wellnesswebaruhaz.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!

ASO Aktív Stabilizált Oxigén 60ml
Oxigénterápia 
Azonosító: 00322 - Kérdés küldése a termékkel kapcsolatban
bruttó 15.000 Ft
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése

ASO Aktív Stabilizált Oxigén (aktív oxigén sóoldatban)
Teljesen, 100%-ban természetes élelmiszer,
amely bio-oxigént tartalmaz. A ma elérhető legmagasabb aktív oxigén koncentrációt tartalmazza. Az ASO 100 000PPM oxigént tartalmaz. Kiegyensúlyozott pH (kb. 7.4). Nem tartalmaz klórmolekulákat. Nem toxikus és biztonságos mind szájon át, mind helyileg alkalmazva. 

Minden életfolyamatunk létrejötte és fenntartása négy fő alkotóelemnek köszönhető: szénhidrátok, víz, fehérjék és energia. A legtöbb tudós egyetért abban, hogy az oxigén tulajdonképpen a fő kulcs összetevője mind a négy életalkotó elemnek. Az összes anyagcserénk 80%-ához oxigén szükséges! Az emberi szervezet nagyrészt oxigénből áll, így nem csoda, hogy a tudósok azt kutatják, mi az a minimális oxigénszint, amely a szervezet megfelelő működését felboríthatja.

Az egészséges emberi szervezetben az oxigén koncentrációja kb. háromszorosa, mint a levegőé. Szerencsére az oxigén a legbőségesebben meglévő elem a Földön, magában foglalva a földkéreg közel 50%-át és a nem szennyezett száraz levegő átlag 20%-át. A tudósok egyetértenek abban is, hogy az oxigén jelentős és elsődleges szerepet játszik általános egészségünk és jólétünk során. A kutatók egyre növekvő száma állítja, hogy egészségünk javítása érdekében a legjobb módszer lehet a sejtek optimális oxigenizációja.

Az Aktív Stabilizált folyékony oxigén készítmény különleges aktív oxigén formula só oldatban. Ellentétben az elődjeivel, amelyeknél vagy hidrogén-peroxidot vagy klórhoz kötött oxigén molekulákat használtak, az ASO egy természetes készítmény, amely biológiailag hasznosítható oxigént tartalmaz. ASO (Aktív Stabilizált Oxigén) a világ vezető stabil oxigén készítménye! Már csaknem egy évtizede a legjobb! A kémiai összetevők az ASO-ban a desztillált víz, nátrium-klorid (tengeri sóból), biológiailag hasznosítható oxigén valamint létfontosságú nyomelemek.
Más folyadék-stabilizált oxigén készítményekben az aktív oxigén sómolekulákhoz kötődik, amelyek oxyklorint vagy oxi-halogén vegyületet alkotnak. Ezeknek a kiegészítőknek a pH értékét olyan magas szintekre emelik, amely veszélyes lehet a bőrre és a nyálkahártyákra a szájüregben, ha nem megfelelően szedik. Az Aktív Stabilizált Oxigén olyan élelmiszer, amely stabilizált oxigént tartalmaz:oldott oxigén molekulákat /O,O2,O3/, bio-oxigén molekulák sókhoz kötve elektron-kötéssel / Mg, K, Na, stb./.

Adagolás- A legjobb eredmény elérése érdekében éhgyomorra fogyasszuk, étkezés előtt 30 perccel vagy étkezés után 1 órával. A nehezebben emészthető ételek esetében 1,5- 2 órával. 12 év alatti gyermekek a fenti adag felét kapják.

