wellnesswebaruhaz.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!

Parfüm
Parfüm
 
A rólunk alkotott képet befolyásolja, hogy milyen illattal vagy szaggal jelenünk meg akár az első, akár a sokadik találkán vagy munkahelyen. A boltokban, webáruházakban, parfümériákban kaphatóak természetes, félszintetikus és szintetikus illatszerek. A természetes illatokat növényi részekből (virágokból, levelekből, gyökerekből) vagy állati mirigyváladékokból nyerik. A félszintetikus illatszerek előállításánál a természetes alapanyagokat a feldolgozás során kémiailag átalakítják. A szintetikus, mesterséges illatanyagok teljesen kémiai eredetűek. Az állatok szenvedéseivel kikísérletezett, mesterséges, szintetikus anyagokból készült parfümökből óriási a választék. Szerencsére a tisztán növényi összetevőkből, ezért aromaterápiás hatással rendelkező natúr parfümök humánusabb és egészségesebb alternatívát kínálnak. A természetes virág- és növényi esszenciákkal készülő natúr parfümökben megtaláljuk a növények és virágok lelkét. Értékes kivonataikkal, illóolajaikkal aromaterápiás hatást gyakorolnak az emberi szervezetre.
 
Az illatszereket az alkoholfok, az illatesszencia koncentrációja alapján különböztetjük meg.
Parfüm illatesszencia koncentrációja 15-30%, alkoholfok 90-96 fok.
Eau de parfum illatesszencia koncentrációja 8-15%, alkoholfok 85-90 fok.
Eau de toilette illatesszencia koncentrációja 4-8%, alkoholfok 75-85 fok.
Eau de cologne illatesszencia koncentrációja 3-5%, alkoholfok 65-75 fok
 
Az alap koncentrátum a parfüm, amelynek desztillált vízben oldott alkohollal történő higításával kapják a többi illatszert. A higítás során nem változtatják meg az illatkompozíciót. Az alkohol alapú parfüm illata hamarabb elillan, mint az olajbázisú natúr parfümé. Ráadásul az alkohol jellegéből adódóan az alkoholtartalmú parfümök nemcsak szárítják a bőrt, hanem a napsugárzás hatására allergiás bőrreakciót is okozhatnak. A jojoba olajjal készült natúr parfümök viszont ápolják a bőrt a jojoba olaj közismerten értékes tápanyagtartalma miatt. A bioalkohollal készülő bio-/natúrparfümök már nem vagy kevésbé szárítják a bőrt.
 
Egy természetes összetevőkből álló, aromaterápiás hatással rendelkező natúr parfüm friss, élénkítő illata meglepően gyorsan megváltoztathatja a rossz hangulatot. Vannak nyugtató hatású, pihentető illatok vagy épp ellenkezőleg, érzéki, vágyat keltő illatkompozíciók. Az édesebb aromájú natúr parfümök jókedvre derítenek.
Az illatemlékezetünk jobb, mint az arc- vagy névmemóriánk, ezért van az, hogy egy natúr parfüm emlékeket, hangulatot, érzéseket idézhet fel bennünk. 

Aromaterápiás natúr parfümök

Aromaterápiás natúr testpermetek


Néhány jótanács a parfüm kiválasztásához
 
Az illat kiválasztását az alapvető személyiségjegyeink mellett befolyásolja az is, hogy hogyan látjuk magunkat. Elégedettek vagyunk önmagunkkal és meg akarjuk magunkat mutatni vagy változni szeretnénk.
 
