wellnesswebaruhaz.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!

Gyártók

Ezen az oldalon a webáruházunkban kapható termékeket gyártó cégeket mutatjuk be, ABC-s sorrendben.


Aromax zRt.

Cégünk alapításakor elsődleges célunk volt olyan magas minőségi követelményeket kielégítő illóolajok, zsíros olajok, aromaterápiás termékek (illóolaj-tartalmú kozmetikumok, levegőillatosítók és szaunaolajok) forgalomba hozatala, amelyek a vásárlói igényeket a lehető legteljesebb körűen kielégítik. Emellett az aromaterápia széles körben történő megismertetését és népszerűsítését is felvállaltuk. Tevékenységünknek köszönhetően ma már az ismeretek széles köre áll vásárlóink rendelkezésére: részletes aromaterápiás ismertető füzet és könyv; termékleírásokkal, tudományos hírekkel, újdonságokkal bővülő honlap. Rendszeresen veszünk részt szakmai rendezvényeken, ahol tanácsadással, előadások tartásával állunk az érdeklődők rendelkezésére. Az oktatásba való bekapcsolódással ismereteinket a leendő szakemberekhez is eljuttatjuk. Termékeink kiváló minőségének biztosítása érdekében kizárólag megbízható beszállítókkal állunk kapcsolatban és a részletes termékdokumentációkban foglalt eredményeket rendszeresen ellenőrizzük. Minőségirányítási rendszerünk ISO 9001:2000 szabvány szerint tanúsított. Az egyetemekkel kötött kutatási együttműködéseket fejlesztéseink során kamatoztatjuk. Ezenfelül fontosnak tartjuk a wellness- és gyógyászati ágazatban dolgozó szakemberekkel való kapcsolattartást, véleményük megismerését. A minőség iránti elkötelezettségünknek köszönhetően elégedett vásárlóink is igazolják, hogy nálunk tényleg természetes a minőség.


BIOLA Natúrkozmetikai Kft 

Magyarország első és egyetlen  tanúsított, lakossági felhasználásra szánt, arc és testápolási biokozmetikum termékcsaládjának előállítója, amelyet a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft tanúsított. Biokontroll tanúsítvány
Termékeik zömében Magyarországon termesztett és gyűjtött zöldség, gyümölcs és gyógynövény alapanyagból, magyar fejlesztés eredményeképpen, magyarországi gyártóüzemükben készül. Natúr- és biokozmetikumaik magyar szakipari és lakossági felhasználók számára is elérhető áron  kerülnek forgalomba. Szintén egyedülállóak a biodinamikus hatóanyagot tartalmazó biokozmetikumaik, amelyeket a Demeter International tanúsított.
Demeter International tanúsítvány

A tradicionális gyógynövény ismeret és a bőrgyógyászat legújabb kutatási eredményeinek figyelembevételével állítja elő termékeit azért, hogy az Ön szépségét természetes és egészséges úton teremtse meg. A felhasznált növényi alapanyagok nagy része ellenőrzött ökológiai termelésből származik, amelyet a biokozmetikumaik esetében Biokontroll Hungária Nonprofit Kft vagy ECOCERT tanúsítású. Rendszeresen ellenőrzik, hogy a növényi alapanyag beszállítók, környezetkímélő technológiával az előírásoknak megfelelően folytatják a növénytermesztést. 

A biokozmetikumokat, amint azt a címkén látható logó is jelöli, alapanyagaira és gyártástechnológiáját tekintve is a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft tanúsítja. Továbbá üzemük bio kozmetikum gyártására való alkalmasságát is a Biokontroll Hungária ellenőrzi rendszeresen.
A natúrkozmetikumok gyártása az Európában általánosan elfogadott és szakmailag elismert német natúrkozmetikai feltételrendszer a BDIH (Bundesverband deutscher Industrie- und Handelsunternehmen) szerint történik. A bőrgyógyászati, toxikológiai és egészségügyi kockázatelemzések alapján az általuk natúrkozmetikumokban tiltott vagy nem ajánlott hatóanyagokat natúr- és bio kozmetikumaikban nem alkalmazzák. Továbbá termékeik gyártása során a tiltott eljárásokat, pl. gammabesugárzás, genetikailag módosított organizmusokból származó alapanyagok, pl. kukoricacsírát nem alkalmaznak. Termékeik előállítása során állatkísérleteket nem végeztek. A natúr- és biokozmetikumokban tiltott elölt állatokból származó zsiradékok, fehérjék helyett növényi eredetű hatóanyagokat alkalmaznak. Pl. shea vaj.
A termelés során a környezettudatos gazdálkodást tartják szem előtt. Környezetbarát fertőtlenítő és tisztítószereket alkalmaznak üzemükben. A minőségirányítási rendszer megfelel  MSZ EN ISO 9001:2009 " Minőségirányítási rendszerek. Követelmények" nemzetközi szabványnak.


