wellnesswebaruhaz.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!

Ionos Ultrahangos mélymasszázs készülék infravörös fénnyel + ingyenes szállítás
Víztisztító, terápiás készülékek -> Szépségápolás 
Azonosító: 00186 - Kérdés küldése a termékkel kapcsolatban
bruttó 22.800 Ft
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
Jelenleg nem kapható! A Vivamax bőrápoló készülék négy alap és három kombinált funkciójának köszönhetőn szépségápolási és egészségügyi célokra is kiválóan alkalmas. Az ultrahang magas frekvenciája elősegíti a ráncok kisimulását, feszesíti az arcbőrt, illetve csökkentheti a narancsbőr kellemetlen tüneteit. Negatív és pozitív ionos funkciójának köszönhetően regenerálja és tisztítja a bőrt. Az ionos ultrahangos mélymasszázs készülék olyan magas frekvenciájú (1millió rezgés/perc) hanghullámokat hoz létre, amelyek képesek 4-6 cm mélyen behatolni a bőr alsóbb rétegeibe. A készülék ezzel javítja a gyógynövény alapú kozmetikumok hatóanyagainak hasznosulását! Az ultrahang hullámok a bőrszövetekben a magas rezgések által segítséget nyújthatnak a meszesedések oldásában. A keletkező hő fellazítja a kötőszövetekben lerakódott, nehezen oldódó zsírokat is. Az ultrahangos mélymasszázs készülék használható arcon és testen egyaránt.
Ultrahang - Magas frekvenciájú (1 millió rezgés/másodperc) hanghullámokat hoz létre, melyek képesek 4-6 cm mélyen behatolni a bőr kötőszövetének alsó rétegeibe és ott hőz gerjesztve oldani a különböző káros lerakódásokat. A vibráció segíti az izmok ellazulását és enyhíti az izomfájdalmakat.
Infravörös fény - Melegítő hatásával segíti a kozmetikumok felszívódását, ellazítja és javítja a bőr vízellátását, gyorsítja a véráramlást
Negatív ionok A szervezetben lerakódott méreganyagok pozitív töltéssel rendelkeznek. A készülék által kibocsátott negatív ionok a bőrbe jutva segíthetik a káros anyagok megkötését, illetve regenerálják a bőrt.
Pozitív ionok A krémek hatóanyagait a bőr alatti kötőszövetekbe juttatják, így segítik a bőrsejtek víz- és tápanyag felvételét.

Szépségápoló hatás - Alakformálás (fenék, comb, has, derék) - Feszesíti és rugalmassá teszi a bőrt - Segít a narancsbőr megszüntetésében - Elősegíti a ráncok kisimulását - Rendszeres használata feszesebbé, formásabbá teszi a mellet - Növeli a bőrápoló kozmetikumok hatásfokát, segíti azok felszívódását

Egészségügyi hatás
- Regenerálja és tisztítja a bőrt - Csillapíthatja au ízületi és izomfájdalmakat - Csökkentheti a gyulladásokat, oldja a meszesedést.

Szépségápolási és wellness célokra - 4 alap funkcióval (negatív és pozitív ion, ultrahang, infravörös fény) - Bőrápoló kozmetikumok hasznosulásának segítése - Ráncok, arcbőr kezelése - Narancsbőr kellemetlen tüneteinek enyhítése. Használható - alakformálásra (fenék, comb, has, derék) - bőrfeszesítésre, rugalmassá tételére - narancsbőr tüneteinek enyhítésére - ráncok kisimulásának elősegítésére - mellek feszesebbé, formásabbá tételére - bőrápoló kozmetikumok hatásának fokozására, a gyorsabb felszívódás elősegítésére.

Az ionos ultrahangos készülékkel zsírt égethet, gyulladást, fájdalmat csillapíthat és még arcbőrét is szebbé varázsolhatja. Az ultrahangos mélymasszázs eltávolítja a szennyeződéseket, fehéríti, fiatalítja, lágyítja és puhává varázsolja a bőrt. A Supersonic ionos ultrahangos készülék ultrahangos rezgése gyorsítja a vér áramlását és javítja a bőr hőfelvevő képességét. Az ultrahangos masszázs zsírégető, így alakformálásra is használható. Az Supersonic ionos ultrahangos mélymasszázskészülék a kozmetikusok által a szépségápolás terén használt nagyteljesítményű masszázs berendezésekhez hasonlóan magas (1MHz) frekvenciájú hanghullámokkal kezeli a testfelületet.

