wellnesswebaruhaz.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!

Low Deuterium Oxy Crystal 50ml
Oxigénterápia 
Azonosító: 00285 - Kérdés küldése a termékkel kapcsolatban
bruttó 16.000 Ft
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
A Low Deuterium Oxy Crystal mágnesesen strukturált, stabilizált oxigén tartalmú, csökkentett deutérium tartalmú vízkoncentrátum. Rendezett, strukturált fizikai szerkezete a szervezet számára plusz energiát és több oxigént továbbíthat, valamint a szervezetben lévő víz szerkezetének változásain keresztül hozzájárulhat a szervezet kémiai és fizikai folyamatainak harmóniájához.

A mágnesesen strukturált víz hatékony segítséget nyújthat a kórokozók elleni harcban és erősítheti az immunrendszert. A víz mágneses kezelésével a kedvező tulajdonságok átvihetők más folyadékokra is, ezzel elérhetjük sejtjeink víztereinek strukturált, folyékony kristályos állapotát, ami az egészség fenntartásában nyújthat segítséget.

A stabilizált oxigén segíti a sejtek oxigénellátását, javítja az anyagcserét, energiával tölti fel a testet, elősegíti a vitaminok, ásványi anyagok, gyógynövények felszívódását és hasznosulását, növeli a sportteljesítményt.

A víz alacsony deutérium tartalma lassíthatja a sejtosztódás folyamatát azaz a szervezet öregedését -, ugyanakkor csökkenhet a valószínűsége a hibás sejtosztódásnak is. Az alacsony deutérium tartalmú, stabilizált oxigénnel energetizált víz tartós fogyasztása a szervezet méregtelenítéséhez is hozzájárulhat.

A Low Deuterium Oxy Crystal mágnesesen strukturált, stabilizált oxigénnel dúsított, csökkentett deutérium tartalmú vízkoncentrátuma tulajdonságainak köszönhetően kedvezően befolyásolja a vér és a sejtek oxigénellátását, így növeli a szervezet teljesítő képességét, kellemes közérzetet biztosít és fokozza a koncentrációs képességet.

Összetevők- 2/3 rész tisztított, csökkentett deutérium tartalmú víz és 1/3 rész stabilizált oxigén tartalmú víz.

A kémiai összetevők- alacsony deutérium tartalmú, mágnesesen struktúrált víz, nátrium-klorid (tengeri sóból), biológiailag hasznosítható stabilizált oxigén valamint létfontosságú nyomelemek. Mivel nem tartalmaz oxyklorint vagy oxi-halogén vegyületet (ez adta a régi oldat klór ízét), nem veszélyes közvetlen a bőrre és a nyálkahártyákra sem, bár inkább hígított oldata javasolt külső használatra is.

Adagolás- 5-10 csepp egy pohár (2dl) klórmentes, szűrt vízbe csepegtetve, általánosan naponta háromszor.

Javaslatok egyedi felhasználásra   

- Felnőtteknek erőnlét javítására 20 csepp stabilizált oxigén naponta.

- Egészségmegőrzésre 6-8 csepp naponta.

- Sportolóknak edzéskor 10-20 csepp egy órával az edzés előtt a folyékony stabilizált oxigénből.

- Gyermekeknek 5 éves kor alatt nem ajánlott, csak oxigénhiány esetén, ekkor max. 5 csepp.

- 5 - 12 éveseknek 2-4 csepp naponta.

- 12 év felettieknek úgy adagolható a Deutérium stabilizált oxigén, mint a felnőtteknél.

- Daganatos betegségben  3 x 15 - 20 csepp. Lehetőség szerint csak alacsony deutérium tartalmú vizet fogyasszon a beteg   (2-3 liter/nap)! Ne hízzon, csak erősödjön!!! Vitaminok, nyomelemek, antioxidánsok nagyon fontosak! Legjobb minden fogyasztónak - különösen ha rákbeteg - eleve csökkentett deutérium tartalmú vízbe csepegteti a különleges oldatot, ekkor a daganatsejtek oszlása több oldalról gátolható.

