wellnesswebaruhaz webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Kereső

Akciós termékek

wellnesswebaruhaz 00016
SPA Spray víztisztító zuhanyfej KDF vízszűrővel

bruttó 37.500 Ft
AKCIÓ! - 31%
bruttó 25.900 Ft

További akciós termékek

Termék ajánló

SPA Bouvril Multifunkciós zuhanyfej (KDF víztisztítás+kolon-hidroterápia+testápolás)
Víztisztító, terápiás készülékek -> Víztisztítás 
Azonosító: 00315 - Kérdés küldése a termékkel kapcsolatban
bruttó 30.300 Ft
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
ELFOGYOTT! Klórmentesítse fürdővizét a SPA Bouvril víztisztító zuhanyszűrővel! Orvostechnikai eszköz, egészségpénztárnál elszámolható! Testápolás kényelmesen! Kolon-hidroterápia otthon, diszkréten! A SPA Bouvril multifunkciós zuhanyfej a KDF vízszűrő kapszulával egy víztisztító berendezés, az intim applikátorral kiegészítve kolon-hidroterápiára alkalmas! Klórmentesítse főző- és ivóvizét a SPA Bouvril kézi zuhannyal!

Víztisztítás SPA Bouvril zuhanyfejjel
A SPA zuhanyfej fürdőszobai felhasználása segítséget nyújt a bőrbetegségek megelőzésében. A klór kiszárítja és irritálja a bőrt, bőrhámlást, viszketést, allergiát okoz, károsítja a hajat, hajhagymát. Tisztító hatását a vízvétel végpontján végzi, így kiszűri a csőhálózatban lerakódott vagy képződött szennyeződéseket is! A KDF zuhanyszűrő eltávolítja a vízből a klórt és klórszármazékokat (THM-vegyületek), a szerves anyagokat (peszticidek, herbicidek), a fémeket (nehézfémek, vas, arzén), a mikroszervezeteket (baktériumok, gombák, algák) és részben a keménységet okozó kalcium és magnézium vegyületeket. A SPA Fleur zuhanyfej használata KDF vízszűrővel eltünteti a klórt és annak szagát, megakadályozza a bőr kiszáradását, öregedését, hámlását, viszketését, csökkenti az allergia veszélyt. Negatív ionokat ad le, élénkítő, frissítő hatású. Ererdmény az egészséges, rugalmas bőr és a selymes, csillogó haj.

Testápolás SPA Bouvril zuhanyfejjel
A mindennapi tisztálkodó zuhanyozás után a SPA Bouvril Multifunkciós zuhany a hozzá kifejlesztett gél kapszulájával történő rövid öblítő zuhanyozás a test teljes felületét ápolja. A hidratáló testápoló kapszula gazdag gyógynövény összetétele, 12 órán át biztosítja a bőr vízellátását, és természetes nedvességgel látja el a száraz bőrt. A gél vizes oldata gyorsan felszívódik, amelynek következtében bőrünk megőrzi rugalmasságát és bársonyosságát. A vizes oldat a bőr, lélegzõ pólusait nem fedi le, ennek köszönhetően használata kellemes közérzetet biztosít.

Kolon-hidroterápia SPA Bouvril zuhanyfejjel
A SPA Bouvril multifunkciós kézi zuhany az intim applikátorral kiegészítve intim higiéniás kezelésekre alkalmas, amellyel otthon, nyugodt és zavartalan körülmények között végezhetünk intim higiéniás kezeléseket. A SPA Bouvril multifunkciós kézi zuhany az intim applikátorral kiegészítve alkalmas hüvelyöblítésre és végbélbeöntésre egyaránt. Nem kell többet fizetnie a kolon-hidroterápiáért.

Magyarországon már 25 kórház szülészetén használják a SPA zuhanyszűrőket újszülöttek fürdetéséhez. Védőnők ajánlásával!

