wellnesswebaruhaz.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!

BIOLA kozmetikumok
Miért olyan értékesek a BIOLA bio és biodinamikus összetevőkből készült kozmetikumai?
 
A Biola biokozmetikumai még az Európai Uniós szabályozásnál is szigorúbb, a magyar Biokontroll kft. által létrehozott szabályzat szerint készülnek. Ennek megfelelően az ökológiai termesztésből származó, azaz a bio minősítésű összetevők aránya 97% felett van. Összehasonlításként pl. a népszerű német BDIH (Bundesverband Deutscher Industrie- und Handelsunternehmen für Arzneimittel, Reformwaren, Nahrungsergänzungsmittel und Körperpflegemittel / Német Ipari és Kereskedelmi Vállalkozások Szövetsége) szervezet minősítéséhez elég az ökológiai összetevők 60%-os aránya, a francia ECOCERT-nél 95% ez az arány a bio és 50% a natúr minősítéshez. Egyedülállóak a Biola biodinamikus hatóanyagot tartalmazó biokozmetikumai, amelyeket a Demeter International tanúsított. 

Németországban hagyományosan népszerűek a natúr- és biokozmetikumok. Ezért található a német kozmetikai piacon megannyi német natúr és bio termék. A Biola bio minősítésű és biodinamikus termékei méltó ellenfelek vagy inkább szereplők nemcsak a német biokozmetikum piacon, hanem az összes biokozmetikumok között.
 
A Biola termékek gyártásánál főleg magyar biotermelőktől vásárolt, Magyarországon termesztett gyógynövényeket használnak fel. A Biola vezetésének a megélhetéshez szükséges profit mellett fontos, hogy segítsék a magyar biotermelőket azzal, hogy sokszor a kelleténél nagyobb mennyiségben vásárolnak gyógynövényeket, ezzel is biztosítva a biogazdák megélhetését. A megmaradt, lejárat közeli natúr- és biokozmetikumokat állatmenhelyeknek juttatják el, ahol a kutyusok és macsekok sebeit gyógyítják a krémekkel. A Biola kozmetikumok gyártása során ügyelnek a környezeti terhelés minimálisra csökkentésére. A Biola dolgozói elkötelezettek a környezetvédelem mellett és az állatkísérletek ellen. A Biola kozmetikumait azoknak ajánljuk, akik tudatosan az egészséges BIO termékeket és a kiváló minőséget keresik.

Bevásárlókosár

Hírlevél


0.0897 mp


   Jogi nyilatkozat    Vásárlási tudnivalók