Az ionos ultrahangos készülék használata során a magas frekvenciájú ultrahangos mélymasszázsnak köszönhetően visszaállítja a bőr rugalmasságát, széppé és fiatalossá teszi azt. Az ultrahangos mélymasszázzsal csillapítható a fájdalom, gyulladás, felgyorsíthatóak a gyógyulási folyamatok. Ultrahangos mélymasszázs oldhatja a meszesedést, izomgörcsöket. Az ultrahangos mélymasszázs fokozza a nyirokkeringést, bőrünk vízfelvevő képessége nő. A magas, 1MHz frekvenciájú ultrahangos mélymasszázst eredményesen használhatjuk cellulit (narancsbőr) kezelésére. A Supersonic ultrahangos mélymasszázs a negatív ionos funkciójával mélyen tisztítja bőrünket, a pórusok összehúzódnak, csökken a pattanások kialakulásának esélye.
Arctisztításra is kiválóan alkalmas!


Az ultrahangos mélymasszírozó készülék rendszeres használata megsokszorozza a kozmetikai- és gyógyhatású krémek eredményességét, így sokkal látványosabb és gyorsabb eredmény érhető el. Az ionos ultrahangos masszázst használhatjuk az arcunkra, karunkra, lábunkra és testünk egyéb pontjaira.

Az ionos ultrahangos masszírozó
infravörös fénnyel készülék hatása
A mélymasszázs által az ultrahang hullámok akár 4-6 cm mélyen is képesek behatolni a kötőszövet alsó rétegeibe, ahol hőt gerjesztenek. A hő hatására az erek kitágulnak, és felgyorsul a vér áramlása. A felgyorsult véráram szállítja a sejtek számára szükséges oxigént és tápanyagot, valamint eltávolítja a sejtekben felhalmozódott salakanyagokat. Az ultrahangos mélymasszírozó által a kötőszövetekben létrehozott hő fellazítja a lerakódott, nehezen oldódó zsírokat, csillapítja a fájdalmat, gyulladásokat, oldja a meszesedést, az izomgörcsöket és felgyorsítja a gyógyulás folyamatát. Így alakformálás, szépségápolás, bőrápolás területén eredményesen használhatja mindenki.

Az ionos ultrahangos készülék magas frelvenciájú hanghullámokat hoz létre (1MHz), amelyek a készülék membránfeje segítségével a meghatározott testfelületen fejtik ki hatásukat. Ahogy a membránfej végigsiklik bőrünk felületén, a hanghullámok 4-6cm mélyen behatolnak a bőr kötőszöveteinek alsó rétegeibe, ahol hőt gerjesztenek. Ennek hatására az erek kitágulnak és a célterületre irányítják a véráramot. Az ily módon felgyorsult véráramlat szállítja a szükséges oxigént és tápanyagot és eltávolítja a sejtekben felhalmozódott salakanyagokat. Az ultrahangos készülék segítségével a kötőszövetekben létrehozott hő csillapítja a fájdalmat, gyulladásokat, oldja az izomgörcsöket és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot.

Alkalmazási területek, alkalmazási módok
Derék, has alsó része, tomporok ápolása, combok és a térdek, kézfej fiatalítása, kar, boka és a lábszár, a hát izmai, váll, nyak, mellápolás, testünk zsírosodásra hajlamos területei, arc, homlok, arcunk középső szem alatti része, nyak, toka, szem alatti táskák, szeplők, anyajegyek, ránctalanítás, hidratálás.