Anginas rohamokra- 3 x 20 csepp 1,5- 2 dl (ha megtehetjük tisztított, nem klóros) vízben.
Asztma és emfizéma esetén- 3 x 20 csepp 1,5- 2 dl (ha megtehetjük tisztított, nem klóros) vízben.
Hörgőgyulladás vagy dohányzás esetén- 3 x 20 csepp 1,5- 2 dl (ha megtehetjük tisztított, nem klóros) vízben.
Orr melléküreg gyulladás esetén- 3 x 20 csepp 1,5- 2 dl (ha megtehetjük tisztított, nem klóros) vízben.
Alzheimer-kór esetén- 3 x 20 csepp 1,5- 2 dl (ha megtehetjük tisztított, nem klóros) vízben.
Keringési zavarok enyhítésére- 3 x 20 csepp 1,5- 2 dl (ha megtehetjük tisztított, nem klóros) vízben.
Candida albicans fertőzés esetén- 3 x 20 csepp 1,5- 2 dl (ha megtehetjük tisztított, nem klóros) vízben.
Fejfájásra- 3 x 20 csepp 1,5- 2 dl (ha megtehetjük tisztított, nem klóros) vízben.
Csökkent energia szint emelésére- 3 x 20 csepp 1,5- 2 dl (ha megtehetjük tisztított, nem klóros) vízben.
Fertőző betegségek esetén- 3 x 20 csepp 1,5- 2 dl (ha megtehetjük tisztított, nem klóros) vízben.
Sportolóknak edzéshez- 3 x 20-30 csepp 1,5- 2 dl (ha megtehetjük tisztított, nem klóros) vízben.
Száj és toroköblítésre- 10 csepp 1 dl (ha megtehetjük tisztított, nem klóros) vízben gargalizálásra.
Fogszuvasodásra, ínybetegségre- 2-3 csepp a fogkefére.
Zöldség, gyümölcs tartósításra- 15 csepp 1 l vízben, rápermetezve.
Egészség megőrzéshez, preventatív céllal- 1 ml (15csepp) ASO-t keverjünk egy pohár (1,5- 2 dl) vízbe. Naponta 3-szor javasolt.
További alkalmazási területek
Lázcsillapítás gyorsítja a testhőmérséklet csökkenését.
Rosszullét- szív- és felső légúti panaszok esetén gyors közérzetjavulást eredményez.
Szívpanaszok- angina pectoris, szívinfarktus gyanú esetén életmentő lehet. 20-50 csepp adandó!
Aszthmás panaszok, roham esetén gyors javulást biztosít.
Égési sérülések azonnali fájdalom csillapítás, gyors és tökéletes gyógyulás. Permetflakonba tenni vízzel keverve.
Vágott, szúrt sebek, hegek esetén 15 perc után már szép javulást eredményez.
Idős betegeknek- szív-, és légzőszervi panaszok esetén.
Fizikai megterhelés- (hegymászás, túra, utazás, sport) esetén növeli a fizikai állóképességet, teljesítőképességet, javítja a kondíciót.
Ránctalanítás

Állóképesség, és ellenállóképesség- nagyszerű sportteljesítményt fokozó szer, lerövidíti a felépülés, gyógyulás idejét.
KOZMETIKA és TESTÁPOLÁS- Nem toxikus, mikrobaellenes védőanyag, bőrtisztító és méregtelenítő, fertőtlenítő és oxigenizáló.
ÉLELMISZERKEZELÉS és FELDOLGOZÁS- Nem toxikus, teljesen természetes mikróba-ellenes mosószer, tisztító-, és tartósítószer.
MEZŐGAZDASÁGI és KERTÉSZETI- Fagykárellenes védőszer, gyümölcs- és palántaerősítő, vágott virág tartósító, fertőtlenítő oldat, csírázást és megterméke­ nyítést elősegítő szer.
ÉLELMISZER- Anyagcserefokozó, immunrendszer-erősítő, tisztító hatású, méregtelenítő és jobb tápanyag-felhasználást előidéző szer.
VÍZTISZTÍTÁS- Nem toxikus, teljesen természetes mikróba-ellenes tartósító és fertőtlenítő szer.
FERTŐTLENÍTÉS és TARTÓSÍTÁS- Széles spektrumú mikróba-ellenes fertőtlenítőszer baktériumok, vírusok, paraziták és gombák ellen.
HÁZIÁLLATOK és AKVARISZTIKA- Táplálék-kiegészítő, természetes szagta­lanító, mikróba-ellenes fertőtlenítő- és tísztítószer.

