wellnesswebaruhaz.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!

Kereső

Akciós termékek


SPA Spray víztisztító zuhanyfej KDF vízszűrővel

bruttó 37.500 Ft
AKCIÓ! - 31%
bruttó 25.900 Ft

További akciós termékek

Termék ajánló

Indole-3-carbinol
Újabb lehetőség, amellyel sikeresen megelőzhetjük vagy kezelhetjük egyes daganatos, rákos és egyéb megbetegedéseket
Ez a 100%-ban természetes, növényekből előállított Indole-3-carbinol étrendkiegészítő, koncentráltan tartalmazza a tiszta indol-3-karbinol hatóanyagot. Ez a bioaktív összetevő számos betegség gyógyításában és újbóli kialakulásának megelőzésében bizonyult hatásosnak. Az indol-3-karbinol felelős a rákkeltő hormonok gátlásáért. A kelbimbóban és más zöld színű zöldségekben (brokkoli, káposzta, karalábé, kelkáposzta, karfiol) található az indole-3-karbinol, amely védi ereinket és szívünket, szabályozza a koleszterin-szintünket. Az indole-3-karbinol jótékony hatását dr. Firestone és társai először prosztata daganatoknál tanulmányozták. Patkányokon bebizonyította, hogy az indol-3-karbinol gátolja a daganatos sejtek növekedését. További kísérletekben pedig ugyanezt tapasztalták a női nemi szervekre és a vastagbélrákra vonatkozóan is.

Az  Indole-3-Carbinol kapszulánként 200 mg bioaktív indol-3-karbinol összetevőt tartalmaz. A készítmény kúraszerű fogyasztása megakadályozhatja a daganatos sejtek növekedését és elősegítheti szervezetünk immunrendszerének erősítését méhnyak daganat, mellrák, végbéldaganat, vastagbéldaganat és a gége nyálkahártyájának daganatai esetén. Más betegségeknél is segítheti a gyógyulást és megőrizhető a tünetmentesség, mint pl. a HPV vírusok általi fertőzéseknél, genitális szemölcsök, végbéltáji és a külső női nemi szervek megbetegedéseinél (viszketés, bőrvastagodás), a mellben megkeményedett csomócskák és ciszták esetén, az anyaméh miómák kezelésénél, a petefészken keletkező cisztáknál, hormonális egyensúly felbomlása nőknél, vastagbél és gyomor polipok gyógyításánál.

Hogyan is hat az indole-3-carbinol?
Az indole-3-karbinol jótékonyan befolyásolja az ösztrogén anyagcseréjét úgy, hogy az ösztrogén anyagcseréjében részt vevő és annak folyamán keletkező anyag és a 2-hydroxyestron arányának átállításával az utóbbi javára. Az ösztrogén átváltozásának ez a módja nem okozza a kóros elváltozások kifejlődését és nem vezet az ösztrogéntől függő nemi szervek rákos megbetegedéseihez. Az indol-3-karbinol gátolja az elő-daganatos és daganatos sejtek fejlődését azzal, hogy blokkolja a növekedési tényezőket. Továbbá hatással van a daganat-elnyomó aktivitással rendelkező p21, p27 és p53 gének kiválasztódására. Az indol-3-karbinol elnyomja az E6 és E7 antigének aktivitását, amelyek a HPV humán papilloma vírus szemölcsszerű fertőzéseire jellemzőek. Az indol-3-karbinol ezeknek az antigéneknek a gátlásával segíti a HPV módosult sejtek normális, egészséges sejtekre való átalakulását és támogatja a daganatos és humán papilloma vírussal fertőzött sejtek beprogramozott elhalását.

Az Indole-3-Carbinol étrend-kiegészítővel, az indol-3-karbinolt tartalmának köszönhetően, az emberi szervezet immunrendszerének megfelelő védekező válaszát stimulálhatjuk egyes rákos és egyéb megbetegedések esetében. Az Indol-in fogyasztható megelőzésre, a már említett betegségek gyógyításánál kiegészítő kúraként, a gyógyulás után pedig a tünetmentesség fenntartására.

Az Indole-3-carbinol itt megvásárolható

Ál-ösztorgének hatása
A mesterséges adalékanyagokat tartalmazó élelmiszerek, fogamzásgátló tabletták, műanyagok, rovarirtók, gyógyszeripari hulladék, háztartás-vegyipari vegyszerek és más gyártási eljárások megzavarják hormonháztartásunkat. Kutatások igazolják, hogy ösztrogénjellegű vegyületek, egyéb szerves szennyvíz-komponensek és ezek metabolitjai széles körben elterjedtek a környezetünkben. A megemelkedett ösztrogén szint nőknél a méhnyakrák, férfiaknál a spermaszám csökkenése mellett a prosztatarák kialakulásának kockázatát növeli. Tovább a cikkre...

Hírlevél


0.3386 mp


   Jogi nyilatkozat    Vásárlási tudnivalók