Az ionos ultrahangos készülék jellemzői
1.
Szigorú minőségi előírások alapján gyártott termék
2. Mikroprocesszoros vezérlés
3. Nemesfém ötvözet fej, amely kellemesen simul bőrünkhöz
4. Ergonomikus forma biztosítja a kényelmes használatot
5. Két frekvencia fokozat és ionos funkció


Az ultrahanghullámok hármas hatása
Az ultrahang nagyon erőteljes és hatékony melegítő eszköz. A gyógyászati ultrahangos hevítő masszázs elősegíti a vérkeringést és csökkenti az ödémát, duzzanatokat és a fájdalmat. Az ultrahangos masszírozó készülék magas frekvenciája hanghullámokat hoz létre (1MHz), amelyek a masszázs készülék membránfeje segítségével a meghatározott területen fejtik ki hatásukat. A szervezetbe juttatott ultrahang a szövetekben különböző jótékony fizikai, kémiai és biológiai változásokat idéz elő.

Ultrahangos mechanikai masszázs
Az ultrahang energiája különböző frekvenciájú rezgéseket idéz elő a sejtekben, ez hozza létre a mikro masszázst. A mikro masszázs által percenként 1 millió ultrahang hullám hatol a sejtekbe. Az ultrahang hullámok lazítják a szöveteket, növelik a stimulációt, ezáltal javítva a helyi vér- és nyirokkeringést, fokozva a sejtanyagcserét, így visszaállítja a bőr rugalmasságát, feszességét, széppé és fiatalossá teszi, megújítja azt. Az ultrahang hullámokkal végzett masszázs jóval hatékonyabb, mint a kézi, mivel mélyebb rétegekben dolgozik.

Az ultrahangos hőképződés - fájdalmat csillapít, zsírt lazít
Az ultrahangos rezgések, masszázs hatására a sejtek súrlódnak , ami hőképződéssel jár. A hő hatására kitágulnak az erek, a véráram felgyorsul, így több oxigén jut el a sejtekhez. A hőképződés által emelkedik a szövetek hőmérséklete, fokozódik a vérkeringés, nyirokkeringés és gyorsul a sejtanyagcsere. Az ultrahangos masszázs által a kötőszövetekben létrehozott hő egyrészt fellazítja a lerakódott, nehezen oldódó zsírokat, másrészt csillapítja a fájdalmat, gyulladásokat, oldja a meszesedést, az izomgörcsöket és felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat. Az ultrahangos kezelés alkalmazható helyi gyulladások megszüntetésére is. A gyulladáscsökkentő anyag és az ultrahangos gél (ha szükséges) keverékét felvisszük az érintett testfelületre. A Supersonic ionos ultrahangos készülék által kibocsátott ultrahang segítségével a gyógykészítmény mélyen behatol a szövetekbe, ahol nagyobb hatásfokkal csökkenti a gyulladást.

Az ultrahang biokémiai hatása - segíti a krémek felszívódását
A masszázs által bejuttatott ultrahang hullámok a szarusejteket fellazítva fokozzák a bőr felszívó képességét, így segítik a krémek, tápanyagok vagy gyógyszerek könnyebb bejutását. Az ultrahangos masszázzsal kezelt felületen a hanghullámok 2-4 cm mélyen behatolnak a kötőszövet alsó rétegeibe a hatóanyagokkal együtt. Megnövelve ezzel a bőrápoló kozmetikumok hatásfokát is, így a bőr sokkal szebbé, fiatalabbá válik.

Ultrahang felhasználása a szépségápolás területén
Napjaink első számú kozmetikai problémája a narancsbőr vagy más néven cellulit. A narancsbőr ma már népbetegségnek számít. Az ionos, ultrahangos mélymasszírozók segíthetnek. Szinte minden nő szembesül előbb vagy utóbb a cellulit, illetve a kisebb túlsúly problémájával testének különböző felületein. A nők eleve hajlamosabbak a narancsbőr kialakulására, amit a rohanó, stresszes életmód és a mozgásszegény mindennapok hatása is erősít. Nem kell túlsúlyosnak sem lenni ahhoz, hogy a narancsbőr kialakuljon a combon, a fenéken, a hason, a derékon, a karon, vékony alkatú embereknél ugyanúgy előfordulhat a narancsbőr, mint a túlsúlyosaknál. Az ionos ultrahangos mélymasszázs ideális megoldás lehet minden nőnek és férfinak, akik hatékonyan akarnak harcolni a narancsbőr és zsírfelesleg ellen, egy gyors, fájdalommentes, nem műtéti eljárással.