Sose dörzsölje az illatot, mert a dörzsölés tönkreteszi az illat finom molekuláit!
Minden egyes parfüm kicsit máshogy illatozik a különböző emberek bőrén, mert mindenkinek van sajátos és egyedi testillata, amely befolyásolja a parfüm mesterséges vagy természetes aromáját. Az illatanyag párolgása függ még a hőmérséklettől, a levegő páratartalmától, életviteltől, kortól, táplálkozási szokástól és a bőrtípustól. Azonban mindenkire igaz, hogy csak mértékkel használjuk a parfümöt, mert illata csak akkor kellemes, ha az viselőjének személyes zónájában érezhető. A parfüm illatának nem szabad uralnia az egész környezetet! Soha ne használjunk egyszerre különböző illatú illatszereket, mert az illatok keveredése kellemetlen, orrcsavaró összhatást kelthet. Ez vonatkozik az erős illatú kozmetikai szerekre is. Parfüm használata előtt inkább a parfüm illatához harmonizáló, enyhén vagy egyáltalán nem illatosított testápolót, arckrémet, sminklemosót, sampont stb. használjunk. A természetes alapanyagú ruházat is jó illathordozó, emiatt a pólónk vagy pulóverünk hosszan megőrizheti az előzőleg használt illatot, vagy az öblítő illatát, ami nem biztos, hogy harmonizál az újonnan használt natúr parfüm illatával.
 
Mivel sokoldalúak vagyunk, ezért mindenkihez többféle natúr parfüm illik. Hivatalos megbeszélésre, nappalra inkább könnyedebb illatú natúr parfümöt használjunk és kevesebb mennyiséget. A karakteresebb illatok az esti összejövetelekhez, hódításhoz ajánlhatók. A nyári hőségben a friss, könnyű, virágos illatú natúr parfümök ajánlottak két indok miatt is. Az egyik, hogy a fokozottabb izzadás és napsugárzás miatt az irritáció is felerősödik a szintetikus és alkoholtartalmú parfümök használatakor. A másik indok: a meleg levegő hatására az illatmolekulák mozgása felgyorsul, ezért intenzívebben érezzük az illatokat.
 
 
Hogyan válasszak magamnak parfümöt ha nő vagyok?
 
A klasszikus női illatok virágalapúak, amelyekből a friss, gyümölcsös aromájúak inkább a fiatal lányoknak és nőknek állnak jól. A virágalapú parfümök főleg a diszkrét nőknek ajánlhatók, akik diszkréten finom ruhákat és diszkrét ékszereket hordanak és bevallottan vagy sem, de romantikusak. Az ilyen típusú nő otthonát lágy színek és finom szövetek jellemzik, díszítésként pedig gyertyákat és virágokat helyez el az asztalon, szekrényeken. A könnyű és finom virágos illatok közül a rózsa és a jázmin illatok illenek leginkább az álmodozó típushoz. Az édesen virágos illatú parfümöket többnyire minden nő használhatja.
 
A keleties, azaz az orientális illatok két típusát, az ámbrást és a fűszerest különböztetjük meg. Ezek az egzotikus és érzéki illatkompozíciók karakteresebb illatok, ezért jobban oda kell figyelni, hogy valóban az egyéniségünkhöz illő parfümöt válasszunk. A lágy, édes és nehéz keleties illatok inkább a magabiztos fellépésű nőknek ajánlhatók, akiknek ruhásszekrényében a bőrkabát mellett mélykivágású ruhák lógnak. Magas sarkú cipőikben bátran vállalják nőiességüket. Nem riadnak vissza a feltűnő sminktől és feltűnő ékszereket hordanak. A keleties parfümök közül a pacsuli, pézsma és vanília illata harmonizál leginkább a kalandvágyó, függetlenségét őrző nőkhöz. Mivel az ókorban a pézsmát nem véletlenül afrodiziákumként használták, az ilyen illatkompozíciók egyben csábítóak, a másik nem meghódítására alkalmasak. Persze, ha nem szintetikus vegyületekből áll a parfüm, orránál fogva vezetheti partnerét! Visszahúzódó, szerényebb típusú nőknek nem igazán javasolhatók ezek a feltűnő illatok, hacsak nem szakítani akarnak az eddigi csendes karakterükkel.
 
