wellnesswebaruhaz.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!

Lápisz kategóriában szereplő termékek (1 féle termék)
A lápisz (lazúrkő, lazurit, lazuli) a legismertebb féldrágakövek közé tartozik. Rengeteg a hamisítvány a piacon, mert elég drága! Az antik időszakban a lápiszt azért hordták ékszerként, hogy megvédjék magukat a gonosztól. Az ősi Egyiptomban a szem környékén viselték, hogy óvja látásukat. Úgy gondolták, hogy a lápiszban koncentrálódik az örök élet lehetősége, a biztonság és az összes isteni erő. A görögök, rómaiak és az indiánok védelmezőkőként becsülték. Úgy tartották, hogy a lápisz égi kő, amely az embereknek szabadságot, bölcsességet és szerelmet hoz. A lápiszt minden kultúrában a barátság köveként tisztelték, amely segíti az emberi kapcsolatokat és az igaz barátságokat.

| 1 -> 1 |

Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
Lápisz nyaklánc
6 mm-es golyós gyöngyökből készült lápisz (lazúrkő, lazurit, lazuli) féldrágakő nyaklánc allergiamentes, ródiumozott kap...
bruttó 14.800 Ft 
db


| 1 -> 1 |

Hírlevél


0.2455 mp


   Jogi nyilatkozat    Vásárlási tudnivalók