wellnesswebaruhaz.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!

Egészséges víz
EGÉSZSÉGES VÍZ, EGÉSZSÉGES ÉLET!

A szennyezett víz sajnos több környezeti katasztrófához vezetett. A balesetek, az emberi figyelmetlenség és felelőtlenség következményei súlyos sebeket ejtettek a természeten, és így a mi életünkön is. Ezért különösen fontosak a víz minőségének vizsgálati módszerei és a víztisztítás lehetőségei!

Fürdés, zuhanyozás klóros, szennyezett vízben?
Számtalan vegyszert, gyógyszermaradványt, műtrágya származékot tartalmazhat a vezetékes víz. Ezekkel az anyagokkal reakcióba lépve a klór újabb az egészségre ártalmas vegyületeket hozhat létre. A klórozott szénhidrogének, klórozott metán származékok, trihalometánok kiemelten rákkeltők! A fertőtlenítő klórozás következtében közel 60 féle daganatkeltő anyag kerülhet a vízbe és a vízpárába. Többek között a vízpárával is belélegezhető kloroform és radon, amelyek vese- és májbetegségeket, tüdőrákot okozhatnak és a központi idegrendszer károsodását is eredményezhetik.
 
Egészségünk védelmében minden felhasználás előtt a csapvízből a klórt és a káros klórvegyületeket el kellene távolítani!
 
A hétköznapi zuhanyfej és a KDF vízszűrő találkozásából megszületett a SPA zuhanyszűrő!
 
A ma ismert legtökéletesebb módja a csapvíz szűrésének, klórmentesítésének a KDF technológia! Rendkívül kedvező árú és karbantartási költségű, a ma létező legfejlettebb, KDF technológiával készült SPA víztisztító zuhanyszűrőket kínálunk vásárlóink számára. A SPA víztisztító, KDF vízszűrős zuhanyfej rendszeres alkalmazásával megakadályozható a bőr kiszáradása, a bőr korai öregedése, hámlása, viszketése. Csökkenti az allergia kialakulásának veszélyét.
 
A KDF zuhanyszűrős SPA víztisztító zuhanyfej
1.A KDF vízszűrő eltávolítja a csapvízből az egészségre ártalmas klórt és klórszármazékokat, fémeket (pl.:ólom, higany, vas, arzén).
2.Csökkenti a betegségek (pl. ekcéma) kialakulásának veszélyét a KDF vízszűrős zuhanyfej mindennapos használata.
3.Megakadályozza a bőr kiszáradását, korai öregedését, hámlását, viszketését. Egészséges, rugalmas bőrt, illetve selymes, csillogó hajat érünk el a KDF vízszűrős kézi zuhany rendszeres használatával.
4.A SPA víztisztító KDF vízszűrős zuhanyfej negatív ionok vízbe juttatásával élénkítő, frissítő hatást fejt ki.
 
Mennyire tisztítja meg a vizet a KDF vízszűrős SPA zuhanyfej?
Az, hogy mekkora százalékban tisztítható meg a víz KDF vízszűrővel, több tényezőtől függ. Általánosságban elmondható, hogy a zuhanyvízből a klór 90-95%-a, de akár 99%-a is eltávolítható. Melegebb és lassabb átfolyásnál nagyobb, hidegebb és gyorsabb átfolyásnál kisebb a klór eltávolítás hatékonysága. A szénszűrőkkel ellentétben a KDF vízszűrő nem gyűjti össze a klórt, hanem átváltoztatja egy, az egészségre ártalmatlan vegyületté. A KDF ezen formula segítségével távolítja el a vízből a klórt, klórszármazékokat, szerves anyagokat, hidrogénszulfidot, nehézfémeket (ólom, higany, vas, arzén, króm) baktériumokat, gombákat és részben a keménységet okozó kalcium és magnézium vegyületeket. A SPA víztisztító KDF vízszűrős zuhanyfej ellenáll a baktériumoknak és nem telepedik meg benne a gomba, nem penészedik. Csökkenti a vízkőlerakódást is. A SPA zuhanyfejben elhelyezett KDF vízszűrő hosszú távon képes eltávolítani a vízből az egészségre ártalmas klórt, mivel azt nem magába gyűjti, hanem a vízben lévő nátriummal kötésbe hozva kősóvá alakítja. A kősó jelenléte fürdővizeinkben kimondottan előnyös (fürdősók), mert mindent kiszív bőrünk pórusaiból, ami nem oda való! A SPA zuhanyszűrő emellett megszünteti a csapvíz kellemetlen szagát és mellékízét, gátolja a vízkő képződését.
 
A KDF technológia négy világszervezet tanúsítványát is megszerezte (ISO, NSF, WQA, EPA). 1991-ben az Amerikai Környezetvédő Hivatal (EPA) "baktériumirtó készüléknek" nevezte el a KDF formulát.
 
