Termékek


Automata szűrőtisztító berendezés

|

 Szívesen lazulsz el egy fáradt nap után a masszázsmedencédben? Előre megtervezett vagy spontán összejövetelek alkalmával szívesen iszogattok a vízben? A gyerekek is kedvükre játszanak a jakuzziban? 

Igen sok módon ki lehet használni a masszázsmedencék adta kényelmet. A rendszeres használathoz azonban társul a rendszeres vízkarbantartás is, mely nélkül csökken a víz tisztasága ezzel együtt élvezhetősége is. Most egy olyan eszközt fogunk bemutatni, mellyel egyszerűen, mindenféle megerőltetés nélkül tisztíthatja meg bárki a szűrőket. 

  • 1/3

Mint, ahogy azt már tudjuk a masszázsmedencék kristálytiszta vizének egyik legfontosabb őrzője a papírszűrő. A papírszűrők feladata a vízbe hullott piszkok és a testünkről lemosódó olajos szennyeződések összegyűjtése. Érdemes a szűrőket hetente kitisztítani, illetve pár havonta le is cserélni őket.

Szűrő tisztítás egyszerűen, áram és vegyszerek használata nélkül? Igen, lehetséges! Az automata szűrőtisztító berendezéssel kizárólag a víz sugarával, áram és vegyszerek használata nélkül, villámgyorsan tisztíthatod meg jakuzzid cserélhető szűrőbetétjét. 

De hogy miért is mondjuk, hogy egyszerű a használata? A dolgod csupán annyi, hogy a megtisztítandó szűrőbetétet behelyezed a tartályba, rácsatlakoztatod a tömlőt egy csapra, ezután a szerkezet automatikusan 1-2 perc alatt patyolat tisztává varázsolja azt. 

Amiért megéri beszerezned:

  • Nem kell összepiszkolnod magad a tisztítás során.
  • Nem igényel semmilyen vegyszert a szűrők tisztítása, ezzel a mosó berendezéssel.
  • A későbbiekben lényegesen kevesebbet fogsz költeni szűrőbetétre. ( A szerkezet már 7 db szűrőtisztítás után visszatéríti az árát)

Tiszta víz, egyszerű üzemeltetés! Tedd próbára te is a szűrő mosó berendezést!