Ultrahangos mélymasszázst használhatjuk zsírbontásra, bőrfeszesítésre, cellulitkezelésre, bőrmegújításra, bőrápolásra. A Supersonic ionos ultrahangos masszírozó finom rezgésekkel bejuttatja az ultrahang hullámokat a bőralatti zsírrétegbe, így aktiválja a bőrsejteket, részben lebontja, ezáltal csökkenti a zsírréteget, fokozza a bőraktivitást. A masszázs által a vibráció okozta hőképződés fokozza a vérkeringést és gyorsítja az anyagcserét, eltávolítja a zsírsejteket és a salakanyagot, így szép, egészséges, feszes bőrt biztosít. Az ultrahangos masszírozó készülék ezen hatása miatt kiváló cellulit, narancsbőr kezelésre is.

Miért hasznosak számunkra a negatív ionok?
A negatív ionok egészséges energiával töltenek fel, tisztítják a levegőt és enyhítik a légzőszervi allergiát (Negatív ionos légtisztító) A negatív ion csökkenti az álmosságot, fáradékonyságot. A negatív ionok jelenléte gyorsíthatják a sebek gyógyulását. Nem tudjuk pontosan miért, de az eddigi tapasztalatok alapján megállapítható, hogy az élő szervezet a negatív töltésű részecskéket, a negatív ionokat kedvezően fogadja. Ellentétben a pozitív töltésű részecskékkel, amelyek kifejezetten károsak. Figyeljünk arra, hogy az elektromos eszközök pozitív ionokat kibocsátó források!

A negatív ionok növelik a cselekvő és felfogó képességet és emelik a jólét érzését. Általánosságban a negatív ionok megnövelik az agyba jutó oxigén mennyiségét, ezzel javul a koncentrációs képesség csökken az álmosság, és megnő a mentális energiaszint.

Töltött részecskék, ionok természetes módon is keletkeznek. Például az óceáni hullámok tengerpartot érő hullámzása során rengeteg negatív ion keletkezik. Ez lehet a magyarázata, hogy sok ember jobban érzi magát a tengerparton. Villámlással ugyancsak töltött részecskék, negatív ionok kerülnek a légkör felső rétegeiből a Föld felszínére. Ezért is érezzük magunkat sokkal jobban egy frissítő zápor után. Nemcsak a lehűlt levegő és a frissítő eső következménye ez, hanem a nagy negatív ion koncentrációnak is köszönhető. Ugyancsak negatív ion fürdő vesz bennünket körül a hegyekben, az erdőkben tett kirándulások során. Érdemes tehát megnövelni közvetlen környezetünkben a negatív ionok számát, s különböző készülékek segítségével kihasználni a negatív ionok jótékony hatását!

A szépség a sejtekből fakad!
Az ultrahangos mélymasszázs készülék egy támogató rendszer, mert a másodpercenként több mint 1 millió ultrahangos hullám és rezonancia mélyen behatol a hámsejtek alá, így biztosítja a bőr anyagcseréjének fokozását, ezáltal a bőrsejtek regenerálódását. A bőr anyagcseréjének javulásával hatékonyabb a pattanások és ráncok kezelése. Az ultrahangos mélymasszázs készülék tonizáló hatása feszesebbé, egészségesebbé teszi bőrünket, nyugtatja a bőrszöveteket.

Az ultrahangos mélymasszázs alkalmazási területei a szépségápolásban
- segítheti bizonyos testrészeken (fenék, comb, has, derék) az alakformálást
- gyakran használják a narancsbőr (cellulitisz) kezelésében
- megnövelheti a bőrápoló kozmetikumok hatásfokát, segíti azok felszívódását és jobb hasznosulását
- csökkentheti a szem alatti táskákat, ráncokat és az öregedés jeleit
- halványíthatja a szeplőket és anyajegyeket
- rendszeres használatával feszesebbé, formásabbá válhatnak a mellek
- csökkentheti a toka méretét 
- tonizálja és frissíti a bőrt
- formálja és karcsúsítja a testet

