wellnesswebaruhaz.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!

SPA Spray fém zuhanyfej KDF vízszűrő nélkül
Víztisztító, terápiás készülékek -> Víztisztítás 
Azonosító: 00338 - Kérdés küldése a termékkel kapcsolatban
bruttó 32.500 Ft
AKCIÓ! - 42%
bruttó 18.900 Ft
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
Kihúzható zuhanyfejes csaptelepekhez. Klórmentesítse főző- és ivóvizét a SPA Spray szórófejes kézi zuhannyall! A SPA Spray kézi zuhany teljes értékű, kis helyigényű professzionális víztisztító berendezés! A SPA Spray kézi zuhany az integrált 100% KDF55 vízszűrővel semlegesíti a csapvízben található egészségre ártalmas klórt, megszűri a nehézfémeket és más szennyeződéseket (ólom, arzén stb.) és elpusztítja a baktériumokat és a különböző gombákat. A KDF tartalmú zuhanyszűrőt a SPA Spray kézi zuhany rejti, amelynek köszönhetően különösen helytakarékos és könnyen tisztán tartható víztisztító. A SPA zuhany- és csapszűrők egyszerűen használhatók, mindenki által könnyen felszerelhető és azonnal tiszta és egészséges vízzel zuhanyozhat, fürdőzhet, főzhet és azonnal egészséges vizet ihat!
 
Magyarországon már 25 kórház szülészetén használják a SPA zuhanyszűrőket újszülöttek fürdetéséhez. Védőnők ajánlásával!
 
Használata- A meglévő csaptelep zuhany gégecsövére csatlakoztatva azonnal használható a SPA Spray kézi zuhany, KDF zuhanyszűrővel is. A vízszűrő cseréjének ideje függ a vezetékes víz minőségétől is. A SPA KDF zuhanyszűrő cseréjének időszerűsége jól látható a szűrőkapszula átlátszó falán. Amikor a zuhanyszűrő sárgaréz színű KDF töltete feketére változik, azonnali csere ajánlott.

KDF55 töltet tulajdonságai
A KDF55 töltet néhány évtizede kifejlesztett nagytisztaságú vörösréz-cink formula. A KDF az oxidáció és redukció kémiai folyamatok felhasználásával képes semlegesíteni a csapvíz, vezetékes víz szennyeződéseit, mint pl. a nehézfémek, klór, baktériumok, gombák. A redukcióban a KDF töltet elektronokat cserél a szennyező anyagokkal. Az elektronok le- és hozzáadása a legtöbb szennyező anyagot ártalmatlan összetevőkké alakítja. Pl. a KDF a klórt ártalmatlan kloriddá változtatja. A KDF töltet egyes szennyező anyagokat, mint pl. ólom, kadmium, egyéb nehézfémek, egyszerűen megköti. Az elektrolízis során az ólom a rézben, a kadmium pedig a cinkben kötődik. Ezeknek a kémiai folyamatoknak köszönhetően a SPA zuhanyszűrők KDF55 töltetű kapszulái a klórt 99%-ban, a nehézfémeket 90%-ban szűri ki a csapvízből, vezetékes vízből.

Azért ajánljuk a 100%-os KDF55 töltetű zuhany- és csapszűrő használatát, mert a vezetékes víz erőteljes klórozása miatt főleg a klór és a nehézfém szennyezés kiszűrése az elsődleges. Baktériumok és egyéb mikroorganizmusok kisebb arányban találhatók meg a csapvízben, nem úgy mint pl. Ázsiában, Afrikában, Dél- és Közép-Amerikában. Az aktív szénszűrő veszélye, hogy mivel az magába gyűjti a méreganyagokat, hogyha nem cseréljük időben, megmérgezzük magunkat. Ráadásul veszélyes hulladék!
 
KDF tartalmú vízszűrő előnyei
teljesen eltávolítja ill. átalakítja a szabad és kötött aktív klórt a KDF töltetű zuhanyszűrő
teljesen eltávolítja a halogénezett metánszármazékokat a KDF töltetű zuhanyszűrő
kiszűri a szag- és ízrontó anyagokat a KDF töltetű zuhanyszűrő
kiszűri a lebegő szennyeződéseket, mint pl. a rozsda és vízkő
kiszűri az arzént és egyéb szervetlen szennyeződést a KDF tartalmú zuhanyszűrő
biztosítja a tiszta, egészséges vizet
meleg víz tisztítására is alkalmas
Spa víztisztító helytakarékos, nem igényel még több helyet, így láthatatlanul integrálható minden vizes helyiségbe
a SPA Spray kézi zuhany a KDF töltetű vízszűrővel szerszám nélkül felszerelhető
karbantartási költsége olcsó
a SPA Spray kézi zuhanyfej KDF tartalmú zuhanyszűrővel nem csak zuhany funkcióval rendelkezik, hanem egy megbízható és megfizethető víztisztító készülék
a SPA SPA Spray zuhanyfej KDF vízszűrővel hordozható, utazások alkalmával magunkkal vihetjük
nincs többé palackozott ásványvíz költség
Spa víztisztító alkalmazásával akár el is hagyható a testápoló krém és tusfürdő mindennapos használata
a SPA Spray kézi zuhany a KDF töltetű zuhanyszűrő segítségével tiszta vizet használhatunk főzéshez (leves, tea, kávé, bébi ételek). Már víztisztító Spa álló csaptelep és víztisztító Spa fali csaptelep is kapható ingyenes házhoz szállítással!
nem kell ásványvizes palackokkal cipekedni
nem terheljük környezetünket az üres ásványvizes flakonokkal
egészségesebb életmód
kevesebb gyógyszer számla
javul az életminőség