Az Aktív Stabilizált folyékony oxigénnek kifejezett antimikrobiális hatása van, természetesen a mennyisége, koncentrációja és az idő függvényében!
Gátolja a mikróbák növekedését ill. csökkenti a csíraszámukat!
Anaerob kórokozókra hat : baktériumok, vírusok, gombák / élesztő-, penész-/, paraziták.
Oxigéndús környezetben a mikróbák elektront adnak le és elpusztulnak!
A fvs-ek hidrogén-peroxidot /H2O2/ képeznek vízből és oxigénből.
Ez az elsődleges védelmi vonal az immunrendszerünk működésében.
Ha a vérben csökken az oxigén mennyisége, az csökkenti ezen elsődleges védelmi vonal mechanizmus hatékonyságát. Az ASO stabilizált folyékony oxigén biztonságosan növeli a felhasználható oxigén mennyiségét a véráramban.

Összetétel 1ml (15csepp)-re vonatkozóan: Klorid 70,5mg, Nátrium 29,7mg, Szén 1,72mg, Jód 0,51mcg, Kálium 0,18mg, Magnézium 0,13mg, Foszfor 0,12mg.
Nyomokban tartalmaz: kálcium, réz, lítium, vas, szelén, kén, szilícium, kobalt, cink. 

Kémiai összetevők-
desztillált víz, sóoldat (tengeri sóból), bio-oxigén, ásványi anyagok, nyomelemek.

Használat előtt felrázandó! Ne használjon fém eszközöket az összekeveréshez!

25%-kal több energia!

Tárolás- Gyermekektől elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó.

Származási hely-
USA

 
Folyékony stabilizált oxigént tartalmazó víz 

Ahhoz, hogy megértsük a folyékony stabilizált oxigén lényegét, először érdemes az oxigénterápiák történetét röviden áttekinteni.

Az oxigénterápiák története
Az oxigén az az elem, ami nélkül nem élünk. Sejtjeink oxidációból nyerik energiájukat. Maga az oxigén több formában fordul elő a természetben:
O1- (egy vegyértékű vagy molekuláris oxigén) a legerősebb oxidáns, instabil képviselője az oxigén-családnak, nevezzük még naszcensz oxigénnek is. Speciális gépekkel lehet előállítani, a természetben a légkör állandó összetevője. A szöveteket, így a tüdő szöveteit is károsítja, nemcsak a mikrobákat terápiásan ezért nem használjuk.
 
O2- az oxigén leggyakoribb, stabil változata. Az élet alapja, a levegőben és a vízben oldott állapotban egyaránt megtalálható.
 
O3- (ózon) szintén instabil, és nagyon reaktív (oxidatív) oxigénfajta, számos terápiában alkalmazzák. (Az O3 felezési ideje vízben 22 perc.) Mindhárom forma oxidálja (roncsolja) a patogén mikroorganizmusokat.
 
O4- Olasz tudósok néhány éve fedezték fel. Élettani hatása még nem tisztázott, az űrhajózásban üzemanyagként lehet szerepe.
 
Az oxigént (O2) Priestley fedezte fel a merkurioxidnak hevítése révén 1774 aug. 1-én, és ugyanezen évben Scheele is, anélkül, hogy előbbi felfedezéséről tudott volna. Még ezelőtt Hales (1727) és Bayen (1774) is előállították az oxigént, de ennek lényegéről, sajátosságáról azonban sejtelmük sem volt. Az oxigén elnevezést Lavoisier-től kapta, aki azt hitte, hogy ez az elem minden savnak közös alkotó része.
 
Az oxigén (O2) olvadáspontja -218,4 oC, forráspontja -183 oC; az atom moláris tömege15,9994 gramm. A legtöbb kémiai elemmel reakcióba lép (kivéve pl. a nemesgázokat), és exoterm folyamatok során (égés) többek között oxidokat és savakat képez. Az oxidáció tulajdonképpen azzal jár, hogy a reakció másik elemétől (elektron donor) az oxigénmolekula (elektron akceptor) elektron vesz el.
 