A ciprus illatú parfümök között találunk virágos, friss, fűszeres illatokat is. Nem véletlenül a ciprus illatú parfümök a legkedveltebb illatok, mert frissek, tiszták és emiatt nyugodtan használhatjuk ezeket nappalra, munka közben. A friss illatokat a kicsit vagányabb, laza és sportosabb nőknek ajánljuk. A ciprus-virágos illatú natúr parfümök a fiatalos és nőiesen sportos hölgyeknek állnak jól. Leginkább a könnyed, mosolygós és optimista emberek szeretik a ciprus-virágos illatú parfümöket.
 
 
Hogyan válasszak magamnak parfümöt ha férfi vagyok?
 
A ciprus és citrus friss, könnyű, energikus, élénkítő illatok, amelyek inkább a sportos, modern öltözködésű férfiaknak állnak jól.
A levendula és páfrány alapú natúr parfümök inkább a komoly üzletembereknek ajánlható. Ők magabiztosak és a városi életstílust kedvelik.
A romantikus és csábító férfinak a fás jellegű natúr parfümök valók. A férfias, érzéki illatokat minden alkalomra használhatja.
 
 
Hogyan válasszak ajándékba parfümöt?
 
A natúr parfüm választásánál segít a csomagolás is, hiszen ezzel is próbálnak a gyártók utalni arra, hogy milyen típusú nőknek vagy férfiaknak illik az adott illatkompozíció.
Többnyire mindenkinek jól állnak és mindenki kedveli a friss, virágos illatokat. A fűszeres, nehéz illatkompozíciók választását már alaposabban gondoljuk át. Olyasvalakinek válasszunk ilyen jellegű natúr parfümöt, akit jól ismerünk.
Előre tájékozódjunk arról, hogy milyen típusú a többi parfüm, amit használ az illető.
A sportos alkatúaknak bátran vásárolhatunk ciprus, citrus illatokat.
A levendula és páfrány alapú parfümök a komoly üzletembereknek ajánlható.
A sötét hajúaknak és bőrűeknek a nehezebb, karakteresebb illatok, a szőke, világos bőrűeknek a könnyű, virágalapú natúr parfümök választhatók, ám a kontraszt hatás eléréséhez meg is fordíthatjuk az egészet. De ne a hajszín legyen az elsődleges szempont, ami alapján illatszert választunk! 

Aromaterápiás natúr parfümök

Aromaterápiás natúr testpermetek


A szintetikus parfümök összetevői


ILLAT HOROSZKÓP
                        
Milyen illatot kedvelsz és miért? Melyik parfüm illik hozzád? Ellenőrizd le!
 
 
KOS (03.21-04.20)
Jellemzői: Annyira impulzív, hogy hangulatát rögtön átsugározza a környezetére. Ismeretlen fogalom számára a türelem, a visszafogottság és az igénytelenség, belső tüze túl heves az ilyesmihez. Kissé akaratos természete és az új élmények iránti folytonos vágya arra sarkalja, hogy az itt és most, a pillanat spontaneitásának éljen. Minden porcikájában türelmetlen, és ha sok a tétovázás, elveszíti minden érdeklődését. Érdekli minden, ami új, izgalmas és mozgalmas, vagy amiért meg kell küzdeni. Nagy lehetőségeket keres, amelyek lehetővé teszik kibontakozását, magával ragadva a hozzá közelállókat.
 
Illata: A Kos nő aktív, impulzív és mindenféle őrültségre kapható természetéhez a pajkos, kicsit szemtelen illatkompozíciók illenek. Kedvenc parfümje hódítóan merész és szabad érzelmeket sugall, felvillanyozza a testet és a szellemet. A Kos férfi is kedveli a fajsúlyos, karakteres, fűszeres illatokat, amelyek kétséget kizáróan azonnal elárulják lehengerlő temperamentumát.
 