Óvjuk meg gyermekeink egészségét a klórtól!
Fentieket olvasva jogosan merül fel az aggódó szülőkben a következő kérdés: "A mindennapi fürdetés, az uszodai és strandmedencékben történő hosszas tartózkodás vajon miként hat gyermekem fejlődésére?"
 
Válaszként idézünk Országh József (kémiai tudományok doktora - nemzetközileg is elismert vízügyi szakember) ide vonatkozó írásából:
"...A klórozott víz hatása külsőleges használat esetén sem elhanyagolható. Az ilyen vízben való fürdésnél tudni kell, hogy a nedves bőr két oldala között 100-200 milliVoltos potenciál különbség alakul ki, ami a szervezetből az elektronokat valósággal "szivattyúzza". Legyengült immunrendszer esetén, rendszeres fürdések után a legkülönbözőbb allergiás jelenségek léphetnek fel... még a parlagfűre való érzékenység is! A csecsemők és a fiatal gyermekek a klórozott vízre fokozottan érzékenyek. Vékony bőrük és kis testtömegük miatt fürdéskor a szervezetük elektronaktivitása jelentősen csökken. A klórozott fürdővízzel való mindennapos érintkezés az immunrendszerüket nagyon gyorsan leépíti. Emiatt gyakran látunk igen tiszta, jól táplált, gondozott, rendszeres orvosi felügyeletnek örvendő csecsemőt, aki egyik náthából a másikba, mandula- és torokgyulladásba esik, sőt minden arra járó vírusos betegséget megkap, újabban allergiát is."
 
Az USA-ban sok iskolai uszodában a medencéből kijövő gyermekek egy klórmentes vizet szolgáltató zuhanyozó alagúton át mehetnek csak az öltözőbe.
 
Addig, amíg a csapvíz központi fertőtlenítésére nem találnak korszerűbb, az egészséget nem károsító megoldást egyetlen lehetőségünk marad: a klórmentesítés. A klórmentesítésnek a ma alkalmazott legelterjedtebb és legmodernebb módja a KDF technológia.
 
Magyarországon már 25 kórház szülészetén fürdetik az újszülött csecsemőket SPA víztisztító zuhanyfej KDF zuhanyszűrővel! Védőnők ajánlásával!
 
Saját találmánya gyógyította meg!
A Monte-Carlóban élő, magyar származású divattervezőnő, Némethy Nerella ruhakollekciói mára világszerte ismertek. Azonban még kevesen tudják, hogy saját és gyermeke gyógyulására kifejlesztett találmánya, a KDF vízszűrővel felszerelt SPA zuhanyfej hatékonyságával és formatervezésével szinte egyedülálló a víztisztítók piacán.
 
Derékig érő dús haja egyszer csak elkezdett hullani, kislánya bőrén viszkető kiütések jelentek meg. Orvostól orvosig jártak és egymás után próbálták ki a drágábbnál drágább krémet, gyógysampont, gyógyszert. Kislánya bőrallergiája és Nerella hajhullása valamikor kiújult, valamikor csökkent, de nem múlt el véglegesen. Három év telt el eredménytelenül. Ezalatt rengeteget utaztak és azt tapasztalta Nerella, hogy a gondok külföldön is jelentkeznek. Mi az, amivel mindenhol találkozik és allergiát okozhat? Talán a csapvíz. Nerella több országban is laborba vitte és megvizsgáltatta a csapvizet. A tesztek eredménye mélyen megdöbbentette. A csapvízben vegyszereket, gyógyszermaradványokat, különféle  szennyeződést mutattak ki. Egyértelművé vált, hogy a tiszta víz lesz a megoldás a haj- és bőrproblémáikra. 