Az oxigén fontosságát jelzi, hogy minden élő molekulában előfordul (nitrogén + szén + hidrogén + oxigén = fehérje; szén + hidrogén + oxigén = szénhidrát; hidrogén + oxigén = víz; szénhidrátok + oxigén = energia), és így a test tömegének fő alkotórészei 65 %-át teszi ki.
 
A levegőben az 1900-as évek előtt 32 %-ban, a korai 1900-as években 21 %-ban volt kimutatható, míg a század végére nagyvárosokban 15, iparvárosokban 10 % körüli értékre csökkent. Nem csoda, hogy a tudósok a legtöbb betegséget az oxigénhiánynak tulajdonítják:
 
A hipoxia vagy a kevés oxigén alapvető oka a degeneratív betegségeknek. Dr. Steven Levine, "Oxygen Deficiency" Renowned Molecular Biologist
 
A kapcsolat az oxigénhiány és a betegségek között ma már biztosan megállapítható. Dr. W. Spencer Way, Journal of the American Associates of Physicians
 
Minden krónikus fájdalom, szenvedés és betegség oka a sejtek csökkent oxigénszintje. Dr. Arthur C. Guyton (MD) The Textbook of Medical Physiology.
 
A modern oxigénterápiák megkezdését 1896-hoz kötjük, amikor Nikola Tesla, horvát elektromérnök és feltaláló megalkotta az első ózongenerátort. Hasonló készülékeket alkalmaznak manapság az ivóvíz tisztítására, de különböző betegségek kezelését is végzik ilyen eszközökkel a mai napig világszerte.
 
1902-ben J. H. Clarke ózonizált vízzel (Oxigenium) történő sikeres kezeléseket végzett vérszegénységben, rákban, influenzában, cukorbetegségben, morfin- és sztrihnin-mérgezésben (Dictionary of Practical Materia Medica, London)
 
1912-ben védjegyeztették a hidrogén-peroxidot (oxigenizált víz), amely két atom hidrogént és két atom oxigént tartalmaz (H2O2), és a mai napig igen sokrétű alkalmazási területe ismert a gyógyászatban is.
 
A folyékony stabilizált oxigén ötlete még a hidrogén-peroxid és az ózonizált víz feltalálása idején felvetődött, hiszen azokhoz képest a kétmolekulájú oxigén veszélytelenebbnek tűnt. Ez az az anyag, amire felfigyeltek a tudósok már a XIX. század végén, ami elöli szabad levegőn a csírákat.
 
1929-ben Dr. Moises de Guevarra készített először olyan oldatot, amelynek oxigéntartalma többszöröse volt a szokásos, oldható formánál, és stabilizált oxigénnek nevezte. Ez a név ma is nagyon találó: a stabil O2-molekulát hordoz egy stabil, magas oxigén tartalmú elektrolit-oldat.
 
1971-ben Dr. LaMar az elfeledett folyékony stabilizált oxigént először alkalmazta a vér oxigénszintjének emelésére. Ezután az oldat használatát Dr. William F. Koch M.D., Ph.D. vezette be a NASA űrkutató programjában. Tudósok csoportja nyolc évig dolgozott az oxigén vízmolekulákhoz történő kötésének egyedi megvalósításán. Dr. David Holden, a biokémia diplomatája szerint: A stabilizált oxigén igen kis dózisban is elpusztítja az ismert és ismeretlen mikroorganizmusokat, miközben ártalmatlan a kísérleti állatokra. Lehetséges, hogy alkalmas az asztronauták által visszahozott vagy behurcolt idegen csírák ártalmatlanná tételére.
 
A különleges oldatot ma is sokan összekeverik a hidrogén-peroxiddal, amihez pedig semmi köze.
 
Hogy mégsem olyan egyszerű a dolog, jelzi, hogy kétféle folyékony stabilizált oxigén oldat létezik, attól függően, a kiindulás alapja sós vagy édesvíz. Előbbit tengervízből, az utóbbit kristálytiszta forrásvízből készítik. Szokás még a klórbázisú és vízbázisú elnevezést is használni, amely arra utal, hogy a tengervíz eredetűben marad klór, míg a másikban nincs.
 