Egyéb felhasználás

- Gargarizálásra,szájöblítésre 10 csepp 125ml vízben.

- Víztisztításhoz 20 csepp a folyékony stabilizált oxigénből, 250 ml vízhez

- Tartósításra 10 cseppet  4 literbe.

- Zöldségek és gyümölcsök lemosására 5-8 cseppet a folyékony stabilizált oxigénből 250 ml vízhez. 

 Háziállatoknak mindig az ivóvízhez adagoljuk

- Macskáknak és kiskutyáknal 2 cseppet naponta.

- Közepes kutyáknak 4 csepp naponta.

- Nagyobb kutyusikak 6-8 cseppet naponta.

- Akváriumba, itatóba is tehető 2 csepp.

 


A tiszta víz és az oxigén az emberi lszervezet számára létontosságú, élettani szerepük pedig rendkívül sokrétű. Ezért nagyon lényeges, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű víz és az oxigén jusson a szervezetünkbe. A környezetszennyezés miatt mára egyre kevesebb tiszta ivóvíz áll rendelkezésünkre, a levegő oxigéntartalma pedig egyre csökken.

A tiszta víz mennyisége a pazarlás és a növekvő környezetszennyezésnek köszönhetően Földünkön folyamatosan csökken, pedig víz nélkül nem élhetünk két-három napnál tovább. Az emberi test, a sejt- és testnedvek legnagyobb részét víz alkotja és vízkészletünk 10-15%-ának elvesztése akár végzetes is lehet.

A Föld lakosságának mintegy fele városban él, szmogos, oxigénhiányos környezetben, ugyanakkor szervezetünk oxigénigénye nem változik. Ezért az oxigénhiányos levegőből többet használunk fel, hogy szervezetünket megfelelő mennyiségű oxigénhez jutassuk. Az oxigén, mint ahogy a víz is, létfontosságú számunkra. Az oxigén segíti a szervezetet, hogy újjáépüljön és fenntarthasson egy erős és egészséges immunrendszert, a sejteknek pedig szintén oxigénre és tápanyagra van szükségük a megújuláshoz.

 

Kapcsolódó termékek: 00280,00283,00286,00335

Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Ehhez a termékhez az alábbi termékeket is megrendelték
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
Étcsokoládé parajdi sóval 80g
A parajdi termékek forgalmazását szüneteltetjük a jelenlegi importőrünk megbízhatatlan és minősíthetetlen viselkedése ...
bruttó 550 Ft 
db
Romantikus ametiszt nyaklánc
Romantikus ametiszt féldrágakő nyaklánc. A fény játékának hatására a lila különböző árnyalataiban pompázó, visszafogotta...
bruttó 15.900 Ft 
db
Díva Hyaluronsavas arcszérum 50ml (Happyskin)
Natúrkozmetikum. Az arcszérum hyaluronsav tartalma biztosítja a bőr rugalmasságát és feszességét. Az arckrémben levő hat...
bruttó 6.590 Ft 
dbKapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
Alga Komplex- háromféle algával 105g
A termékben található háromféle alga hatóanyagainak válogatott kombinációjával járul hozzá az egészségi állapot javításá...
bruttó 6.100 Ft 
db
Yucca kapszula 100db
Jelenleg nem kapható!
bruttó 4.850 Ft 
db
BIO Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba) őrölt gyógygomba 20g
2 db-tól -5% (bruttó 4513 Ft/db) VIGYÁZAT HAMISÍTJÁK! Magyarországon termelt, Biokontroll Hungária által ellenőrzött, bi...
bruttó 4.750 Ft 
dbBevásárlókosár

Hírlevél


0.1117 mp


   Jogi nyilatkozat    Vásárlási tudnivalók