Termékek


A jakuzzi használat jótékony hatásai

|

A jakuzzi használata manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A masszázs medencék már mindenki számára elérhetőek a wellness hotelekben vagy az igényesebb fitnesz létesítményekben is, de manapság már megtalálhatóak számos ember otthonában is. Egyre többen döntenek úgy, hogy egy kellemes, pihentető masszázs fürdő segítségével pihenik ki a stresszes hétköznapok fáradalmait. A családi utazásoknak, így a wellness hétvégéknek is megvan a maguk varázsa, de sajnos az tény, hogy bármennyire is szeretnénk, nem utazhatunk el minden héten, és nem tölthetünk el annyi időt pihenéssel amennyit csak szeretnénk.

A jó hír az, hogy a jakuzzik már nem számítanak luxus terméknek. Ha valaki szeretné, már elérhető áron beszerezhet egyet, hogy bármikor tudja használni a saját otthonában.

A világ első hidromasszázs medencéjét már több mint 40 évvel ez előtt fejlesztették ki. A jakuzzik azóta is töretlen népszerűségnek örvendenek. A hidromasszázs medencék nemcsak azért ennyire népszerűek, mert tökéletes relaxálást, ellazulást is pihenést tudnak biztosítani, hanem azért is mert számtalan jótékony élettani hatással rendelkeznek. A teljesség igénye nélkül bemutatunk néhányat, amelyek alapján mindenkinek érdemes elgondolkodni a jakuzzik rendszeres használatán.

A víz önmagában is az életünk nélkülözhetetlen eleme, megtisztulásunk forrása külsőleg és belsőleg is.

A jakuzzik működése egyedi technológián alapul, amely által a kellemes hőmérsékletű víz és a levegő keveredésével jótékony hatású masszírozó vízsugár jön létre, mely a testi és lelki feltöltődésünk egyik legnagyszerűbb eszköze lehet. Nem is gondolnák, hogy mennyi pozitívummal bír a rendszeres jakuzzi használat mely jó hatással van a lelkünkre, az egészségünkre és a szépségünkre is.

A jakuzzikról a legtöbb embernek a relaxálás és az ellazulás jut eszébe. Ez nem csoda, hiszen mi sem lehet kellemesebb egy fárasztó, stresszes munkanap után mint pihenni és ellazulni a masszázsmedencénkben.

Miben rejlik a jótékony hatása és mi az ami miatt az egyik leghatékonyabb eszköz a stressz oldására?

A kellemes, masszírozó vízsugarak hatására az izmaink nagyon hamar ellazulnak a szívritmusunk lelassul és egyenletessé válik a vérnyomásunk optimalizálódik így a feszültség és a szorongás pillanatok alatt teljesen eltűnik. A vér oxigén ellátása felélénkül, így a sejtjeink megújulnak és javul a vitalitásunk.

A jakuzzi használata a nyugodt, pihentető, mély alvást is elősegíti. Akik rendszeresen használják a jakuzzit azok biztos, hogy nem fognak éjjelente álmatlanul forgolódni az ágyban. A kellemes, meleg, masszírozó vízsugár csobogása, nem csak az izmainkat lazítja el, hanem a lelkünkben is előidéz egy már szinte meditatív állapotot amely biztosítja számunkra a tökéletes alvást. A nyugodt alvás pedig rendkívül jó hatással van az egészségünkre, mivel számos betegség forrása lehet a kialvatlanság, ilyen például a cukorbetegség, a szív és érrendszeri megbetegedések, magas vérnyomás és a depresszió.

A mozgásszervi megbetegedésben szenvedőknek és a rendszeresen sportolóknak is nagyon áldásos a jakuzzi használata. Bizonyos mozgásszervi megbetegedéseknél, mint például az ízületi bántalmak egyes eseteiben, a jakuzzi használata pozitív javuláshoz vezethet.

Az aktív sportolás után pedig mi sem biztosíthat számunkra tökéletesebb ellazulást mint eltölteni egy kis időt a masszírozó, izomlazító hatással rendelkező jakuzziban.

Egyik kedves vásárlónk a minap arról számolt be, hogy mióta rendszeresen használja a masszázsmedencéjét, jelentős mértékben csökkent a narancsbőre. Ezzel a problémával sajnos nagyon sok nőnek kell megküzdenie manapság. A meleg, masszírozó vízsugár megnyitja a bőr pórusait, így méreganyagok szabadon távozhatnak a szervezetünkből. Emellett a kellemes masszázs hatására serken a bőr vérkeringése, amely által az feszesebbé válik és a sok kellemetlenséget okozó narancsbőr tünetei javulásnak indulnak.

A jakuzziban töltött idő az egyik legnagyszerűbb szabadidős tevékenység. Számos pozitív hatása között még az is kiemelkedő, hogy minőségi és kellemes időt tölthetünk együtt barátainkkal, szeretteinkkel. Egy pihentető masszázsfürdő keretében még kellemesebb lehet az együtt eltöltött idő és a beszélgetés. A mai ember állandóan rohan, stresszes az élete sokan képtelenek kiszállni a mindennapi élet mókuskerekéből. A pihenés nagyon fontos, hiszen ilyenkor töltődünk fel, és ha sikeresek szeretnénk lenni az élet bármelyik területén szükségünk van az ellazulásra.

Láthattuk, hogy mennyi jótékony hatással rendelkezik a masszázsmedence használata. Ez mind nagyon szép és jó, de mint minden tevékenységnél, amitől pozitív hatást várunk, így ennél is nagyon fontos tényező a rendszeresség. Az is nagyon jó hatással lehet ránk, ha évente néhány alkalommal eljutunk egy wellness hotelba és egy kellemes hétvége keretében kipihenjük magunkat, de ahhoz hogy megőrizzük a testi, lelki egészségünket és valóban tartós eredményt érjünk el, törekedni kell a rendszeres használatra.

A legjobb megoldás az az, hogyha megvásárolunk egy saját jakuzzit, így az otthonunkban, másoktól függetlenül, kényelmesen tudjuk használni masszázsmedencénket, amikor csak kedvünk tartja. Emellett mivel csak mi használjuk a jakuzzit, így az esetleges fertőzésektől sem kell tartani.

Ma már ez nem számít luxusnak. Számos jakuzzi közül lehet választani, különböző funkcióval, mérettel és dizájnnal. Mindenki megtalálhatja az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő masszázsmedencét.

Tekintse meg termékeinket>>