A vízbázisú folyékony stabilizált oxigén különleges módszerrel készül, mégpedig úgy, hogy biomasszát használnak az oxigén atomok és a víz molekulák összekötéséhez. Az stabil oxigén az első és egyetlen biológiai oxigénforrás.
 
A víz, ami az ilyen stabilizált oxigén előállításához szükséges, egy természetes forrásból fakad, és rozsdamentes acél konténerben kerül a gyártóhoz, ahol tesztelik, több lépésben tisztítják (pl. szűrik), utraviola fénnyel kezelik, és ózonnal dúsítják. A tisztítási folyamat befejeztével újból ellenőrzik a minőségét. A stabilizált oxigént teljesen steril környezetben, túlnyomásos szobában készítik, hogy a por ne juthasson be.
 
A folyékony stabilizált oxigén fagyás- és forráspontja jóval magasabb, mint a csapvízé vagy desztillált vízé ami egy újabb bizonyítéka a megváltozott formájú stabilizált oxigénnek, vagyis további oxigén atomoknak.
 
Hogy a stabilizált oxigén mennyiségét csökkentsék, felforralták azt, majd megismételték a tesztet. A vizsgálat azt mutatta, hogy a stabilizált oxigén egy megbízható és állandó oxigénforrás, tárolási ideje négy év.
 
A vízbázisú folyékony stabilizált oxigén egy friss, tiszta ízű táplálék-kiegészítő, a szokásosnál hosszabb szavatossági idővel. Nem kapcsolódik különböző sókhoz.
 
A legtöbb oxigén kiegészítő azonban klórbázisú, így tartalmaz oxiklorint vagy hipocloridot ahhoz, hogy az oxigén molekulákat megkösse. Sajnos, általában ezek magas koncentrátumban tartalmaznak kloritokat, klorin dioxint (ClO2) és klorátokat (ClO3). Bizonyított, hogy ezek a vegyi anyagok felbomlanak, O2-t szabadítanak fel, amikor működésbe lépnek a gyomor hidrogénkloridjával (HCl). A víztisztító- és fertőtlenítőszerek zöme is ilyen anyagot tartalmaz. Ezeknek a termékeknek rövid a tárolási idejük, és kellemetlen az ízük. (Ráadásul a hosszú távon jelentkező összeadódó hatások még nem ismertek.)
 
Az alkotórészek: víz és nátriumklorid (konyhasó). Miért klorid? Mert nagyon jó oxigénszállító. A klór négy O atomot tud megkötni éppúgy, mint a vérben lévő hemoglobin hem molekulája. A klorit klórból és oxigén molekulákból áll (ClO4-), és nagyon erős negatív töltéssel rendelkezik.
 
A gyártási folyamat ugyanolyan konyhasóval kezdődik, mint amilyet az infúziókban is használnak, s amit az Észak Atlanti-óceánból nyernek. Ami ezután történik a gyártásban, az szigorúan titkos, kivéve, hogy tudjuk, speciális elektrolízist alkalmaznak. A végeredmény figyelemre méltó: nagyon magas oxigénkoncentrációjú, lúgos oldatot hoznak létre, amelynek elenyésző a klór és nátriumtartalma. A bravúros technika terméke a folyékony stabilizált oxigén, s méltán nevezik a kvantumfizika áttörésének.
 
A csapvíz oxigén tartalma kb. 5-7 pm, a folyó vizekben kb. 10 ppm található, míg a kereskedelemben forgalmazott vízbázisú stabilizált oxigén 24%-ot, vagyis 240.000 ppm-t, a klórbázisú 1,2%-ot, azaz 12.000 ppm oxigént tartalmaz.
 
A vízbázisú stabilizált oxigén pH stabil. Más só (klorid) alapú oxigén kiegészítők pH értéke 10.0 vagy magasabb, ami már marónak nevezhető. Ez az oka annak, hogy míg a korábbi, vizes bázisú OxyMaxot akár töményen is lehetett inni, sőt szembe cseppenteni, az új oldatot tilos! A testben a folyékony stabilizált oxigén klórbázisú összetevőinek megemésztéséhez magasabb HCl (gyomorsav) kell azért, hogy a só molekulák lebomoljanak, és oxigén szabaduljon fel.
 