Hatásmechanizmus 
Az ultrahangos mélymasszázs készülék magas frekvenciájú hanghullámokat hoz létre (1MHz), amelyek a készülék membranefeje segítségével a meghatározott testfelületen fejtik ki hatásukat. Ahogy a membránfej végigsiklik a bőr felületén, a hanghullámok mélyen (4-6 cm) behatolnak a kötőszövet alsó rétegeibe, ahol hőt gerjesztenek, amelynek hatására az erek kitágulnak és a célterületre irányítják a véráramot. Az ily módon felgyorsult véráram szállítja a szükséges oxigént, tápanyagot és eltávolítja a sejtekben felhalmozódott salakanyagokat.

Az ultrahangos mélymasszázs készülék segítségével a kötőszövetekben létrehozott hő fellazítja a lerakódott, nehezen oldódó zsírokat, csillapítja a fájdalmat, gyulladásokat. Csökkenti az izomgörcsöket és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot.

Az ultrahangos kezelés alkalmazható helyi gyulladások megszüntetésére is oly módon, hogy a gyulladáscsökkentő krémet vagy gélt felvisszük az érintett testfelületre. A készülék által kibocsátott ultrahang mélyen behatol a szövetekbe, így nagyobb hatásfokkal csökkenti a gyulladást.

Kozmetikai alkalmazásnál bőrápoló (pl. alakformáló, karcsúsító krém, bőrfeszesítő krém, hidratáló) krémet vagy gélt használjon a kezelt testfelületen. A bőrápolási termékek alkalmazása nemcsak jelentősen megkönnyíti az ultrahangos készülék használatát, hanem eredményesebb hatást is érünk el. A bőrápolási termékek felszívódási sorrendje- folyadékok, szérumok, gélek, oldatok, krémek és olajok. Ajánlott kozmetikumokat lásd lent, a kapcsolódó termékeknél.
 
Használat
 Fürdés vagy tisztálkodás utáni idő a legmegfelelőbb az ultrahangos mélymasszázs készülék használatához. A készülék alkalmazása felgyorsítja az anyagcserét és a vér áramlását, aktiválja a sejtszöveteket és lebontja a bőrben található szennyeződéseket, amelyek így könnyebben ki tudnak ürülni a szervezetből. Az ultrahangos masszázskészülék megnöveli a bőrápoló kozmetikumok hatásfokát is, így az Ön bőre sokkal szebbé és fiatalabbá válik, mint a használat előtt.  
Ha Ön bőrvédő krémmel vagy testápolóval együtt használja a masszázskészüléket, az jelentősen javítja az adott kozmetikum hatásfokát.
A masszázs erősségét befolyásolhatja a bőr típusa és a kezelés helye is.  Allergiás és érzékeny arcbőrnél néhány percig használja a készüléket. Ilyenkor a kezelés után javasolt kézzel történő bőrmasszázst is végezni.   
 
Ne használja a masszázskészüléket az alábbi testfelületeken- szemgolyó, száj belső része, ajkak, fül és környéke, ádámcsutka, nyak középső része, nyílt seben, nyálkahártyán, érzékeny (idegi) pontokon, műtéti helyen, napozás során leégett bőrfelületen, kozmetikumokra érzékeny bőrfelületen.   
 
Az alábbi betegségekben ill. tünetekben szenvedők nem használhatják a masszázskészüléket
- Rosszindulatú daganat, szívpanaszok és beépített szívritmus szabályozó esetén.
- Menstruációs ciklus vagy terhesség idején.
- Bőrfertőzés vagy vérző testrész esetén.
- Személyek, akik nem tudják egyértelműen kifejezni magukat pl. gyerekek, szellemileg sérültek, ittas személyek, krónikus kimerültségben szenvedők.
  
Az ionos ultrahangos mélymasszírozó készülékhez mindig szükséges krém, vagy ultrahangos zselé használata!