Tipp hölgyeknek: ciprus-gyümölcsös és orientális-virágos illatcsaládok
Tipp uraknak: orientális-fás illatcsalád
 
 
BIKA (04.21-05.20)
Jellemzői: Szelíd és békés természetű ember, aki nyugodt és kellemes hangulatot áraszt maga körül. Megingathatatlan higgadtsága révén ismeretlenek számára a szélsőséges érzelmi hullámzások. Alapvonásai: stabil jellem, határozottság és kitartás. Optimista és kedves természete a környezetére is megnyugtatóan hat. Igazi élvezetet okoz neki, ha a szó minden értelmében magába szívhatja a világ szépségeit. Alapvetően a telítettséget, a túláradást kedveli, értékel minden jót, amit az élet nyújthat. Mindennek szereti megadni a módját, és mindezt valami sajátos bájjal teszi.
 
Illata: Ha egyéniségének megfelelően akar parfümöt választani, annak a tökéletes egyszerűség és rafinéria egyvelegének kell lennie. A Bika nő kedveli az átható, dús és szinte megfogható illatokat, az egzotikusan csábító aromák kompozícióját. A Bika férfihoz az egyszerű, ugyanakkor fajsúlyos, erőteljes illatok illenek, amelyek tökéletes melegséget és nyugalmat sugallnak.
 
Tipp hölgyeknek: virágos-gyümölcsös illatcsalád
Tipp uraknak: fás-ciprus illatcsalád
 
 
IKREK (05.21-06.21)
Jellemzői: Temperamentumára a könnyedség jellemző, a pillangóhoz hasonlít, ahogy kíváncsian ide-oda repked, mindent megfigyel a környezetében és mindenről megvan a véleménye. A változatosság és a polaritás jelentheti a legfontosabb tényezőket az életében. Szereti a levegő elemre jellemző fiatalos megoldásokat. Rajong az újdonság varázsáért és szereti a változatosságot. Lehetetlen elképzelni egyedül. Mindig arra van szüksége, hogy emberek vegyék körül, és állandóan tevékenykedjen. Mozgatóereje a szellemi kielégülésre való törekvés, a problémák megoldása.
 
Illata: Mivel az Ikrek lételeme a változatosság, hangulata szerint gyakran váltogatja a parfümjeit. Az Ikrek nő egyéniségével a könnyű, friss, virágos illatok harmonizálnak. A könnyed, fiatalos parfümöket kedveli, amelyek az "élni jó" frissességét és pajkos játékosságot sugallnak. Akár férfi, akár nő, az élénk és szellős illatok remek összhangban vannak az Ikrek változékony hangulatával.
 
Tipp hölgyeknek: virágos-zöld illatcsalád
Tipp uraknak: aromás-rét illatcsalád
 
 
RÁK (06.22-07.22)
Jellemzői: Vérmérsékletét tekintve nyugodt, de erős érzelmek húzódnak meg benne. Világa a lelki élet és a fantázia birodalma. Erőssége a lelki mélység, amely révén kitunőek a megérzései, rendkívüli a beleérző képessége és színes a fantáziája. Minden lágysága ellenére pontosan tudja, mit akar, és sok esetben azt is, hogy másoknak mi kell. Együttérző, gondoskodó és nagy képzelőerejű. Érzelmei mélyek és tartósak és nincs az a térbeli vagy időbeli távolság, ami megszakíthatná a családjához fűződő kapcsolatát vagy megzavarhatná barátságát. Kisujjában van az érzelmek egész sora.
 
Illata: A Rák nő érzelemgazdag, romantikus egyéniségéhez a vizes, könnyű illatok illenek. Kedvenc parfümje nőies melegséget és érzékiséget sugároz. Olyan parfüm, ami ugyan visszaadja a klasszikus nőiességet, de modern érzésekkel átszőve, több rafinériával és több finomsággal. A Rák férfi választását is jelentősen befolyásolják érzelmei, hangulatai. Általában kedveli a klasszikus illatokat, romantikus, meleg és mámorító aromával.
 
