wellnesswebaruhaz.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!

Vásárlási tudnivalók

Webáruházunkban regisztráció nélkül is nézelődhet, ismerkedhet termékeinkkel és árainkkal. A bal oldali főkategóriák segítségével akár egy adott termékcsoportot is könnyen elérhet. Az első vásárlás előtt regisztrálnia kell. Ekkor adhatja meg számlázási és szállítási adatait. Ez Önnek is kényelmes megoldás, mert amikor újra nálunk vásárol, belépéskor elegendő megadnia felhasználói nevét és jelszavát, és már rendelhet is. Vásárlói fiókjában a korábbi rendeléseit is megtekintheti.

A termékcsoportokat megtalálja a bal oldali "Kategóriák" menüben. Ezeken a csoportokon keresztül eljuthat egy szűkebb terméklistára, ahol a termékekkel kapcsolatos legfontosabb alapinformációkon, árakon túl már egy kis méretű fénykép is segíti Önt a tájékozódásban. Itt egy adott termékre kattintva eljuthat a termék lapjára, ahol minden szükséges információt megtalál a kiválasztott termékről. A bal oldali menüsorban talál egy keresőt és egy részletes keresőt is, amelyekkel terméknévre, vagy akár a leírásban szereplő szóra is rákereshet.

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára. Jelenleg a Wellness Webáruház alanyi adómentes, így nem számít fel általános forgalmi adót. A megrendeléskor aktuális vételárat fizeti a vásárló akkor is, ha a megrendelés időpontja és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban megváltoznak a termékek fogyasztói ára. Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet a megrendeléskor lát a termékek mellett.

A megvásárolni kívánt termékeket a terméklistáról vagy a termékek lapjáról kosarába gyűjtheti. A kosár tartalmát a vásárlás végösszegével együtt folyamatosan nyomon követheti a jobb oldali "Bevásárlókosár" elnevezésű menüben. A "Megrendelés véglegesítéséhez kattintson ide" feliratra kattintva jut tovább a vásárlási folyamatban. A megrendelés elküldése előtt még egyszer megtekintheti kosarának tartalmát. Itt ellenőrizze az adatait, a szállítási címet és a megrendelt termékeket! Ha valamely adat hibás, a megrendelés elküldése előtt még módosíthatja. A "Véglegesítés" gomb megnyomásával küldi el nekünk megrendelését. A termékek oldalain olvasható írások a gyártók, importőrök honlapjain és az interneten bárki által megtalálható információk alapján készültek.

Megrendelésének leadásával Ön a Wellness Webáruház vásárlója lesz. Wellness Webáruház- 1213 Bp., . Adószám- Cégjegyzékszám- vezetve a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróságnál
Adatvédelem

Látogatóink személyes adatait bizalmasan kezeljük és minden technikai intézkedést megteszünk annak érdekében, hogy biztosítsuk azok teljes biztonságát.
Harmadik fél részére semmilyen adatot nem adunk ki.

Adatkezelésünk összhangban van a jelenleg hatályos adatvédelemmel kapcsolatos törvényekkel:
Az 1992. évi LXVI. törvény speciálisan a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról szól.
A kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről az 1995. évi CXIX. törvény (közismertebb nevén DM törvény) rendelkezik. Az információs szolgáltatásokkal kapcsolatos speciális adatvédelmi kötelezettségeket az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (E-ker. törvény) állapítja meg. Az elektronikus hírközlési szolgáltatókra további adatvédelmi kötelezettséget ró a 2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről, amelyet tovább részletez az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, az elektronikus hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosítókijelzés és hívásátirányítás szabályairól szóló 226/2003. (XII.13.) Korm. rendelet. Az Országgyűlés alkotmányos kötelezettségének eleget téve megalkotta és 1992. november 17-én kihirdette a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényt, közismertebb nevén az Adatvédelmi törvényt (Avtv.), amelynek legújabb, 2004. január 1-jétől hatályos módosítása elvégezte az Európai Parlament és a Tanács az egyénnek a személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos védelméről és ezeknek az adatoknak a szabad áramlásáról szóló 95/46/EK.


Bevásárlókosár

Hírlevél


0.0533 mp


   Jogi nyilatkozat    Vásárlási tudnivalók