SPA Bouvril zuhanyfej használata
Víztsisztítóként, zuhanyszűrőként- A meglévő zuhany gégecsövére csatlakoztatva azonnal használható a SPA Bouvril víztisztító KDF zuhanyszűrő. Négy tagú családnál, átlagos vízfogyasztással számolva a KDF vízszűrő kapszulát kb. negyedévente kell cserélni. A szűrő cseréjének ideje függ a vezetékes víz minőségétől is. A KDF zuhanyszűrő cseréjének időszerűsége jól látható a szűrőkapszula átlátszó falán. A kapszula ellenőrzéséhez havonta egyszer csavarjuk szét a Bouvril zuhanyfejet és nézzük meg a KDF töltet állapotát, színét. Amikor a zuhanyszűrő sárgaréz színű KDF töltete feketére változik, azonnali csere ajánlott.
Testápolóként- A KDF vízszűrő kapszulát kicserélhetjük hidratáló testápoló kapszulára és egy rövid, öblítő zuhanyozással már készen is vagyunk a testápolással, krémezéssel. A hidratáló gél vizes oldata gyorsan felszívódik, amelynek következtében bőrünk megőrzi rugalmasságát és bársonyosságát.
Kolon-hidroterápiára- A SPA Bouvril multifunkciós kézi zuhany az intim applikátorral kiegészítve alkalmas hüvelyöblítésre és végbélbeöntésre egyaránt. Az applikátor kizárólag a SPA multifunkciós kézi zuhannyal és az alábbi kapszulákkal működik! Rendelhető nőgyógyászati és intim kapszulák (A kapszulák és az applikátor kapható az intim wellness kategóriában! ITT) - Complex orvosi só kapszula (végbél öblítéshez). -Körömvirág és zsálya gél intim kapszula (hüvely öblítéshez, hámsérülések gyógyítására). - Tejsavas intim kapszula (hüvely öblítéshez, ph helyreállításához). - Levendula intim kapszula (hüvely öblítéséhez, hüvelyi folyás esetén). - Kakukkfű és cickafark intim kapszula (fertőzések gyógyítására). - Magisztrális kapszula (orvos által felírt gyógyszeres kezeléshez használható).
KDF vízszűrő cseréjeintim applikátor használata

Ha a SPA kézizuhany vízszűrő kapszulájának sárgaréz színű KDF töltete elfeketedik, azonnali csere ajánlott!
Csomag tartalma-SPA Bouvril multifunkciós zuhanyfej.

Ivóvíz tisztításához és főzéshez használja a SPA KDF vízszűrő kapszulát! Testápoláshoz a hidratáló gélkapszulát! Kolon-hidroterápiához az intim kapszulát! Egy év garancia, ami a működésre vonatkozik! Karc, szépséghiba miatt nem cserélünk, ezért a nagy árengedmény!

SPA intim applicator

3db-os KDF vízszűrő csomag Spa zuhanyfejekhez és Spa csaptelepekhez

SPA hidratáló kapszula SPA zuhanyfejekhez


A SPA Bouvril zuhanyfej az integrált KDF tartalmú filterrel nagyon hatékony és megfizethető megoldás egyes egészségügyi problémáinkra, mint pl. a Candida és egyéb bőrbetegségek, korpás haj, ekcémás bőr, száraz és viszkető bőr. Alkalmazhatjuk a fürdőszobában, konyhában a SPA Spray kihúzhatós zuhanyfejet, kerti zuhanyhoz, lakások és irodák minden vizes helyiségében. A SPA Bouvril víztisztító és a KDF zuhanyszűrő beszereléséhez és üzemeltetéséhez nincs szükség szakemberre, mert a SPA termékeket bárki, szaktudás és szerszám nélkül felszerelheti és használhatja! Némethy Nerella találmányának lényege az egyszerű, de hatékony kezelhetőség, még a gyerekek számára is.

A SPA Bouvril víztisztító KDF vízszűrő kapszulával, kezelhető a sok embernek gondot okozó szennyezett csapvíz problémája. Számtalan vegyszer, gyógyszermaradvány és műtrágya található vizeinkben. Vezetékes vizünk fertőtlenítő klórozása következtében közel 60 féle daganatkeltő anyag kerülhet a vízbe és vízpárába. Többek között a vízpárával is belélegezhető a kloroform és radon. Ezek a vegyületek szervezetünkbe jutva vese- és májbetegségeket, tüdőrákot okozhatnak és a központi idegrendszer károsodását is eredményezhetik.

A SPA zuhanyfejekbe integrált 100% KDF55 töltetű vízszűrő kapszulás zuhanyszűrők letisztult vonalvezetése és kialakítása, a KDF töltetű fürdőkapszulák csomagolása, valamint a cég arculata egyaránt Némethy Nerella tervezése. 2007-ben készíttette el egy modellező céggel a saját maga által tervezett 100% KDF55 töltetű SPA zuhanyfejet, amely a Neige nevet kapta. Némethy Nerella szükség szülte ötletének köszönhetően a hétköznapi zuhanyfej és a KDF vízszűrő egyesítéséből létrhozta a SPA zuhanyszűrőt! Miért volt szüksége Némethy Nerellának egy hatékony, valóban víztisztító készülékre?