A BIOKONTROLL Hungária Nonprofit Kft 2005 óta a magyar ökológiai termékekre vonatkozó előírások kozmetikai szabályozásának/feltételrendszerének megfelelően kifejlesztették és 2006 őszén engedélyeztették a Biola ökológiai kozmetikum (biokozmetikum termékcsaládot), amely ellenőrzött ökológiai alapanyagokból készülő termékekkel történő arc és testápolást szolgálják. A jelenleg hatályos magyar szabályozás szerint akár tizennyolcszor annyi bio minősítésű hatóanyag felhasználásával készülnek termékeik, mert az Európában általánosan ismert ECOCERT feltételrendszeréhez képest a magyar szabályozás szigorúbb ! A biokozmetikumokat minden esetben tanúsíttatni kell és rendszeresen ellenőrzik a szabályozás betartását, ezért minden bioterméken a Biokontroll Hungária lógója látható.

Termékeikben nem alkalmaznak: 
Etoxilált emulgeátorokat, Szintetikus színezékeket, Parabén-típusú konzerválószereket, Izotiazolin-származékokat tartalmazó konzerválószereket, Propilén-glikolt, butilén- glikolt, mint hidratáló anyagot, Petrolkémiai/ásványolaj-ipari anyagokat, Alumínium-tartalmú szintetikus vegyületeket, Állati eredetű glicerint , Nélkülözhető töltő- és adalékanyagokat.

Állatokon tesztelési kísérletet nem végeztek. GMO- mentes (génkezelés mentes) alapanyagokat használnak. Ionizáló sugárzást tartósítási célból sem alkalmaznak. DR. IMMUN KFT.

A DR. IMMUN
márkanév vegyi anyag mentes, természetes anyagokat, így a gyógynövények gyógyító erejét, egészségmegőrző és szépségápoló készítmények kiváló minőségét fémjelzi. Többéves, kitartó és alapos kutatómunkának az eredménye a DR. IMMUN termékcsalád. Környezetbarát gyártási módszerükkel, és természetes alapanyagaikkal a vásárlók érdekeit maximálisan figyelembe veszik. Magas elvárásokkal rendelkező Egészségtudatos Vásárlóik nagy megelégedéssel használják termékeiket! a DR. IMMUN KFT. mindent megtesz a magas szintű termékminőség biztosítása érdekében, amely mellett fontos szempont a fogyasztók egészsége, biztonsága és környezetünk védelme.

Termékeik állatkísérletek nélkül készült kozmetikumok.FÁMA Gyógykozmetikai és Vegyészeti Kft.

A FÁMA termékek válogatott minőségű alapanyagok, valamint különlegesen tiszta víz - HIGH PURITY REVERSE OSMOSIS SYSTEM - felhasználásával készülnek. A gyógykozmetikai készítményeik nagy tapasztalatokkal rendelkező szakembereik, vegyészek, orvosok és kozmetikusok sokéves, sikeres kutatómunkáinak eredményei. Készítményeik nem gyógyszerek vagy csodaszerek, hanem olyan biológiailag aktív anyagok, amelyek segítik visszaállítani a szervezet eredeti működési egyensúlyát, védik és regenerálják azt, hozzájuttatva olyan nélkülözhetetlen élettani faktorokhoz, amelyeket egyre szennyeződő világunkban csak így kaphat meg. Nagyon sok növényfajta jótékony hatása már az ókori idők óta ismert, amelyeket most sikerült készítményeikben összesűrítve, egyszerre hozzáférhetővé tenni a SZÉPSÉG érdekében. Saját fejlesztésűek a munkavédelmi folyékony film krémek (Fluid Prevent Film cream) és a Fáma Karcsúsító (akupunktúrás) gél, amely az ősi kínai orvoslás és modern biotechnológia kombinálása, amelyet a Fáma laboratóriumában fejlesztettek ki kutató vegyészek a világon elsőként!

Termékeiket ISO 9001:2009 tanúsított rendszerben gyártják. Minőségirányítási rendszerüket a TÜV NORD Magyarország Kft. auditálta. 100% Magyar tulajdonban lévő cég kizárólag magyar fejlesztésű, kiváló minőségű Magyar Terméket gyárt Önnek.Goloka Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság

Különleges minőségű natúr parfümök gyártója. Elkötelezett hívei a természetes eredetű aromatikus anyagoknak, valamint az ősi Indiai kultúrának is, ahol már 5000 évvel ezelőtt ismerték és alkalmazták az aromatikus növények kivonatait. A Goloka Natúr parfümök garantáltan nem okoznak semmiféle allergiát vagy későbbi bőrproblémát az Ön számára! Gyógyító, aromaterápiás hatással rendelkeznek a tiszta növényi összetevőknek köszönhetően. Kizárólag természetes virág- és növényi eszenciákkal készülő parfümök. Szintetikus illat és színezőanyagoktól teljesen mentesek. A Goloka Natúr parfümök nem alkoholos parfümök, hanem hidegen sajtolt, szűz jojoba olajat tartalmaznak. A jojoba olaj kiválóan ápolja a bőrt értékes tápanyagtartalma miatt. Ez az egyetlen olyan növényi olaj, amelynek szerkezete a legjobban hasonlít a bőr szerkezetéhez, így nagyon gyorsan beszívódik a bőrbe.Tulasi- természetes és tiszta