A stabilizált oxigént úgy tervezték, hogy a sejtenzimek fel tudják bontani a kötést, és fel tudják szabadítani a szükséges oxigént.
 
A folyékony stabilizált oxigén az üvegben tehát igen lúgos, és nagyon stabil, de csak addig, míg a gyomorsavval nem érintkezik. Ha vízben feloldjuk, a pH 12-13-as értéke gyorsan lecsökken pH 8,6-ra. Ez a változás kiválasztja a klór ionokat a kloritból (ClO4), és stabil oxigén (O2) válik le a molekuláról. A keletkező klór iont a szervezet felhasználja számos enzimben, amelyek a sejtek oxidációját segítik. Egy kevés klórdioxid (ClO2) molekula is felszabadul. Ez az a reakció, amely elpusztítja a mikrobákat.
 
Amikor a stabilizált oxigént lenyeljük, keveredik a gyomorsavval, ami pH 3-4 értékű. A reakció ezért itt még erősebben zajlik le, és még több molekuláris oxigén (O2) és klorid valamint klórdioxid keletkezik. Így nemcsak nagy mennyiségű, energiát adó oxigén jut a keringés segítségével a véráramba, hanem a specifikus reakció vírusokat, baktériumokat és egysejtűeket ölő vegyületeket is eredményez.
 
Dr. Arthur Guyton kutatása felfedte, hogy az oxigén hogyan áramlik ki a vörös vérsejtekből a plazmába, ami továbbszállítja azt a sejteknek felhasználásra. A sejtek aztán visszaszállítják a CO2-t a plazmába, ahonnan elszállítódik a vörös vértestekhez. A plazma kb. 1% oldott oxigént tartalmaz, míg a vér és a hemoglobin szállítja a maradék 99%-t.
 
Tudományosan bizonyított, hogy az oldott oxigén a folyadékból már a nyelv alól felszívódik a véráramba, és gyomorból is bejut a vérplazmába. Dr. James Aker kvantumfizikus azt találta: emelkedett oxigénszint mutatható ki a véráramban két percen belül a nyelv alá cseppentéskor. Ez az oxigén a vérplazmában is oldódni képes, nemcsak a hemoglobin köti meg, így olyan helyekre is eljut, ahová a szűkületek, elzáródások miatt a vörösvértestek nem tudnák elszállítani.
 
A Suntory International of Japan kutatólaboratóriuma bizonyította, hogy összefüggés mutatható ki a stabilizált oxigén alkalmazása és az artériás vér emelkedett oxigénszintje között. A Duke University tanulmánya (1996) tisztázta a vér direkt oxigén-szállítását a szövetekbe. Eszerint az oxigén akkor is eljut a sejtekhez, ha nem a tüdőn keresztül jut be a szervezetbe, hanem akkor is, ha lenyeljük.
 
Amikor az O2 felszívódik mind a nyelv alól, mind a gyomorból közvetlenül a véráramba jut a vérplazmában oldva. Első útja a májba vezet (a vena portae-n keresztül). A máj főbb funkciói: a méregtelenítés (gyógyszerek, mérgek stb.), a cukorképzés, a hormonképzés és az immunfehérjék képzése fokozódnak a folyékony stabilizált oxigén bevitele hatására.  A stabilizált oxigén gyors és látványos hatásának a magyarázata, hogy ilyen koncentrált oxigént ezen az úton csak magzati életünkben kaptunk!
 
A folyékony stabilizált oxigén fogyasztásakor az oxigén-felhasználás teljesen összhangban van más táplálékok hasznosulásával, sőt úgy tűnik, növeli a vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak és gyógynövények felszívódását és beépülését olyannyira, hogy a tényleges bevitel csökkenthető, de a jótékony hatásai így is érezhetők. Például megnövekedett energia, jobb erőnlét, jobb koncentráló képesség, gyorsabb gyógyulás, jobb keringés, a visszér csökkenése, simább bőr és gyorsabb regenerálódás a testmozgás után.
 