Tipp hölgyeknek: virágos-aqua és citrus-aromás illatcsaládok
Tipp uraknak: fás-virágos-animális illatcsalád
 
 
OROSZLÁN (07.23-08.22)
Jellemzői: Pajkos, játékos egyéniség, aki önmagát is szórakoztatja, és az élet napos oldalán jár. Hiányzik belőle a hamis szégyenlősség és az igénytelenség. Sok mindent megkíván, és kompromisszumok nélkül félretol mindent, ami igényei kielégítését akadályozza. Érdekli minden szépség, amit az élet kínálni tud, és nem tudja elképzelni, miért kellene visszatartania magát. Nemeslelkűsége és melegsége amellyel a Nap megajándékozta mindenkire kisugároz, akivel kapcsolatba kerül. Sugárzik belőle az életerő, a vitalitás. Kiválóan ért hozzá, hogyan kell hatásosan fellépni, a reflektorfényben, a középpontban érzi elemében magát.
 
Illata: Minden Oroszlán szülöttnek természetes affinitása van a minőséget megkívánó dolgokhoz, az igazi luxusillatokat kedveli. Az Oroszlán hölgyhöz azok a parfümök illenek, amelyekkel még jobban kihangsúlyozhatja, hogy a Nap, a tüzes bolygó szülötte. Az Oroszlán férfi szintén a rafinált, ugyanakkor kifinomult illatokat részesíti előnyben, amelyek életerőt és energiát sugároznak, hódítást és ellenállhatatlan vonzást keltenek.
 
Tipp hölgyeknek: virágos-aldehides illatcsalád
Tipp uraknak: fás-aromás illatcsalád
 
 
SZŰZ (08.23-09.23)
Jellemzői: Az ő világa a hétköznapok. Bárki másnál jobban tudja irányítani és formálni. Ereje gyakorlati érzékében, célirányosságában és a részletek iránti vonzalmában rejlik. Maximalista és nyugtalan lelkületű, abban leli örömét, hogy a tökéletesre törekedhet. Módszeres, rendszeres, és a tényekre koncentrál. Meg van győződve a helyes életvitel és az egészséges fegyelmezettség fontosságáról. Elvei különösen morálisak, magas színvonalúak. Jellegzetesen föld-típusú ember, meglehetosen tartózkodó, aki az érzelmeit ritkán mutatja ki, szívét elsősorban az esze irányítja.
 
Illata: A Szűz nő tiszta, egyszerű érzékiségéhez az enyhe, finom, nőies parfümök illenek, olyan illat, ami elég ahhoz, hogy észrevegyék, de mégsem túl hivalkodó. Kerüli a tolakodó parfümöket, a tartós, ugyanakkor könnyű illatokat részesíti előnyben, amelyek egyszerre erőteljesek és játékosak. A Szűz jegyében született férfi kedvenc parfümje tiszta friss, mégis időtlen, eredeti illat.
 
Tipp hölgyeknek: virágos-rózsa-viola és virágos-ámbrás illatcsaládok
Tipp uraknak: aromás-friss illatcsalád
 
 
MÉRLEG (09.24-10.23)
Jellemzői: Természete kedves és könnyed, jó kontaktusteremtő, ezért mindenhol szívesen látják és szeretik. Kifinomult esztétikai érzéke van, rendkívül fontos számára a jó ízlés. A szép dolgok iránti fogékonysága, illetve jó ízlése révén békés hangulatot tud teremteni. Alapvető igénye, hogy megőrizze belső kiegyensúlyozottságát és hogy teljes összhangban legyen környezetével. Legjellemzőbb tulajdonsága a szépre, a harmóniára való törekvés az élet összes területén. Barátságát sokan keresik, mert személyes varázsa, előzékenysége és mások iránti őszinte tisztelete férfinak, nőnek egyaránt tetszik.
 
