Termékek


HöyryLöyly Basic eredeti finn gőzölögtető edény szaunakályhákhoz, fekete (T0901- 015)

Akciós termék
36 695 Ft / db
helyett
27 550 Ft / db
Előző 30 nap legalacsonyabb ára: 27 550 Ft
1 db = 27 550,00 Ft
db
Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes

Ellentétben a kövekre történő közvetlen felöntéssel a HöyryLöyly edény hosszan tartó kíméletes gőzképzést biztosít. Ideális alacsony hőmérsékletű párás (vitál, bio stb.) szauna üzemmódhoz.

TELEPÍTÉS ELEKTROMOS SZAUNAKÁLYHÁBA:

Távolítsa el a kályha felső kőrétegét. Állítsa be a terméket úgy, hogy az ne érintkezzen a fűtőbetétekkel. Helyezze vissza a köveket úgy, hogy a gőzölögtető tölcsér szabadon maradjon.

TELEPÍTÉS FATÜZELÉSŰ SZAUNAKÁLYHÁBA:

Távolítsa el a kályha felső kőrétegét. Állítsa be a terméket úgy, hogy az ne érintkezzen a kályha kőtartályának belső fém palástjával. Helyezze vissza a köveket úgy, hogy a gőzölögtető tölcsér szabadon maradjon.

HASZNÁLAT:

Fűtse fel a szaunát 60-80 Celsius fok közé. Ebben a hőmérséklet tartományban működik a HÖYRYLÖYLY gőzölögtető edény a legjobb hatékonysággal. A kályha felfűtése közben töltsön egy kevés vizet a tölcsérbe ezzel kiegyenlítve a gőzölögtetőben felfűtéskor keletkező gőznyomást. Szauna használat közben töltsön felöntőkanalával vizet a gőzölögtető tölcsérbe igény szerint. Elhelyezésnél ügyeljünk, hogy ne érintkezzen a kályha fűtőszálaival.


TISZTÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS:

Amennyiben a sűrű használattól eltömődik a gőzölögtető, vegye ki egy csőrös fogóval a tölcsér nyílásában lévő drótszivacsot, majd tisztítást követően helyezze azt vissza.

Termék paraméterek
Forgalmazó
Csempe és Kert Kft.
Cikkszám
T0901-015
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!