Termékek


Sandy Mini homokszűrős vízforgató- 4 m3/h (VHO041)

95 000 Ft / db
db
A következő termékek jelenleg nincsenek raktáron, de kérjük jelezze felénk igényét és mi kapcsolatba fogunk lépni Önnel amikor újra rendelhető lesz! A szállítási díjról kérjen tájékoztatást kollégánktól.

 A Sandy Mini homokszűrős vízforgató a tartályban lévő szűrőhomok segítségével tartja tisztán medencéje vizét. A Sandy minihez tartozó szivattyú mozgatja a medencében lévő vizet, így könnyedén eltudnak keveredni a vízhez adagolt vegyszerek. A szívó ágához medenceporszívó csatlakoztatható, így a medence aljára lesüllyedő szennyeződések is könnyen eltávolíthatóak. 

A Sandy Mini 4 állású váltószeleppel felszerelt, funkciói a következőek:

  • Szűrés: Víz forgatása, szűrése, porszívózás 
  • Visszamosás: A tartályban található szűrőhomok tisztítása a medence vizével 
  • Öblítés: Visszamosás során felkeveredett homok visszaülepítése, befejező tisztító folyamat 
  • Téli állás: A legnagyobb nyílás nyitva tartásának köszönhetően a szűrőhomok időben ki tud száradni, a téli fagyok beállta előtt 

Elengedhetetlen kiegészítő a szűrőhomok ! 20 kg, 0,4-0,8 mm szemcseméretű homokra van szükség. A homokszűrő vízforgatót célszerű a medence közelébe telepíteni. 15 m3 medence méretig ajánlott a Sandy Mini homokszűrős vízforgató. Bekötéséhez rövid PVC nyomócsövet vagy gégecsövet használunk. 

Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!