wellnesswebaruhaz webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Kereső

Akciós termékek

wellnesswebaruhaz 00338
SPA Spray fém zuhanyfej KDF vízszűrő nélkül

bruttó 32.500 Ft
AKCIÓ! - 42%
bruttó 18.900 Ft

További akciós termékek

Termék ajánló

SPA Fleur multifunkciós zuhanyfej (KDF viztisztítás,kolon-hidroterápia,testápolás)
Víztisztítás -> Víztisztító zuhanyfejek 
Azonosító: 00357 - Kérdés küldése a termékkel kapcsolatban
bruttó 25.900 Ft
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
ELFOGYOTT! Orvostechnikai eszköz, egészségpénztárnál elszámolható! Vízszűrő kapszula nélkül szállítjuk! Klórmentesítse fürdővizét a SPA Fleur víztisztító zuhanyszűrővel! Testápolás kényelmesen! Kolon-hidroterápia otthon, diszkréten! Fémre érzékenyeknek is!

Víztisztítás SPA Fleur zuhanyfejjel
A SPA zuhanyfej fürdőszobai felhasználása segítséget nyújt a bőrbetegségek megelőzésében. A klór kiszárítja és irritálja a bőrt, bőrhámlást, viszketést, allergiát okoz, károsítja a hajat, hajhagymát. Tisztító hatását a vízvétel végpontján végzi, így kiszűri a csőhálózatban lerakódott vagy képződött szennyeződéseket is!
A KDF zuhanyszűrő eltávolítja a vízből a klórt és klórszármazékokat (THM-vegyületek), a szerves anyagokat (peszticidek, herbicidek), a fémeket (nehézfémek, vas, arzén), a mikroszervezeteket (baktériumok, gombák, algák) és részben a keménységet okozó kalcium és magnézium vegyületeket.
A SPA
Fleur zuhanyfej használata KDF vízszűrővel eltünteti a klórt és annak szagát, megakadályozza a bőr kiszáradását, öregedését, hámlását, viszketését, csökkenti az allergia veszélyt. Negatív ionokat ad le, élénkítő, frissítő hatású. Ererdmény az egészséges, rugalmas bőr és a selymes, csillogó haj.
Fleur zuhanyfej átlátszó nyele orvosi műszerekhez használt, nagytisztaságú műanyagból készült, amelyen keresztül könnyen ellenőrizhetjük a vízszűrő állapotát.

Testápolás
 SPA Fleur zuhanyfejjel
A mindennapi tisztálkodó zuhanyozás után a SPA
Blanche Multifunkciós zuhany a hozzá kifejlesztett gél kapszulájával történő rövid öblítő zuhanyozás a test teljes felületét ápolja. A hidratáló testápoló kapszula gazdag gyógynövény összetétele, 12 órán át biztosítja a bőr vízellátását, és természetes nedvességgel látja el a száraz bőrt. A gél vizes oldata gyorsan felszívódik, amelynek következtében bőrünk megőrzi rugalmasságát és bársonyosságát. A vizes oldat a bőr, lélegző pólusait nem fedi le, ennek köszönhetően használata kellemes közérzetet biztosít.

Kolon-hidroterápia SPA Fleur zuhanyfejjel
SPA
Fleur multifunkciós kézi zuhany az intim applikátorral kiegészítve intim higiéniás kezelésekre alkalmas, amellyel otthon, nyugodt és zavartalan körülmények között végezhetünk intim higiéniás kezeléseket.A SPA Blanche multifunkciós kézi zuhany az intim applikátorral kiegészítve alkalmas hüvelyöblítésre és végbélbeöntésre egyaránt. Nem kell többet fizetnie a kolon-hidroterápiáért!

Magyarországon már 25 kórház szülészetén használják a SPA zuhanyszűrőket újszülöttek fürdetéséhez. Védőnők ajánlásával!

Használat
Víztsisztítás- A meglévő zuhany gégecsövére csatlakoztatva azonnal használható a SPA
Blanche víztisztító KDF zuhanyszűrő. Négy tagú családnál, átlagos vízfogyasztással számolva a KDF vízszűrő kapszulát kb. negyedévente kell cserélni. A szűrő cseréjének ideje függ a vezetékes víz minőségétől is. A KDF zuhanyszűrő cseréjének időszerűsége jól látható a szűrőkapszula átlátszó falán. A kapszula ellenőrzéséhez havonta egyszer csavarjuk szét a Fleur zuhanyfejet és nézzük meg a KDF töltet állapotát, színét. Amikor a zuhanyszűrő sárgaréz színű KDF töltete feketére változik, azonnali csere ajánlott.
Testápolás-
A KDF vízszűrő kapszulát kicserélhetjük hidratáló testápoló kapszulára és egy rövid, öblítő zuhanyozással már készen is vagyunk a testápolással, krémezéssel. A hidratáló gél vizes oldata gyorsan felszívódik, amelynek következtében bőrünk megőrzi rugalmasságát és bársonyosságát.
Kolon-hidroterápiánál- A SPA Fleur multifunkciós kézi zuhany az intim applikátorral kiegészítve alkalmas hüvelyöblítésre és végbélbeöntésre egyaránt. Az applikátor kizárólag a SPA multifunkciós kézi zuhannyal és az alábbi kapszulákkal működik!