A KDF zuhanyszűrő eltávolítja a vízből
- a klórt és klórszármazékokat (THM-vegyületek),
- a szerves anyagokat (peszticidek, herbicidek),
- a fémeket (nehézfémek, vas, arzén),
- a mikroszervezeteket (baktériumok, gombák, algák),
- és részben a keménységet okozó kalcium és magnézium vegyületeket.

A SPA Bouvril zuhanyfej használata KDF vízszűrővel
- Eltünteti a klórt és annak szagát
- Megakadályozza a bőr kiszáradását, öregedését, hámlását, viszketését
- Csökkenti az allergia veszélyt
- Egészséges, rugalmas bőr
- Selymes, csillogó haj
- Negatív ionokat ad le, élénkítő, frissítő


 


Kapcsolódó termékek: 00116,00136,00119,00314,00340,00020,00333,00330,00024,00332,00344,00336,00314,00284,00002

Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Ehhez a termékhez az alábbi termékeket is megrendelték
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
SPA zuhanyfejekhez, csaptelepekhez KDF szűrőbetét 1db
SPA víztisztító kézi zuhanyba és SPA csapokba való szűrőkapszula 100% KDF55 töltettel, 1db. SPA zuhany- és csapszű...
bruttó 7.000 Ft 
db
gallery thumbnail
Szurikáta gyerek testápoló 200ml (Happyskin)
Natúrkozmetikum. Happyskin Szurikáta testápoló nemcsak gyermekeknek, hanem száraz és érzékeny, ekcémás, hiperérzékeny, p...
bruttó 3.150 Ft 
db
gallery thumbnail
SPA zuhanyfejekhez, csaptelepekhez KDF szűrő 3db
Google Translate below! 2db-tól 10% kedvezmény, bruttó 18.000 Ft/db! SPA víztisztító kézi zuhanyba való szűrőkapszula 10...
bruttó 20.000 Ft 
dbKapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
SPA Medcare Minerve Multifunkciós zuhanyfej (KDF víztisztítás+kolon-hidroterápia+testápolás)
1db KDF vízszűrő kapszulával szállítjuk! Orvostechnikai eszköz, egészségpénztárra elszámolható! Klórmentesítse fürdővizé...
bruttó 18.000 Ft 
db
gallery thumbnail
Frissítő kapszula SPA zuhanyfejhez
SPA frissítő bőrápoló kapszula kozmetikai célra. A frissítő bőrgyógyászati kapszula kizárólag a SPA víztisztító zuhanyho...
bruttó 5.000 Ft 
db
gallery thumbnail
Hidratáló kapszula SPA zuhanyfejhez
SPA hidratáló bőrápoló kapszula kozmetikai célra. A hidratáló bőrgyógyászati kapszula kizárólag a SPA víztisztító zuhany...
bruttó 5.000 Ft 
db
gallery thumbnail
Bőrápoló kapszula érzékeny bőrre SPA zuhanyfejhez
SPA érzékeny bőrre ápoló gél kozmetikai célra. A érzékeny bőrre ajánlott bőrgyógyászati kapszula kizárólag a SPA víztisz...
bruttó 5.000 Ft 
db
gallery thumbnail
SPA Medcare Neige Multifunkciós zuhanyfej (KDF víztisztítás+kolon-hidroterápia+testápolás)
1db KDF vízszűrő kapszulával szállítjuk! Orvostechnikai eszköz, egészségpénztárra elszámolható! Klórmentesítse fürdővizé...
bruttó 18.000 Ft 
db
gallery thumbnail
SPA Classic víztisztító álló csaptelep KDF csapszűrővel, Swarovski díszítéssel! + ingyenes házhoz szállítás!
Swarovski kristály díszítéssel! Klórmentesítse főző- és ivóvizét a SPA víztisztító csapteleppel! A SPA víztisztító álló&...
bruttó 56.900 Ft 
db
gallery thumbnail
SPA zuhanyfejekhez, csaptelepekhez KDF szűrő 3db
Google Translate below! 2db-tól 10% kedvezmény, bruttó 18.000 Ft/db! SPA víztisztító kézi zuhanyba való szűrőkapszula 10...
bruttó 20.000 Ft 
db
gallery thumbnail
SPA víztisztító fali csaptelep KDF víz-/csapszűrő nélkül + ingyenes házhoz szállítás!
A SPA víztisztító csaptelepek kifolyócsövébe elhelyezett KDF55 tartalmú vízszűrő semlegesíti az egészségre ártalm...
bruttó 32.900 Ft 
dbBevásárlókosár

Hírlevél
Webáruház

0.0851 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Jogi nyilatkozat    Vásárlási tudnivalók
lábléc