A folyékony stabilizált oxigén egy külsőleg (fertőtlenítésre) is jól felhasználható termék. A Baylor Research Foundation jelentésében az olvasható, hogy a folyékony stabilizált oxigén sikeresen elpusztított számos fajta anaerob baktériumot, (Staphylococcusok, Streptococcusok, Giardia Lamblia, Salmonella, Escherichia coli, Candida albicans). Meglepő tulajdonsága, hogy belsőleg alkalmazva a microaerophil tejsavbaktériumokra nincs negatív hatással, melyet a tudósok azzal magyaráznak, hogy a velünk szimbiózisban élő mikrobák a szervezet saját termelésű oxigéngyökeitől sem károsodnak oly mértékben, mint a patogének.
 
A folyékony stabilizált oxigént az alábbi problémákra alkalmazva sikereket érhetünk el használatával
 
    Bőrfertőzések (akne, sebek, genitális terület)
    Szájüreg (herpesz, afta, fertőzések)
    Gyomor (fekély Helicobacter pylori)
    Bélfertőzések (gyulladások, gázosodás)
    Máj (cukorképzés, vércukorszint)
    Hormonképzési zavarok
    Méregtelenítés
    Immungyengeség
    Szív (segít anginás rohamban)
    Lyukas szív (septum defectus) betegségek
    Magas vérnyomás
    Érszűkület
    Vesebetegségek, vesekő
    Asztma és tüdőbetegségek
    Agyi keringési zavar
    Izommunka, sport
    Rákmegelőzés
    Rákos betegek kiegészítő kezelése
 
Különleges alkalmazási területei:
 
    Álmatlanság, alvászavar
    Vizsgaidőszak
    Éberség fokozása
    Testi erő fokozása
    Aktív sportok, izomláz
    Izületi és izomfájdalmak
    Depresszió
    Memóriazavar
    Alzheimer-betegség
    Kimerültség
    Energiafeltöltés
    Sejtanyagcsere fokozása
    Antibiotikum helyett
    Influenza és egyéb parazita fertőzések
    Tartósítóként kozmetikumokba keverve
    Ráncok ellen
 
Használhatjuk inhalálásra, orr- és szemcseppbe. Fogmosás után tisztítsuk ki szájüregünket stabilizált oxigénes vízzel! Tartsuk benn az oldatot legalább 30 másodpercig, s csak utána köpjük ki! (Le is nyelhetjük.) Ezután ne öblítsünk, ne igyunk vizet, és ne együnk legalább 30 percig!
 
A stabilizált oxigént háziállatoknak is adhatjuk. Jó számukra is antibiotikum helyett, segít megőrizni egészségüket és fokozza energiájukat.
 
Tegyen 20 csepp stabilizált oxigént 1 liter vízbe (nem kell, hogy steril legyen!), várjon 25 másodpercig, és biztonsággal ihatja.
 
Bepermetezhetjük vele a zöldségeket, gyümölcsöket, a tenger gyümölcseit, halat vagy sertéshúst, mert segít megakadályozni a baktériumok megtelepedését. Adhatunk stabilizált oxigént a tejhez és tejtermékekhez, tovább eltarthatók.
 
Spray formájában a lakásban tartott növények permetezésére is alkalmas, természetes, nem toxikus.
 
A folyékony stabilizált oxigén természetes fertőtlenítőszerként használható fertőzött karmolások, vágások, kis sebek, égések esetén.
 
Néhány egyszerű kísérlet, amely a (régi) folyékony stabilizált oxigén különös viselkedését igazolja:

Erősen negatív töltésű oldat.
A palack belső oldalán keletkező pára mindig követi az északi pólust.
Erős aurája van az egész palacknak.
Az oxigén magas hőmérsékleten is oldatban marad. (Nem lehet mikrohullámú sütőben forralni.)
Az oldat lúgos, pH 10-12.
Megszünteti a szódában és a kólában a buborékokat.
Folyékony stabilizált oxigén elfogyasztása után a mikroszkóp alatt igazolható, hogy a pénztekercs képződésre hajlamos vörösvértestek ismét szétválnak egymástól.
A folyékony stabilizált oxigénes oldat elfogyasztása után kb. 10 perccel fokozódik a sportteljesítmény.
 