Illata: Kedvenc parfümje kiegyensúlyozottan nőies, az összhatásban pedig benne van az a meghatározhatatlan báj és varázslatosság, amely néhány asszonyból Brigitte Bardot, Catherine Deneuve sugárzik, akik a vérükben hordozzák azt a nőiességet, amellyel a Mérleg jegyében születettek rendelkeznek. A Mérleg-férfi is szinte már a bölcsőből hozza magával a flörtölés tudományát, kifinomult ízléséhez a könnyed és légies illatkompozíciók illenek.
 
Tipp hölgyeknek: virágos-gyümölcsös illatcsalád
Tipp uraknak: citrus-aromás illatcsalád
 
 
SKORPIÓ (10.24-11.22)
Jellemzői: Temperamentumára egyaránt jellemző a heves szenvedélyesség és a visszafogott tartózkodás, mint ahogy érzelmei is a szélsőségek között ingáznak. Nem vall rá semmi, ami közepes. Élénk és meglehetősen kiismerhetetlen személyisége van és hisz a mély érzelmi kötődések erejében. Nagy szükségét érzi az emocionális biztonságnak és rengeteg energiát képes is áldozni annak megteremtése és fenntartása érdekében. Középút ebben sincs, hiszen a félmegoldásoktól idegenkedik, csak teljes erővel képes élni. Egyesek imádják, mások utálják, az viszont tény, hogy senki sem marad közömbös iránta.
 
Illata: A Skorpió nő temperamentumához az édeskés, csábítóan titokzatos, az örök nőiességet megtestesítő illatok illenek. A tömény, fajsúlyos illatok fokozzák rejtélyességét, kiismerhetetlenségét, a ki nem mondott szavak, a talányok felébresztik a képzeletet és a vágyat. Amilyen provokatív a Skorpió férfi, olyan kedvenc parfümje is: kétértelmű, szikrázó, érzéki, és tele van ellentmondásokkal, akárcsak az igazi Skorpió.
 
Tipp hölgyeknek: orientális-vanília illatcsalád
Tipp uraknak: orientális-fougére illatcsalád
 
 
NYILAS (11.23-12.21)
Jellemzői: Teljes lelkéből optimista, nem ismer lehetetlent. Vidámsága életörömöt és szüntelen derűlátást áraszt, lelkesedésével másokat is képes tölteni. Az életbe vetett ősi hit munkál benne. Alapvetően hisz az emberi jóságban, ezért mindenki felé nyitott tud lenni. Szereti a nagyvonalú terveket, nem jellemző rá a kicsinyeskedés, távol tartja magát mindentől, ami profán, kisszerű. Ragyogó fantáziájával és optimizmusával a mindennapi életbol is nagystílű eseményeket formál. Az élet számára egy nagy, vonzó kaland, ahol veleszületett lazaságával könnyedén veszi az akadályokat. A távoli egzotikumok izgalmai iránt vonzódik.
 
Illata: A fás, virágos, könnyed illatok illenek a Nyilas nő temperamentumos egyéniségéhez, amelyek egyszerre klasszikusak és sportosan elegánsak. Kedvenc parfümje pozitív gondolatokra sarkall, és jó kedvet teremt maga körül. A nagyvilági Nyilas férfi illata pedig sugárzó fiatalságot áraszt, jelképezve mindazt, ami e jegy erősebb képviselőjének sajátossága, aki felül akarja múlni önmagát, aki számára nem léteznek tabuk, és nem rejti véka alá az érzéseit.
 
Tipp hölgyeknek: ciprus-virágos és orientális-fás illatcsaládok
Tipp uraknak: fás-fűszeres illatcsalád
 
 
BAK (12.22-.01.20)
Jellemzői: Meglehetősen konzervatív ízlése, illetve szilárd erkölcsi meggyőződései vannak. Vérmérsékletére a nyugodt visszafogottság jellemző. Csak hosszabb idő eltelte után mutatja ki érzelmeit, és csak ott nyílik meg, ahol biztonságban érzi magát. A tartózkodás mögött azonban a külszínnél sokkal lágyabb lélek rejtőzik. Ez a látszatra komoly, fegyelmezett, visszahúzódó típus nagyon is mélyérzésű és temperamentumos. Bár sosem lesz olyan könnyed és társaságbeli, mint némelyik csillagjegy szülötte. Komolykodó életfelfogása munkamániához vezethet, de akár derűs elégedettséghez is.
 