Műszaki adatok
Készülék mérete- 170x60x100mm
Energiaforrás- AC adapter (24V/300ma)
Vibrációs frekvencia- 1MHz +/- 10%
Teljesítmény- max. 6W
Áramerősség- 220V / 50Hz
Doboz mérete- 260x70x230mm

Az ionos bőrápoló készülék pozitív és negatív ionos funkciójának köszönhetően szépségápolási és wellness célokra is kiválóan használható. Az ionok segíthetnek a bőrápoló krémek gyorsabb felszívódásában. A készülék által kibocsátott ionok a bőr mélyebb rétegeiben fejtik ki hatásukat, így a kezelés nemcsak a bőr felületét, hanem az összes bőralkotó szövetet érinti. Az ionos bőrápoló készülék egyesíti a pozitív és negatív ionok hatását, amelyek kiegészítik egymást, segítenek a ragyogó bőr és tökéletes alak elérésében. Az ionos készülék egyedisége a negatív és pozitív indukció létrehozásában rejlik. Az ionos bőrápoló készülék fémfeje a bőrrel érintkezve egy elektromos mezőt hoz létre a bőr alsó és felső rétegei között. A bőr felső rétegeiben lerakódott szennyeződések pozitív töltéssel rendelkeznek. A negatív ionos funkció hatékonysága abban rejlik, hogy az ionok a bőr rétegein keresztüljutva hozzákapcsolódnak az ott található szennyeződésekhez, ezzel semlegesítik azokat. A negatív ionos masszírozás segítségével fertőtlenítheti bőrét és eltávolíthatja a piszkot a bőrről, meggyorsíthatja a bőr anyagcseréjét és a sejtek működését normalizálhatja. A pozitív ionok segítik a felszabadított méreganyag-molekulák átjutását a hám 5 rétegén, így jutnak el a bőr mélyebb rétegeibe, amelyek felszívják a bőrápoló szereket, ezzel varázsolja gyönyörűvé a bőrt. A pozitív ionos arcmasszázzsal elősegítheti a kozmetikumok felszívódását az arcbőrbe.   

Használható
 
- Szépségápolási és wellness célokra
- alakformálásra (fenék, comb, has, derék)
- bőrfeszesítésre, rugalmassá tételére
- narancsbőr tüneteinek enyhítésére
- ráncok kisimulásának elősegítésére
- mellek feszesebbé, formásabbá tételére
- bőrápoló kozmetikumok hatásának fokozására, a gyorsabb felszívódás elősegítésére 

Az ionos bőrápoló készülék használata segíti a bőr méregtelenítését azzal, hogy a bőr nemcsak felső, de legalsó rétegei is megtisztulnak a nehézfémektől és a toxinoktól. Ezek helyére épülnek be a kozmetikumok hatóanyagai a pozitív ionok segítségével, így bőrünk nemcsak szépségét, de egészségét is visszanyeri.

Ionos bőrápoló készülék alapfunkciói
Negatív ionok- A szervezetben lerakódott méreganyagok pozitív töltéssel rendelkeznek. A negatív ionok a bőrbe jutva megkötik a káros anyagokat. Ezek semlegesítése a bőr tisztulásához vezethet. A negatív ionos arcmasszázs segítségével fertőtlenítheti bőrét és eltávolíthatja az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről, meggyorsíthatja a bőr anyagcseréjét.

Pozitív ionok- A krémek hatóanyagait a bőr alatti kötőszövetekbe juttatják, ezzel segítik a bőrsejtek víz és tápanyag felvételét. A pozitív ionos arcmasszázs segítségével elősegítheti a kozmetikumok hatóanyagainak bőrbe való felszívódását.

Ne használja az ionos bőrápoló készüléket, ha a
bőre allergiás vagy érzékeny a különböző kozmetikai szerekre, mivel a készülék növeli a kozmetikumok hatását!
 
1. Negatív ionok bőrtisztítás
Használat előtt tisztítsa meg a bőrfelületet a sminktől és szennyeződésektől.
Kapcsolja be a készüléket és válassza ki a negatív ion funkciót.
Kenje be a bőr felületét a kiválasztott kozmetikummal, amely lehet a bőréhez illő bőrápoló vagy tisztító krém, gél. Ezek általában vízoldott hatóanyagok, vagy zselé állagú krémek. Mozgassa a készülék fejét a bőrön kb. 5 percig.
Az intenzív hatású negatív ion a krémmel együtt semlegesíti a pórusok mélyén lerakódott szennyeződéseket, így a bőrfelület sima és egészséges lesz.
 