Némethy Nerella sorra vásárolta a különböző, drágábbnál drágább víztisztító készülékeket, de igazán egyik sem gyógyította meg őt és kislányát bőrproblémáiktól. Nem értette, hogy miért nem használ az, aminek kellene. Apukájával összefogva sorra szedték szét a víztisztító készülékeket és megdöbbenve tapasztalta azt, amit nem írhatok le, mert hitelrontásnak/rágalmazásnak minősülhet. Annyit megírhatok, hogy nagyon alaposan ismerkedjünk meg leendő víztisztító készülékünkkel és ne csak a kereskedőtől érdeklődjünk. A víztisztító által alkalmazott vízszűrési technológia is nagyon fontos, mert nem mindegy, hogy pl. a vízszűrő elhasználódása után keletkezik-e veszélyes hulladék (aktív szénszűrő). Némethy Nerella designer megelégelve kiszolgáltatottságát a vízben található káros anyagokkal és a kevésbé hatékony víztisztító készülékekkel szemben, olyan vízszűrő berendezést tervezett, amely egy kompakt zuhanyfejben összpontosul. Magyar orvos csoport bevonásával kifejlesztett 100% KDF55 vízszűrővel ellátott SPA multifunkciós termékek, egy magas színvonalú professzionális kezelést nyújtó víztisztító eszközcsalád, amely nőgyógyászati, bőrgyógyászati és proctológiai problémákra nyújt megoldást! A tervezésnél fontos szempont volt Némethy Nerellának, hogy a víztisztítót ne kelljen elrejteni sehova sem, könnyű legyen, hordozható és könnyen kezelhető. Ne kelljen szakembert hívni a vízszűrő cseréjéhez, karbantartásához, tisztán tartásához. Az elmúlt három év igazolta külföldön és Magyarországon egyaránt, hogy Némethy Nerella elegáns és stílusos alkotása egy valóban hatékony zuhanyszűrő, amely az egészségünket óvja meg a csapvízben található szennyeződésektől. A KDF vízszűrővel ellátott SPA víztisztító rendszer, amely kiszűr minden rákkeltő anyagot, klórt, nehézfémeket, arzént és más szennyeződést, egyedülálló módon a meleg víz szűrésére is alkalmas! A SPA víztisztító zuhanyfej könnyedén felszerelhető és kis helyigényű, ezért utazáskor is magunkkal vihetjük.
 
A speciális SPA víztisztítóval egy hónap alatt megoldódtak családom bőrproblémái. Nem csoda, hogy azóta szinte mániákusan ragaszkodom a tiszta vízhez.- nyilatkozta Némethy Nerella.
 
Már Magyarországon szülte második gyermekét, így Nerellának saját tesztalanya is van. a három hónapos kisfia. Amióta a SPA KDF töltetű víztisztító zuhanyfejet használják, nála már nincs is bőrprobléma, pelenkakiütés vagy piros popsi. Ez persze azonnal feltűnt a családhoz látogató védőnőnek. Amikor megnézte a találmányt, megkérte Nerellát, hogy tartson előadást a védőnőknek, gyerekorvosoknak és közösen találjanak megoldást arra, hogy miként lehetne óvni az újfajta kapszulás SPA víztisztítóval a babák bőrét. Ugyanis sokat segíthetne a kapszulás SPA víztisztító zuhanyfej azoknak az erősen ekcémás beteg gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt, akiknek már maga a krémezés is fájdalmat okoz. Hasonló a helyzet a kemoterápiás kezelésben részesülőkkel is. Nekik is megkönnyítené a mindennapos bőrápolást a kapszulás SPA víztisztító zuhanyfej használata.
 
2007: elkészült a SPA víztisztító zuhanyfej prototípusa
2009 (október): Magyarországon gyártásba kerültek a SPA zuhanyfejek
2010 (február): Európa-szerte elindult a SPA víztisztító zuhanyfejek értékesítése

SPA víztisztító zuhanyfejek KDF vízszűrővel

A KDF vízszűrési technológia
 
 
Öntsünk tiszta vizet a pohárba!
Elegendő mennyiségű tiszta víz fogyasztásával hosszú távon még az is jelentős javulásra számíthat egészségében, aki nem változtat életmódján. Ennek oka, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű tiszta víz bevitelével, kevesebb méreganyag (amelyek egyébként a legtöbb bajunk okozói) jut a szervezetbe, mint a csapvíz, ásványvíz vagy más folyadékok fogyasztásával. Valamint a tiszta víz hatására a táplálékban lévő kevés vitamin jobban fel tud szívódni, illetve a szervezetben felhalmozódott méreganyagok is lényegesen nagyobb intenzitással tudnak kiürülni.
 
50 évesen szinte alig van egészséges ember Magyarországon, sőt sajnos ma már a tizenéves fiatalok nagy része sem egészséges! Ne törődjünk bele, hogy ötven évesen gyógyszerfüggőnek kell lennünk és nem élhetünk teljes értékű életet! Egy jó autó sem tart sokáig silány üzemanyaggal.
 
Töltsünk tiszta vizet a testünkbe!
 
 
Önnek is ismerős?
 
Bőrkiütés, ekcéma, allergia, száraz bőr, gyorsan öregedő bőr, hajproblémák.
 
Mindezeket okozhatja és fokozhatja a klóros csapvíz rendszeres használata is!
Ne engedje, hogy a klóros csapvíz tönkretegye a haját, bőrét és egészségét! Klórmentesítse otthoni fürdővizét, ivóvizét!
 
