wellnesswebaruhaz.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!

Drágakő, féldrágakő, ásvány ékszerek alkategóriái
Előkelő, klasszikus, elegáns. Ezek jellemzik a féldrágakővel készített ékszereket. Hétköznapi és ünnepi alkalmakra is tökéletesen megfelelnek. Munkában, hivatalos megbeszéléseken viseljen szolid és minőségi ékszereket! Az ékszereink rólunk árulkodnak! Randin hordhatunk ezüst vagy gyöngy ékszert, megjelenésünket feldobhatjuk lógós fülbevalóval vagy jellegzetes karkötővel. Elegáns partin vagy vacsorán viseljünk csillogó ékszert. Ennek segítségével könnyen a társaság középpontjává válhatunk! Ha barátainkkal, családunkkal töltjük az időt, hordjunk kézzel készített, vidám kiegészítőket, pl színes gyöngysort, szőtt- vagy fonott karkötőket, kagylós nyakláncot. Ezeket nyugodtan felvehetjük egy átlagos pólóhoz, rövidnadrághoz vagy szoknyához. A hatás elbűvölő! Ha olyan helyre megyünk, ahol erősek a fények (pl fotózás), érdemes erőteljesebb, színesebb ékszereket viselni. Esküvőre pedig jöhet az örök divat, a gyöngy! A féldrágakövek és drágakövek egyediségét a változatos színük és mintázatuk adja. Minden egyes kő egyedi darab. A drágakövekből és féldrágakövekből készült ékszerek szinte észrevétlenül emelik ki egyediségünket. Amikor a belső szépségünket gondosan megválasztott öltözettel, kiegészítővel hangsúlyozzuk ki, önbizalmunk megerősödik, így sikeresebbek leszünk. A féldrágakövek, drágakövek és kristályok szépségük mellett rengeteg pozitív energiát is hordoznak magukban, amelyeket átsugároznak viselőjüknek, ezáltal gyógyhatással rendelkeznek. Igényes, precíz csiszolás után válik drágakővé a gyémánt, smaragd, rubin, zafír. Organikus eredetű drágakő a borostyán, nemes korall, tengeri gyöngy. Féldrágaköveknek nevezik azokat az ásványokat és kőzeteket, amelyekből ékszereket készítenek és nem tartoznak a drágakövek közé.


Nyakláncok


Karkötők


Ametiszt


Borostyán


Hematit


Jáde


Rózsakvarc


Hegyikristály


Tigrisszem


Lápisz


Howlit


Mohaachát


Aventurin


Hópehely obszidián


Mokait


Bevásárlókosár

Hírlevél


0.1546 mp


   Jogi nyilatkozat    Vásárlási tudnivalók