Rendelhető nőgyógyászati és egyéb intim kapszulák
(A kapszulák és az applikátor kapható az intim wellness kategóriában! ITT)
- Complex orvosi sókapszula (végbél öblítéshez).
-Körömvirág és zsálya gél intim kapszula (hüvely öblítéshez, hámsérülések gyógyítására).
- Tejsavas intim kapszula (hüvely öblítéshez, ph helyreállításához).
- Levendula intim kapszula (hüvely öblítéséhez, hüvelyi folyás esetén).
- Kakukkfű és cickafark intim kapszula (fertőzések gyógyítására).
-
Magisztrális kapszula (orvos által felírt gyógyszeres kezeléshez használható).


KDF vízszűrő cseréje
KDF vízszűrő cseréje intim applikátor használata

Amikor a SPA kézizuhany vízszűrő kapszulájának sárgaréz színű KDF töltete elfeketedik, azonnali csere ajánlott!Csomag tartalma-SPA Fleur multifunkciós zuhanyfej. Ivóvíz tisztításához és főzéshez használja a SPA KDF vízszűrő kapszulát! Testápoláshoz a hidratáló gélkapszulát! Kolon-hidroterápiához az intim kapszulát! Egy év garancia.
Egy év garancia, ami a működésre vonatkozik! Karc, szépséghiba miatt nem cserélünk, ezért a nagy árengedmény!

SPA intim applicator

3db-os KDF vízszűrő csomag Spa zuhanyfejekhez és Spa csaptelepekhez

SPA hidratáló kapszula SPA zuhanyfejekhez

A SPA Fleur zuhanyfej az integrált KDF tartalmú vízszűrővel nagyon hatékony és megfizethető megoldás egyes egészségügyi problémáinkra, mint pl. a Candida és egyéb bőrbetegségek, korpás haj, ekcémás bőr, száraz és viszkető bőr. Alkalmazhatjuk a fürdőszobában, konyhában a Spray zuhanyfejet, kerti zuhanyhoz, lakások és irodák minden vizes helyiségében. A SPABlanche víztisztító és a KDF zuhanyszűrő beszereléséhez és üzemeltetéséhez nincs szükség szakemberre, mert a SPA termékeket bárki, szaktudás és szerszám nélkül felszerelheti és használhatja! Némethy Nerella találmányának lényege az egyszerű, de hatékony kezelhetőség, még a gyerekek számára is.


 
A SPA Fleur víztisztítóval kezelhető a sok embernek gondot okozó szennyezett csapvíz problémája. Számtalan vegyszer, gyógyszermaradvány és műtrágya található vizeinkben. Vezetékes vizünk fertőtlenítő klórozása következtében közel 60 féle daganatkeltő anyag kerülhet a vízbe és vízpárába, pl. a vízpárával is belélegezhető a kloroform és radon. Ezek a vegyületek szervezetünkbe jutva vese- és májbetegségeket, tüdőrákot okozhatnak és a központi idegrendszer károsodását is eredményezhetik!

 
A SPA zuhanyfejekbe integrált 100% KDF55 töltetű vízszűrő kapszulás zuhanyszűrők letisztult vonalvezetéseés kialakítása, a KDF töltetű fürdőkapszulák csomagolása, valamint a cég arculata egyaránt Némethy Nerella tervezése. 2007-ben készíttette el egy modellező céggel a saját maga által tervezett 100% KDF vízszűrős SPA zuhanyfejet, amely a Neige nevet kapta. Némethy Nerella szükség szülte ötletének köszönhetően a hétköznapi zuhanyfej és a KDF vízszűrő egyesítéséből létrhozta a SPA zuhanyszűrőt! Miért volt szüksége Némethy Nerellának egy hatékony, valóban víztisztító készülékre?


Gyártó: medcare

Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Ehhez a termékhez az alábbi termékeket is megrendelték
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
SPA zuhanyfejekhez, csaptelepekhez KDF szűrőbetét 1db
SPA víztisztító kézi zuhanyba és SPA csapokba való szűrőkapszula 100% KDF55 töltettel, 1db. SPA zuhany- és csapszű...
bruttó 7.000 Ft 
dbBevásárlókosár

Hírlevél
Webáruház

0.0722 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Jogi nyilatkozat    Vásárlási tudnivalók
lábléc