2. Pozitív ionok- tápanyag-bevitel
Használat előtt tisztítsa meg a bőrfelületet a sminktől és szennyeződésektől.
Kapcsolja be az ionos bőrápoló készüléket és válassza ki a pozitív ion funkciót.
Kenje be arcát vagy a formálni kívánt testrészt, bőrének megfelelő mennyiségű és minőségű kozmetikummal.
Érintse az ionos bőrápoló fémfejét a bőréhez és körözve fentről lefelé és belülről kifelé mozgassa a készüléket kb. 5 percig.
A pozitív ionok a krémek hatóanyagait az irhába és a bőr alatti kötőszövetbe juttatják, így segítik a bőrsejteket a víz és a tápanyag felszívásában.


Kapcsolódó termékek: 00253,00251,00222,00318,00266,00248,00211

Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Ehhez a termékhez az alábbi termékeket is megrendelték
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
Biola Bio gránátalma nappali hidratáló arckrém 30ml
2 db-tól -2% kedvezmény! (bruttó 5684 Ft/db) Biokozmetikum. Biola Bio gránátalma nappali hidratáló gyorsan felszívódó, l...
bruttó 5.800 Ft 
db
Shell Pearl nyaklánc
Shell Pearl nyaklánc, hossza 41 cm + 5 cm 925 ezüst hosszabbító. 925 ezüst delfin kapoccsal záródik. A Shell Pearl gyöng...
bruttó 16.900 Ft 
db
Hematit nyaklánc
4 mm átmérőjű, golyós hematit gyöngyökből készült féldrágakő nyaklánc allergiamentes, ródiumozott kapoccsal. Hossza 50cm...
bruttó 3.400 Ft 
db
Ametiszt nyaklánc (négyzetes)
15x15 mm-es, négyzet alakú gyöngyökből készült ametiszt nyaklánc allergiamentes, ródiumozott kapoccsal. Hossza 50cm. 2db...
bruttó 8.900 Ft 
dbKapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
Biola Bio bíborka arcápoló 30ml
Biokozmetikum. Különleges nappali arcápoló balzsam, enyhe fényvédő hatással! Bio bíborka arcápoló komplex hidr...
bruttó 5.300 Ft 
db
Naturissimo Mélyhidratáló nappali arckrém 30ml
Natúrkozmetikum. Tartósan hidratáló, hipoallergén hatású vadárvácskát és a bőr természetes védekező képességét javító bí...
bruttó 3.950 Ft 
db
Naturissimo Mellápoló balzsam 100ml
Natúrkozmetikum. A teltebb, feszesebb mellek kialakulását, bőrállapotát támogató testápoló! Testápolóként alkalmazva, a ...
bruttó 3.890 Ft 
db
Everyoung bio Rózsa-Yam Rejuvenáló arckrém (Biola) 50ml
Biokozmetikum, min. 90%-ban biodinamikus összetevővel. Az Orgalys rózsa-yam rejuvenáló arckrém mélyen hidratáló és anti-...
bruttó 12.800 Ft 
db
Naturissimo Görögszéna-birs rejuvenáló testápoló 200ml
Natúrkozmetikum. Különlegesen komplex összetételű, bőr-vitalizáló és bőrtónust fokozó rejuvenáló testápoló normál és érz...
bruttó 2.300 Ft 
db
Everyoung bio Árnika arckrém (Biola) 50 ml
Biokozmetikum. Min 66%-ban biodinamikus termelésből származó összetevőket tartalmaz! Minden bőrtípusra, még extra érzéke...
bruttó 11.980 Ft 
db
Narancsbőrt megszüntető, cellulit kezelő wellness csomag
Jelenleg nem kapható! 1db ionos ultrahangos mélymasszázs készülék Az ultrahangos mélymasszázs készülék olyan magas fre...
bruttó 39.800 Ft 
dbBevásárlókosár

Hírlevél


0.0785 mp


   Jogi nyilatkozat    Vásárlási tudnivalók