmás tüneteket is. Hatással van az ízületekre és a csontozatra is, alkalmazása csonttörés esetén ajánlott. Aktiválja a mozgásszerveket, hatásos azok merevségével szemben. A tigrisszem hatásos segítség az idegi betegségek esetében is, az ideggyulladástól az idegességig, de epilepszia és skizofrénia vagy paranoia, üldözési mánia és szellemi eltévelyedések ellen is hasonlóan jó segítség.

Lelki hatásaként aktiválja a bátorságot és tetterőt, javítja a problémamegoldó képességet, segít a döntéshozatalban. Feloldja az érzelmi blokádokat, eltemetett sérelmeket, feloldoz a bűntudat alól. Elősegíti a "tiszta" szemmel látást, segít, hogy magunkat és a körülöttünk lévő világot perspektivikusabban lássuk, ennek köszönhetően figyelmesebben tekintsünk környezetünkre. Ezzel a fokozott megfigyelési képességgel könnyebben tudunk döntéseket hozni és problémákat megoldani. Azoknak az embereknek, akik nehezen hoznak döntéseket, kitűnő választás ez a kő. E tulajdonsága miatt nagyon jól használható, amikor hirtelen gyors döntéseket kell meghoznunk. Javítja a koncentráló képességünket, vizsgaidőszakban ezért kifejezetten javasolt a viselése. A tigrisszem megfékezi a túláradó energiákat, izgalmakat, amelyek helyét mélységes belső béke és védettség érzete veszi át. A tigrisszem pozitív hatást gyakorol az agyra és a koncentráló képességre. Aktiválja döntési képességünket, bátorságunkat és tetterőnket, segít a döntések meghozatalában és problémáink megoldásában. A tigrisszem révén feloldhatók az emocionális blokádok. E kőben többféle rezgés egyesül, így a segítségével megtanulhatunk távolságot tartani, s egy bizonyos sorrendet felállítani.a tigrisszem rendbe hozza az önértékelési zavarok, az önbírálat és a blokkolt kreativitás következményeit. Segít felismerni a tehetséget és a képességeket, no meg a hibákat is, amelyeket jó lenne legyőzni. Bármilyen függőségben szenvedőt támogat abban, hogy változtatni tudjon eddigi életvitelén. Összeköti a két agyféltekét, és lehetővé teszi, hogy semmi ne kerülje el a figyelmünket. Segít összegyűjteni a felbukkanó információkat, és megtalálni közöttük az összefüggéseket. Előmozdítja a dilemmák és a belső konfliktusok megoldását, főleg azokat, amelyeket a hiúság és a csökönyösség idéz elő. Különösen hasznos a mentális rendellenesség és a személyiségzavarok gyógyítására. Érzelmileg kiegyensúlyozza a jing és a jang energiát, valamint energiával tölti fel az érzelmi testet. Mérsékli a depressziót és felderíti a hangulatot.

Már a régi időkben is úgy tartották, hogy a tigrisszem olyan kő, amely felvidítja a viselőjét és élesíti az elméjét. Erősíti a barátságokat és megvéd a hamis barátságoktól. Amikor védelmet keresve túlságosan is az anyagi biztonságra és birtoklásra hagyatkozunk, a tigrisszem tudatosítja bennünk, mit is keresünk valójában. Meleget, boldogságot és bőséget, amelyet azonban csak önmagunkban lelhetünk meg. A tigrisszem arra tanít minket, hogy ez a vágyunk csak akkor teljesül, ha nyitottak és mozgékonyak maradunk ahelyett, hogy konvekciókba merevednénk, vagy rég elmúlt vágyak beteljesüléséhez ragaszkodnánk. A tigrisszem tekintetünket önmagunkba, legmélyebb bensőnkbe irányítja. Megértőbbé tesz, gondolkodásunkat friss kreativitással, elevenséggel, nagyobb áttekintéssel gazdagítja. Hatására ismét nyitottabbá válunk a céljaink beteljesüléséhez közelebb vivő sokféle lehetőségre. A tigrisszem azt mutatja meg, hogy az élet folyamatos mozgásban van. Felszólít minket, hogy menjünk tovább, nézzünk mélyebbre, míg saját bensőnkben meg nem találjuk az aranyló bőség kincsét, amely meleget, boldogságot és biztonságot ad.