Ha össze akarjuk foglalni a folyékony stabilizált oxigén előnyeit a különféle vizek, víztisztítók és oxigénpótlók működésének tükrében, elmondhatjuk, hogy ez a legkényelmesebb, legbiztonságosabb, legsokoldalúbb és egyben a leghatékonyabb mind élettani, mind financiális értelemben. Az egészséges vagy éppen beteg ember kockázat nélkül, egyszerűen tudja alkalmazni a legkülönfélébb problémák, kórállapotok megoldására illetve az egészség megőrzésére.
 
Hatásában egyesíti az oxigénpótlást és a vízzel történő méregtelenítést, a szervezet elsavasodásának (hidrogén vagy proton túlsúlyának) korrekciójára alkalmazott lúgosítást. Az általa nyújtott elektrontöbblet negatív töltést kölcsönöz a szervezetnek, így segítve a szabadgyökök kialakulásának gátlását, azok lekötését; a kristályosodás a kőképződés és a daganatok kialakulásának féken tartását; a patogén mikrobák szaporodását is gátolva. Azaz egyedülálló módon, komplexen biztosítja az egészség megóvását, illetve helyreállítását.
 
A folyékony stabilizált oxigén alkalmazása maradéktalanul kielégíti a Nil nocere! elvét, mivel használata nem jár semmiféle kockázattal: nem kell vénába adni nincs embólia veszély, nem kell izomba adni nincs hematológiai kockázat, nem kell inszufflálni nincs kellemetlen érzés, nem fürdőként használatos így nem vész kárba az oldat, a stabil oxigén nem roncsoló, naszcensz oxigén, mint az ózon- és hidrogén-peroxid terápiánál.
 
                                                                         

                                                                       Részlet dr. Kohán József tanulmányából

Kapcsolódó termékek: 00183,00287,00329,00285,00281,00280

Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Ehhez a termékhez az alábbi termékeket is megrendelték
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
BIO Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba) őrölt gyógygomba 20g
2 db-tól -5% (bruttó 4513 Ft/db) VIGYÁZAT HAMISÍTJÁK! Magyarországon termelt, Biokontroll Hungária által ellenőrzött, bi...
bruttó 4.750 Ft 
dbKapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
Veszta mandulás arckrém 50ml (Happyskin)
Natúrkozmetikum. Veszta mandulás arckrém a szűzies szépség bio elixírje a normál vagy enyhén vízhiányos, kombinált bőrtí...
bruttó 5.250 Ft 
db
Alga Komplex- háromféle algával 105g
A termékben található háromféle alga hatóanyagainak válogatott kombinációjával járul hozzá az egészségi állapot javításá...
bruttó 6.100 Ft 
db
OxyMax stabilizált folyékony oxigén 60ml
Az OxyMax  folyékony stabilizált oxigén kényelmesen, biztonságosan, sokoldalúan használható. Az egyik leghatékony...
bruttó 15.000 Ft 
db
Low Deuterium Oxy Crystal 50ml
A Low Deuterium Oxy Crystal mágnesesen strukturált, stabilizált oxigén tartalmú, csökkentett deutérium tartalmú v...
bruttó 16.000 Ft 
db
Bio Shiitake gyógygomba őrlemény 60g
Jelenleg nem kapható. Bio őrölt Shiitake gyógygomba. 2db-tól 5% kedvezmény, 6175Ft/db. A shiitakét olyan betegségeknél ...
bruttó 2.147.483.647 Ft 
db
GanoReMix bio Ganoderma Lucidum micélium őrlemény 80g
Jelenleg nem kapható! Bio Ganoderma lucidum micéliumot tartalmazó étrend-kiegészítő az immunrendszer optimalizálásáért. ...
bruttó 6.600 Ft 
dbBevásárlókosár

Hírlevél


0.0838 mp


   Jogi nyilatkozat    Vásárlási tudnivalók