Illata: A Bak jegyében született nő öntudatos, erőtől duzzadó és energiát sugárzó, határozott személyiség, aki tudja, hogy mit akar, aki független és ambiciózus. Valószínűleg erőteljes, klasszikus illatot választ, ami illik a sminkjéhez és a ruhájához. A Bak férfi is a hagyományosan klasszikus, hűvös illatokat kedveli, amelyek szolíd hatást kölcsönöznek, ugyanakkor mégis erőt és eleganciát sugallnak.
 
Tipp hölgyeknek: Orientális-fűszeres illatcsalád
Tipp uraknak: aromás-fougére illatcsalád
 
 
VÍZÖNTŐ (01.21-02.19)
Jellemzői: Alaphangulata derűs és gondtalan. Egyénisége szabad kibontakoztatásához változatosságra van szüksége . Minden szempontból emancipált, szeret kilógni a sorból, mindig új utakat keres, és mindezt azért, hogy függetlenségét bizonyítsa. Sokszor játssza az előkelő kívülállót, aki lázad a régimódi életstílus ellen, mindent másképp akar és elutasít mindenféle etikettet. Vonakodik azt tenni, amit mindenki mást tesz. Érthető hát, hogy illik hozzá minden, ami eredeti, különleges. Kifejezetten szociális érzésű, humánus. Nem kedveli, ha korlátozzák, a korlát neki csak arra való, hogy átugorja.
 
Illata: Különleges nő különleges parfüm. Kerüli mindazt, ami konvencionális, illatban is a különlegeset, a szokatlant, az egyedit kedveli. Szereti a könnyű, pezsgő, fiatalos parfümöket, amelyek ravaszul és finoman körüllengik, s amelyet ha valaki megérez, azonnal tudja, csak ő lehet. A Vízöntő férfi kedvenc parfümje is felér egy függetlenségi nyilatkozattal, dinamikus, friss és lendületes illat.
 
Tipp hölgyeknek: virágos-fás-animális illatcsalád
Tipp uraknak: aromás-aqua és Fás-aqua illatcsaládok
 
 
HALAK (02.20-03.20)
Jellemzői: Bonyolult, összetett egyéniség, álmodozó és romantikus, vonzza minden ami mély és titokzatos. Fő jellemvonása a szeretet, a megértés és a segítségnyújtás. Erősen érzelmi beállítottságú, az érzések irányítják, nem a racionalitás. Erősségei közé az együttérzés, az odaadás, és a meglepően éles, megbízható ösztön tartozik. Rendkívül érzékenyen fogja fel a külvilágból érkező jeleket, és így különleges érzéke van a megfelelő időpontok eltalálásához. Belevarázsolja a hétköznapokba a világ teljességét, rejtelmes összefüggéseket tár fel és megtanít mindenkit meglátni a láthatatlant.
 
Illata: A Halak nő álmodozó, romantikus egyéniségéhez a finom, lágy, áttetsző illatok illenek. Kedvenc parfümje olyan, mint egy csodálatos álom, amelyet ébredés után sem lehet elfelejteni. A Halak férfihoz is valami olyan sejtelmes illat passzol, ahol a különböző illatjegyek között nincs határ. Az összetétel így szabadon keveredhet egymással, teljesen egyedi illatot alkotva használóján.
 
Tipp hölgyeknek: virágos-narancs-tubarózsa illatcsalád
Tipp uraknak: orientális-fuszeres illatcsalád
 
                                                                                               Forrás: internő

Bevásárlókosár

Hírlevél


0.1428 mp


   Jogi nyilatkozat    Vásárlási tudnivalók