wellnesswebaruhaz.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!

Víztisztító csaptelep

Víztisztító a csaptelepben!

 

A rendkívül ötletes, Spa zuhanyfejbe rejtett KDF vízszűrős zuhanyszűrő után megjelent egy újabb magyar találmány, a víztisztító csaptelep. Némethy Nerellának a Spa zuhanyfej sikere adta a további ötletet a KDF vízszűrős Spa csaptelep megtervezéséhez. A működési elv ugyanaz, mint a Spa zuhanyfejnél. A csaptelep kifolyócsövében alakítottak ki helyet a KDF tartalmú vízszűrő kapszulának. Az elegáns vonalvezetésű víztisztító csaptelep természetesen konyhai és fürdőszobai használatra egyaránt alkalmas.

 

A vízszűrő használata során a csapvíz klór tartalma kloriddá (kősóvá) alakul. A KDF töltet megszűri az egyéb szennyeződéseket (pl. arzén, higany, ólom stb.) és elpusztítja a különböző baktériumokat, gombákat. Így egy hosszabb fürdés után sem szárad ki a bőrünk, ritkábban kell testápoló krémet használnunk. A Spa víztisztító csaptelep konyhai használatakor tisztább, egészségesebb vízzel főzhetünk és még ásványvízre vagy egyéb palackozott vízre sem kell költenünk. Ezzel még a környezetünket is óvjuk, mert kevesebb műanyag kerül a szeméttelepekre. A víztisztító csaptelep, ugyanúgy mint a Spa zuhanyfej, nemcsak a hideg, hanem a meleg víz tisztítására is alkalmas!

 

Hogyan tisztítja a csapvizet a KDF tartalmú vízszűrő kapszula?

 

Klór és nehézfémek kiszűrése (pl. arzén, higany, ólom , vas stb.)

A kapszula KDF töltete egy nagytisztaságú vörösréz-cink formula, amely az oxidáció és redukció folyamatával semlegesíti a csapvízben található szennyeződéseket. A redukcióban a KDF formula elektronokat cserél egyes szennyező anyagokkal, aminek köszönhetően ártalmatlan összetevőkké alakulnak. Pl. a klór kloriddá alakul. A nehézfémeket a KDF elektrolízis során köti meg. Pl. az ólom a rézben, a kadmium a cinkben kötődik. A mérési eredmények alapján elmondható, hogy a KDF a csapvíz klórtartalmát 99%-ban, nehézfémtartalmát 90%-ban szünteti meg.

 

Baktériumok, gombák, algák kiszűrése

Amikor az oldott oxigént, ásványi és szerves anyagokat tartalmazó csapvíz átáramlik a KDF tölteten, a réz katódként, a cink anódként viselkedik. Így galvánelemek alakulnak ki. Az így kialakult elektromos mező a legtöbb mikroorganizmus számára végzetes. A csapvízben található baktériumok, gombák teljesen elpusztulnak. A szűrt víz rézoxid és cinkoxid tartalma pedig gátolja az algák szaporodását.

 

Környezetvédelem!

Az elhasznált szénszűrőkkel ellentétben, amik veszélyes hulladéknak számítanak, a KDF tartalmú vízszűrő kapszula újrahasznosítható!

Az elhasznált kapszula bedobható a szelektív hulladékgyűjtő fémgyűjtő konténerébe vagy a használt elem gyűjtőkbe.

 

A KDF- szilikagél labortesztjei

 

Spa víztisztító zuhanyfejek, csaptelepek


Bevásárlókosár

Hírlevél


0.0814 mp


   Jogi nyilatkozat    Vásárlási tudnivalók