Csomag tartalma-
 SPA
Spray kézi zuhany
Ivóvíz tisztításához és főzéshez használja a SPA KDF vízszűrő kapszulát!

A
SPA Spray kézi zuhany anyaga krómozott sárgaréz.

SPA SPRAY k
ézi zuhany víztakarékos perlátora speciális műanyagból készült, ezért a vízkő nem tud rajta megtapadni.


Amikor a SPA SPRAY kézi zuhany vízszűrő kapszulájának sárgaréz színű KDF töltete elfeketedik, azonnali csere ajánlott!
3db-os KDF vízszűrő kapszula csomag Spa zuhanyfejekhez és Spa csaptelepekhez.
Itt megtekinthetőA SPA Spray kézi zuhany az integrált KDF tartalmú filterrel nagyon hatékony és megfizethető megoldás egyes egészségügyi problémáinkra, mint pl. a Candida és egyéb bőrbetegségek, korpás haj, ekcémás bőr, száraz és viszkető bőr. Alkalmazhatjuk a fürdőszobában, konyhában, kerti zuhanyhoz, lakások és irodák minden vizes helyiségében. A SPA víztisztító KDF zuhanyszűrő beszereléséhez és üzemeltetéséhez nincs szükség szakemberre, mert a SPA termékeket bárki, szaktudás és szerszám nélkül felszerelheti és használhatja. Némethy Nerella találmányának lényege az egyszerű, de hatékony kezelhetőség, még a gyerekek számára is.
 
A SPA víztisztító zuhanyfejekkel kezelhetők a sok embernek gondot okozó szennyezett csapvíz problémája a KDF töltetű vízszűrő kapszulának köszönhetően. Számtalan vegyszer, gyógyszermaradványok és műtrágya található vizeinkben. Vezetékes vizünk fertőtlenítő klórozása következtében közel 60 féle daganatkeltő anyag kerülhet a vízbe és vízpárába. Többek között a vízpárával is belélegezhető a kloroform és radon. Ezek a vegyületek szervezetünkbe jutva vese- és májbetegségeket, tüdőrákot okozhatnak és a központi idegrendszer károsodását is eredményezhetik.
 
A SPA zuhanyszűrők letisztult vonalvezetése és kialakítása, a KDF töltetű fürdőkapszulák csomagolása, valamint a cég arculata egyaránt Némethy Nerella tervezése. 2007-ben készíttette el egy modellező céggel a saját maga által tervezett 100% tisztaságú KDF55 töltetű SPA zuhanyfejet, amely a Neige nevet kapta. Némethy Nerella szükség szülte ötletének köszönhetően a hétköznapi zuhanyfej és a KDF vízszűrő egyesítéséből létrhozta a SPA zuhanyszűrőt! Miért volt szüksége Némethy Nerellának egy hatékony, valóban víztisztító készülékre?


Kapcsolódó termékek: 00346,00340,00336,00337

Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Ehhez a termékhez az alábbi termékeket is megrendelték
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
SPA zuhanyfejekhez, csaptelepekhez KDF szűrőbetét 1db
SPA víztisztító kézi zuhanyba és SPA csapokba való szűrőkapszula 100% KDF55 töltettel, 1db. SPA zuhany- és csapszű...
bruttó 7.000 Ft 
dbKapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
SPA Classic víztisztító álló csaptelep KDF csapszűrővel, Swarovski díszítéssel! + ingyenes házhoz szállítás!
Swarovski kristály díszítéssel! Klórmentesítse főző- és ivóvizét a SPA víztisztító csapteleppel! A SPA víztisztító álló&...
bruttó 56.900 Ft 
db
SPA zuhanyfejekhez, csaptelepekhez KDF szűrő 3db
Google Translate below! 2db-tól 10% kedvezmény, bruttó 18.000 Ft/db! SPA víztisztító kézi zuhanyba való szűrőkapszula 10...
bruttó 20.000 Ft 
db
SPA Nanoperl víztisztító zuhanyfej KDF zuhanyszűrővel
Google Translate below! Ingyenes házhoz szállítással Magyarországon! Klórmentesítse fürdővizét a SPA Nanoperl víztisztít...
bruttó 37.500 Ft
AKCIÓ! - 31%
bruttó 25.900 Ft 
dbBevásárlókosár

Hírlevél


0.2116 mp


   Jogi nyilatkozat    Vásárlási tudnivalók