wellnesswebaruhaz.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!

A szépségről

Már évtizedek óta utolérhetetlen szépség!

Annak idején csak sóvároghattunk valódi Barbie baba után, sokunknak sajnos be kellett érnünk a szocializmus gyártotta utánzatokkal. Emlékszem, nagyon tetszett, hogy a valódi Barbie babának hajlítani lehet a lábát. Ezt büszkén mutogatták a módosabb család sarjai, akiknek megadatott a nyugati baba. 

Ma már szinte minden lány polcán megtalálható és már nem is csak egy, hanem többféle. Van rövid hajú, vagányabb, szerényebb, hosszú hajú, van amelyiknek nő a haja vagy énekel, villog stb.. Azonban egy dologban, minden Barbie baba változat egyforma. Ez a dolog az alakjuk. Sokszor hallani arról, hogy a fiatal tinédzser lányok éheznek, anorexiásak lesznek, mert ehhez és a már számtalan hasonló "szép" babákhoz szeretnének hasonlítani. Vajon miért nem sikerült nekik? Hívjuk fel lányaink figyelmét erre a néhány dologra:
- A Barbie baba nyaka kétszer olyan hosszú, mint az átlagembernek.
- A Barbie baba dereka olyan keskeny, mint a feje.
- A lába másfélszer olyan hosszú, mint a karja. Ehhez egy átlagos nőnek 20%-kal kellene magasabbnak lennie, hogy elérje ezt az arányt.
- Ahhoz, hogy a Barbie baba testével arányos legyen egy egészséges, átlagos felnőtt nő, a következők szerint kellene megváltoznia:
A csípőbőséget adottnak vettük.
Nyakhossz +8cm 
Mellbőség +13cm
Derékbőség -15cm
Testmagasság +61cm

Tanítsuk meg lányainkat arra, hogy vonatkoztassák el a játékot, mesét a valóságtól! A mi lányaink gyönyörű szépnek születtek! Alkatukhoz illő sporttal, egészséges életmóddal, azok is maradnak!


Bevásárlókosár

Hírlevél


0.1563 mp


   Jogi nyilatkozat    Vásárlási tudnivalók