Fertőtlenítés céljából a helyi vízművek klórt adagol a vezetékes vízbe, így a klór a háztartásunkba is eljut. A klór azonban nemcsak a vezetékes vízben megtelepedő baktériumokat pusztítja el, hanem minden élő szervezetre káros hatással van. így ránk is. Amikor zuhanyozunk vagy fürdünk, a meleg víz hatására bőrünk pórusai kitágulnak, így a vízben lévő klór a bőrön át könnyen felszívódik szervezetünkbe. A klór jelen van még a zuhanyvíz gőzében is, ami a tüdőnkbe is bejut levegővételkor. Egy normál fürdés során így annyi klór kerül a szervezetünkbe, mintha 6-8 pohár csapvizet meginnánk!
 
A klór (Az idegen szavak és kifejezések kéziszótárából)- a halogéncsoportba tartozó kémiai elem, fojtó szagú, sárgászöld színű mérgező gáz. A szabad gyököket tartják a rákos megbetegedések, a szív- és érrendszeri betegségek, a krónikus fáradtság, a bőrbetegségek és az autóimmun megbetegedések egyik okozójának. A klór is szabad gyök! Fürdőzés során belélegzett és a bőrünkbe beszívódó klór és egyéb szintetikus vegyszerek egyértelműen károsak az emberi szervezetre. A klór erős oxidáló hatású, roncsoló méreg. Kis koncentrációjú vizes oldatában is szárítja a bőrt és a nyálkahártyát, csökkentve annak ellenálló képességét a fertőzésekkel, illetve az allergén anyagokkal szemben. Ennek köszönhetően a klór is felelős lehet a bőr és a légzőszervi allergiás tünetek kialakulásáért. Sokszor a klóros víz okolható a bőrszárazság vagy súlyosabb esetben az ekcéma megjelenéséért, valamint hajunk korpásodásáért, zsírosodásáért! A bőr és a haj fő alkotórésze a protein. A klór savasítja a proteint, sérülést okoz a felhámokban és a bőrt érzékennyé illetve szárazzá teszi. Ennek következtében a haj könnyen hasad, törik és elveszti színét, fényét. A klór csökkenti a kozmetikumok, samponok, testápolók, arckrémek hatékonyságát is, megnehezítve ezzel bőrünk, hajunk egészségének megőrzését.
 
Bőrünk a legnagyobb szervünk és nagyjából másfél négyzetméteres felületének köszönhetően sokrétű feladata van. Elválaszt minket a külső környezettől, állandó hőmérsékletet biztosít, véd a kórokozókkal szemben, a mechanikus-, sugár-, hő- és hidegártalomtól stb. A bőrápolás az immunrendszer ápolását is jelenti. Az agresszív klór nemcsak ezt a nagyon jelentős szervet károsítja, hanem fel is szívódik rajta keresztül. Amikor zuhanyozunk vagy fürdünk, a meleg víz hatására bőrünk pórusai kitágulnak, így a klór a bőrön át könnyebben felszívódik. A klór jelen van még a zuhanyvíz gőzében is, ami a tüdőnkbe jut levegővételkor. 15-20 perces fürdés során annyi klór szívódik fel szervezetünkbbe, mintha 6-8 dl klóros vizet meginnánk!
 
Hajkoronánk is károsodik a fertőtlenítőszer hatására. Kényeztetjük drága samponokkal, balzsamokkal, hajpakolásokkal és mindezeket leöblítjük klóros vízzel, amely azonnal kémiai reakcióba lép a fejbőr és a haj fehérjéivel és károsítja azokat.
 
Ne törődjön bele, hogy a klóros, szennyezett víz tönkretegye haját, bőrét!
 
Vajon létezik-e még tiszta víz a természetben?
 
A vízszennyezés forrásai
Az óceánokba évente 2,6 millió tonna nitrát, 2,5 millió tonna cink, 370 ezer tonna ólom kerül.
A folyókba és tavakba 300 milliárd liter szennyvíz kerül.
A mezőgazdaságban évente 80 millió tonna műtrágyát használnak. Évente több mint 120 millió tonna mosószert, kozmetikumot használunk fel.
 
A vizek szennyezése hatalmas méreteket öltött. Az ipari és mezőgazdasági tevékenység következtében savak, lúgok, az egészségre káros fémek és nem fémek, szerves anyagok,
növényvédő szerek, gyomirtók, gyógyszermaradványok, hormonok kerültek vizeinkbe. A vízszennyezés legjelentősebb szereplője az ipar, elsősorban a vegyipar. Az ipari szennyvíz mennyisége naponta 2,5 millió köbméter, amelynek mintegy a fele kerül tisztítás nélkül a szabadba.
 
A másik nagy szennyező iparág a mezőgazdaság. Vegyszerek, gyomirtók, rovarirtók, műtrágyák kerülnek a felszíni vízkészletbe. Ezen kívül a háztartások szerepe óriásira növekedett a mosószerek, öblítők, vízlágyítók, kozmetikumok, savak és lúgok széleskörű használatával.
 

Bevásárlókosár

Hírlevél


0.1046 mp


   Jogi nyilatkozat    Vásárlási tudnivalók