wellnesswebaruhaz.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!

Vevőszolgálat
Cégnév:Wellness Webáruház
Cím:1016 Bp., Tündérlaki mélyút 2.
Tel.:06 30 384 4090 H-P 9h-18h
E-mail címe:wellnesswebaruhaz@gmail.com (Azonnali üzenet küldése)
Weboldal címe:www.wellnesswebaruhaz.hu
Adószám:
Cégjegyzékszám: vezetve a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróságnál
Bankszámlaszám:12100011-17650982
Kapcsolattartó neve:
Tel.:06 30 384 4090 H-P 9h-18h
E-mail címe:wellnesswebaruhaz@gmail.com (Azonnali üzenet küldése)

Bemutatkozás
Webáruházunkban regisztráció nélkül is nézelődhet, ismerkedhet termékeinkkel és árainkkal. A bal oldali főkategóriák segítségével akár egy adott termékcsoportot is könnyen elérhet. Vásárláskor nem kell regisztrálnia, az automatikusan létrejön a rendelés elküldésével. Ekkor adhatja meg számlázási és szállítási adatait. Ez Önnek is kényelmes megoldás, mert amikor újra nálunk vásárol, belépéskor elegendő megadnia felhasználói nevét és jelszavát, és már rendelhet is. Vásárlói fiókjában a korábbi rendeléseit is megtekintheti.

A termékcsoportokat megtalálja a bal oldali "Kategóriák" menüben. Ezeken a csoportokon keresztül eljuthat egy szűkebb terméklistára, ahol a termékekkel kapcsolatos legfontosabb alapinformációkon, árakon túl már egy kis méretű fénykép is segíti Önt a tájékozódásban. Itt egy adott termékre kattintva eljuthat a termék lapjára, ahol minden szükséges információt megtalál a kiválasztott termékről. A bal oldali menüsorban talál egy keresőt és egy részletes keresőt is, amelyekkel terméknévre, vagy akár a leírásban szereplő szóra is rákereshet.

A megvásárolni kívánt termékeket a terméklistáról vagy a termékek lapjáról kosarába gyűjtheti. A kosár tartalmát a vásárlás végösszegével együtt folyamatosan nyomon követheti a jobb oldali "Bevásárlókosár" elnevezésű menüben. A "Megrendelés véglegesítéséhez kattintson ide" feliratra kattintva jut tovább a vásárlási folyamatban. A megrendelés elküldése előtt még egyszer megtekintheti kosarának tartalmát. Itt ellenőrizze az adatait, a szállítási címet és a megrendelt termékeket! Ha valamely adat hibás, a megrendelés elküldése előtt még módosíthatja. A "Véglegesítés" gomb megnyomásával küldi el nekünk megrendelését. A termékismertetők a gyártók, importőrök honlapjain és az interneten bárki által megtalálható információk alapján készültek.

Megrendelésének leadásával Ön a Wellness Webáruház vásárlója lesz.


Nem található webáruházunkban az Ön által keresett termék?
Mi megpróbáljuk beszerezni Önnek!
Küldje el üzenetben a keresett árucikk pontos megnevezését és minden olyan információt, amit fontosnak tart!

Fizetési, szállítási lehetőségek
Átutalás előre
Átutalásos fizetési módra is van lehetőség. A megrendelt termékeket az átutalt összeg bankszámlánkra történő megérkezésekor adjuk át a futárnak.
Az átutalást ajánljuk ajándékozásnál is!
A kézbesítés sikerességéhez fontos:
- Ha szállítási címként a munkahelyi címét jelöli meg, kérjük feltétlenül tüntesse fel a cég nevét a szállítási cím megadásánál, így a futár biztosan meg fogja találni.
- Ha a szállítási címen a kapucsengőn nem a címzett neve szerepel, kérjük ezt is jelezze a rendelés során a Megjegyzés rovatban a kapucsengőn található név megjelölésével.

Szállítási határidő az átutalás beérkezésétől számított 3 - 5 munkanap.

A szállítási határidő és szállítási költség Magyarország területére vonatkozik! Külföldre történő szállításnál a célországtól függ a szállítás ideje és költsége.

Bankszámlaszám-
AXA Bank 1700019-11810315

Költség: 1.100 Ft
15.000 Ft rendelés felett ingyenes!
Futár utánvét
A csomag átvételekor, a kézbesítőnek fizet készpénzben.

A kézbesítés sikerességéhez fontos:
- Ha szállítási címként a munkahelyi címét jelöli meg, kérjük feltétlenül tüntesse fel a cég nevét a szállítási cím megadásánál, így a futár biztosan meg fogja találni.
- Ha a szállítási címen a kapucsengőn nem a címzett neve szerepel, kérjük ezt is jelezze a rendelés során a Megjegyzés rovatban a kapucsengőn található név megjelölésével.

Szállítás a megrendelés napját követő első munkanaptól számított 3 - 5 munkanap.

A szállítási határidő és szállítási költség Magyarország területére vonatkozik! Külföldre történő szállításnál a célországtól függ a szállítás ideje és költsége. A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről 4.§ paragrafusa szerint
(1) A fogyasztó a szerződéstől tizennégy munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.
(6) A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.
Költség: 1.100 Ft
20.000 Ft rendelés felett ingyenes!
Szállítás külföldre
Külföldre történő szállításnál a célországtól függ a szállítás ideje és költsége.

Üzenet küldése a webáruház üzemeltetőjének
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Tárgy:
Üzenet:Tárhely szolgáltató
Bolthely.hu Kft. - info(kukac)bolthely.hu

Bevásárlókosár

Hírlevél


0.0836 mp


   Jogi nyilatkozat    Vásárlási tudnivalók