Az Ahimsa Kft. kozmetikai termékeivel (pl. Tulasi szappanok) arra specializálódott, hogy Magyarországon az elsők között kizárólag növényi alapanyagokból jó minőségű, környezetbarát és bőrbarát termékcsaládot hozzon létre a nagyközönség számára elérhető áron. Termékeikben tisztított vizet használnak a fertőzések minimálisra csökkentése érdekében. Legnépszerűbb termékeik a növényi alapanyagból készült Tulasi aromaterápiás szappanok. 6 féle illóolaj felhasználásával tartósítószer nélkül készülnek. A kézi gyártású öntött Tulasi szappanjaikat saját recept alapján, rozsdamentes üstökben főzik. Az alapanyagok között kókuszolaj, pálmaolaj, ricinusolaj és természetes illóolajok találhatók. Dr. Pauló Tünde, az Ahimsa Kft. Ügyvezetője gyógyszerészként végzett Budapesten. Hét év gyógyszergyári kutatói tevékenység után saját céget alapított és a kozmetikai ágazatban folytatta szakmai pályáját. Lelki gyakorlatokat folytató ember lévén elvi okokból fontosnak tartom, hogy kizárólag növényi alapanyagok felhasználásával készítsek termékeket, amelyek a lehető legkevesebbet ártanak a világnak. Ebből a szemléletből ered a cég neve is "ahimsa", ami azt jelenti, hogy nem ártani. Emellet minden olyan anyagot igyekeznek mellőzni, amely a környezetbarát elvekkel ellentétes. Nagy hangsúlyt fektetnek a természetes növényi anyagok alkalmazására és a bőrbarát komponensek kiválasztására. Tanulmányozta a biokozmetikumok követelményrendszerét is, de úgy véli, hogy a biokozmetikumok ára és a hazai fogyasztók pénztárcája még nem hozható egyensúlyba. Ezért céljuk a jót, jól megalkotni, megfizethető áron. Ez azért még mindig lehetséges egy kis szakmai jártassággal és az emberek iránti elkötelezettséggel vezérelve. A természetből szinte ingyen kapunk csodálatos gyógynövényeket, egyszerű megoldásokkal nagyszerű kozmetikumok hozhatók létre. Ezt a szemléletet kívánja Dr. Pauló Tünde képviselni és megjeleníteni a cég termékeiben.

Több mint 16 éves fejlesztőmunka és szakmai tapasztalat ölt formát termékeikben. Figyelve a külföldi kozmetika iparban létrejövő legújabb irányvonalakat, a magyarországi lehetőségeket felhasználva, ügyes szervező munkával és kapcsolatrendszerrel a legkorszerűbb elképzeléseket valósítják meg termékeikben. Gondolunk itt a tartósítószer nélküli termékekre vagy a környzetben lebomló alapanyagokra és csomagolóanyagokra. Állatkísérleteket egyáltalán nem végeznek a termékek tesztelése során! Fő szempont a tiszta alapanyagok felhasználása különösen a tiszta reverz ozmózis szűrővel ellátott tisztított víz használata minden készítményükben.
 

 
Wellnet Kft.

A Wellnet Kft. törekszik arra, hogy értékalapú, társadalmilag felelősséget vállaló, szociálisan érzékeny és környezettudatos vállalatként tevékenykedjen.
 
A társaság 2004 januárjában kezdte meg tevékenységét. A 100%-ban magyar tulajdonú cég székhelye Tatán található. Partnereit egy új, korszerű logisztikai központjából szolgálja ki. A társaság tulajdonosai és a rendszerünket alapító partnereink, a vállalkozás vezetői és irányítói több mint 16 éves szakmai múltra tekintenek vissza az egészséges életmódot kiszolgáló, az életminőséget javító termékek és szolgáltatások piacán.
 
A társaság legeredményesebb szerződéses partnereivel egy cégcsoportot hozott létre, amit folyamatosan fejleszt. A Wellnet Kft., a rendszergazda eddig a cégcsoportban 3 leányvállalatot hozott létre, amelyek kiszolgálják a társaságot.
A WNI TOP Kft. a víztisztító termékcsoportunk fejlesztője és gyártója.
A Wellnet Solar Kft. a megújuló energia piacán az egyik meghatározó napkollektor-forgalmazó.
A Wellnet Bio Kft. különleges élelmiszerek fejlesztésével, gyártásával foglalkozik.

Bevásárlókosár

Hírlevél


0.0664 mp


   Jogi nyilatkozat    Vásárlási tudnivalók