Termékek


Az infraszauna jótékony hatásai

|
Címkék : infraszauna, szauna

Az infraszauna használata egy nagyon kellemes időtöltés, egy fárasztó munkanap után, de nem csak ezért érdemes használni, hanem azért is, mert számtalan jótékony hatással rendelkezik. Rohanó világunkban mindenkinek szüksége van egy kis testi-lelki feltöltődésre, különösen a stresszes, megterhelő időszakokban. Ahhoz, hogy kiegyensúlyozottak és egészségesek legyünk, fontos, hogy szakítsunk időt az ellazulásra és a pihenésre. Sokan azt gondolják, hogy ez luxus és egy saját szaunát csak kevesen engedhetnek meg maguknak. A jó hír az az, hogy a mai világban ez már bárki számára elérhető. Az infraszauna egy kiváló eszköz a relaxálásra, és emellett az egészségünkre is jó hatással van. Ami miatt még érdemes kipróbálni az infraszaunát az az, hogy a hagyományos finn szaunához képest sokkal kíméletesebb ugyanis a hőmérséklet nem magasabb 35- 45 foknál, így azoknak sem kell aggódniuk akik nem bírják a finn szaunákban levő 70-80 fokos forróságot, vagy szív és érrendszeri megbetegedésben szenvednek.

Az infraszauna egyik legáldásosabb tulajdonsága az, hogy használata által ellazulunk, kipihentebbnek és nyugodtabbnak érezhetjük magunkat. Feltöltődünk energiával, ezáltal kevésbé leszünk fáradékonyak, ingerlékenyek. Gondolom abban mindenki egyet ért velem, hogy a nyugalom pedig mindennél fontosabb, hiszen ha stresszmentesen élük, sikeresebbek lehetünk az élet minden területén.

 

 

Ez a nagyszerű eszköz nem csak a lelkünkre van kedvező hatással, hanem pozitívan befolyásol számos betegséget és testi tünetet. Emellett szépíti a bőrt, méregteleníti a szervezetet és erősíti az immunrendszert. Ha rendszeresen szaunázik, sokan fogják Öntől megkérdezni, hogy mi a titka bőre szépségének és üdeségének. Zsebelje be az elismerő tekinteteket! Az infraszauna használata segíti a kiütések, pattanások és kisebb sérülések gyógyulását is.

Sőt, egyik kedves vásárlónk arról számolt be, hogy látványosan javult a narancsbőre, amióta rendszeresen használja az infraszaunát. A narancsbőr sok nő életét keseríti meg, ha egy igazán hatékony megoldást szeretne ellene, mindenképpen használja rendszeresen az infraszaunát.

Ha meg szeretnénk őrizni a fittségünket és az a célunk, hogy elérjük a számunkra ideális alakot, nagyon fontos, hogy hangsúlyt fektessünk az egészséges táplálkozásra és a rendszeres testmozgásra.

Ha ezekre figyelünk és emellett az infraszaunát is alkalmazzuk, a fogyás jelentős mértékben felgyorsítható. Az infraszaunát az különbözteti meg a hagyományos szaunáktól, hogy az előbbi használatával 90%-ban víz távozik a szervezetből, míg az infraszauna hatására olyan káros anyagok is mint a koleszterin és zsírsavak . Használata során nő a pulzusszám és fokozódik az oxigénellátás, mely egészségesebb anyagcserét eredményez. Ha megfelelően működik az anyagcserénk, könyebben megőrizhetjük ideális alakunkat.

Ha valaki rendszeresen sportol, bizonyára ismeri az izomláz kellemetlen érzését. Használjuk az infraszaunát a bemelegítés elé, így elkerülhetjük a sportsérüléseket. Ha pedig az edzés utáni nyújtás kiegészítésére használjuk, kiválóan ellazíthatjuk az izmainkat, így kevésbé jelentkezik majd az izomláz.

Nagyon fontos megemlíteni azt, hogy használatánál fokozottabban kell figyelni a megfelelő folyadékbevitelre, hiszen az erőteljes izzadással rengeteg víz távozik a szervezetünkből. Különösen akkor kell erre figyelnünk, ha használatát testedzéssel kombináljuk. Igyunk meg az infraszauna használata előbb legalább egy fél liter tiszta vizet, hogy elkerüljük a kiszáradás kellemetlen tüneteit.

Láthattuk, hogy az infraszaunának mennyi jótékony hatása van, éppen ezért megtalálhatóak a wellness hotelekben és az igényesebb edzőtermekben és szépségszalonokban is, de már bárki számára elérhetőek aki szeretné megvásárolni. Így ha Ön az otthonában szeretné élvezni kellemes és jótékony hatásait szerezzen be otthonra is egyet. Mint ahogy már a cikk elején említettük, ma már ez nem számít luxusnak hanem bárki számára elérhető. Látogasson el webshopunkba, és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb típusú és méretű berendezést. Számos modell közül válogathat.