A TIGRISSZEM ÉS A SZŰZ A Szüzeket a tigrisszem kivezeti megrekedt gondolkodási struktúrájukból. Élesíti értelmüket, ugyanakkor átsegíti őket a racionális gondolkodás határain. A tigrisszem segítségével a Szüzek felismerhetik, hogy a külső biztonság iránti túlzott vágy akadályozza fejlődésüket, ezért a biztonságot és bizalmat elsősorban önmagukban kell keresniük. A TIGRISSZEM ÉS AZ OROSZLÁN A tigrisszem ötvözi a Föld energiáját a Nap energiájával, ezáltal földelt, de magas szintű rezgést hoz létre. A tigrisszem különösen összhangban van az Ön vidám természetével, erőteljes védelmező hatású és elősegíti, hogy erőteljes akaratát konstruktív módon nyilvánítsa meg. Segít különbséget tenni aközött amire valóban szüksége van és amire csupán vágyik, ezen kívül támogatja a lelki egységérzetét. A tigrisszem felszínre hozza a rejtett adottságokat és a leblokkolt kreatív képességeket. A tigrisszem segít abban is, hogy bölcsen használja fel erejét és megtanítja felismerni és a céljai eléréséhez hasznosítani a belső erőforrásokat. Az Oroszlán jegy szülötteinek erejüket saját maguk megerősítésére kell használni, amelyre a tigrisszem is ösztönöz. A TIGRISSZEM ÉS AZ IKREK A tigrisszem jó hatással van az Ikrek mozgékony szellemére, ugyanakkor felhívja figyelmüket a tisztán intellektuális megértés határaira is. Ráébreszti őket arra, hogy a valódi teljességet Önmagukban megtalálhatják. Ösztönzi őket a magukba pillantásra és elősegíti a bőség és a védettség belső megtapasztalásának útjában álló struktúrák feloldását. A TIGRISSZEM ÉS A SKORPIÓ A tigrisszem rendkívüli védelmező köve a Skorpiónak. A tigrisszem élénkséget és meleget áraszt. Segít a Skorpiónak befelé tekinteni és felismerni belső korlátait. Nyitottságra és kreativitásra ösztönöz. A TIGRISSZEM ÉS A NYILAS A tigrisszem üzenete az eleven melegség. A követ mozgatva vándorló fénysugarat láthat, amely bámulatos elevenséget kölcsönöz . Amikor védelmet keresve túlságosan is az anyagi biztonságra és birtoklásra hagyatkozik, a tigrisszem tudatosítja, mit is keres valójában. A meleget, boldogságot és aranyló bőséget segít megtalálni Önmagában.


Gyártó: Féldrágakő

Kapcsolódó termékek: 00121,00153,00306,00130

Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Ehhez a termékhez az alábbi termékeket is megrendelték
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
Indole-3-Carbinol 60db 200mg/kapszula
Magasfokú sejtvédelem! Indol-3-karbinol tartalmú étrend-kiegészítő, 200mg hatóanyag tartalommal! Indole-3-Carbinol ka...
bruttó 8.960 Ft 
db
Tulasi aromaterápiás Citrom-fahéj szappan 90g
Kurkumával festett szappan, amely a bőrön gyulladáscsökkentőleg hat. A citrom illóolaj a fahéjjal kombinálva élénkítő, h...
bruttó 430 Ft 
db
Tulasi aromaterápiás Citromfű szappan 90g
Kellemes, friss illatával élénkíti a vérkeringést, így energikusabbnak érezhetjük magunkat a szappan használatával. A re...
bruttó 430 Ft 
db
Tulasi aromaterápiás Körömvirág szappan 90g
Körömvirág illóolajtartalmú növényi szappan. Hámsejtregeneráló, nyugtató, gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. Hatóa...
bruttó 430 Ft 
db
Tulasi aromaterápiás Teafa szappan 90g
A csalánőrleménnyel festett szappan Teafa illóolaj tartalmánál fogva rendkívül erős baktérium- és gombaölő hatással rend...
bruttó 430 Ft 
dbKapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
Tigrisszem nyaklánc (négyzetes)
15x15 mm-es, négyzet alakú tigrisszem gyöngyökből készült féldrágakő nyaklánc allergiamentes, ródiumozott kapoccsal. Hos...
bruttó 8.900 Ft 
db
Hematit karkötő - Conquista la noche
Conquista la noche-Éjjeli hódítás-Hematit karkötő. A hematit erősíti a vonzerőt, fokozza az orgazmust a kristálygyógyás...
bruttó 6.900 Ft 
db
Rózsakvarc nyaklánc
4 mm-es golyós gyöngyökből készült rózsakvarc nyaklánc allergiamentes, ródiumozott kapoccsal. Hossza 50cm. 2db-tól -10% ...
bruttó 5.800 Ft 
db
Hegyikristály nyaklánc
10mm-es gyöngyökből készült hegyikristály nyaklánc allergiamentes, ródiumozott kapoccsal. Hossza 50cm. 2db-tól -10% ke...
bruttó 15.200 Ft 
dbBevásárlókosár

Hírlevél


0.268 mp


   Jogi nyilatkozat    Vásárlási tudnivalók