wellnesswebaruhaz.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!

Tisztítókúra alkategóriái
Miért van szükség tisztítókúrára, méregtelenítésre, böjtre? Nap mint nap számtalan külső és belső méreggel találkozunk, például a szennyezett levegő belégzése miatt illetve az emésztés és anyagcsere melléktermékeként. Ha elég erős a szervezet kiválasztó és immunrendszere, szervei ( bőr, vese, vastagbél) tökéletesen működnek, a szervezet képes arra, hogy biztonságosan megszabaduljon a mérgektől. Ha valamely eleme károsodik, abban az esetben a szervezet mérgeződik, amelynek következtében károsodnak a szervek, kialakulnak a betegségek. Mit kell tennünk, hogy ne mérgeződjünk? Egészséges környezetet kell biztosítanunk magunk számára! Védekeznünk kell a káros környezeti hatásoktól tisztított vízzel, egészséges kozmetikumokkal, egészséges, teljes értékű, allergiamentes táplálékokkal, táplálék-kiegészítőkkel. Szervrendszereink megtisztítása, egészségesen tartása azért fontos, hogy a tápanyagok jól felszívódjanak és a betegségek kórokozói ne találjanak otthonra szervezetünkben.


Általános méregtelenítés


Lúgosítás


Gyógygombák


Bevásárlókosár

Hírlevél


0.1 mp


   Jogi nyilatkozat    Vásárlási tudnivalók