Termékek


Könnyen telepíthető kerti medencék

|
Címkék : medence, kerti medence

A forró nyári napokon mi lehetne jobb, mint a kellemes hűsölés a medencében. A strandokon levő tömeg viszont sokakat elriaszt ettől, mert a nagy nyüzsgés és hangzavar megfosztja őket a kellemes pihenés élményétől. Az ő számukra kitűnő lehetőség lehet egy saját medence kialakítása, hiszen teljes nyugalomban élvezhetik ezt a fantasztikus szabadidős tevékenységet akkor, amikor éppen kedvük tartja, nem kell másokhoz alkalmazkodni vagy az esetleges fertőzésektől tartaniuk. Sokan viszont tartanak a kerti úszómedence kialakításától, mert nagy munkával jár, vagy esetleg nem rendelkeznek elegendő hellyel. Az ő számukra elérhető többféle egyszerű módon telepíthető kerti medence, melyeknek a szerelése akár házilag is könnyen kivitelezhető. Ezeket a medencéket szeretnénk a cikkünkben bemutatni.

Felfújható falú medencék:

A kész medencék legegyszerűbb és legolcsóbb változata. Rendkívül kedvező áron, már akár 20.000 Ft-tól megvásárolhatóak. Ez a puha falú medence a levegővel történő felfújás után veszi fel az alakját. Nagy előnyük az áruk, de nem téliesíthetőek ezért ritkán bírnak ki egy-két szezonnál többet.

Felfújható medence kínálatunk>>

Fémvázas medence:

A fémvázas medencék falát megerősített PVC medence fólia képzi, amelyet egy fém vázszerkezet tart. Nagy előnyük az, hogy az áruk rendkívül kedvező. Jóval stabilabbak mint a felfújható medencék, tovább bírják egy-két szezonnál, viszont nem téliesíthetőek, így aki időtálló megoldásra vágyik annak érdemes más lehetőség után nézni.

Fémvázas medence kínálatunk>>

Fémfalú medence:

A fémfalú medencék galvanizált és festett acélból készülnek, így garantáltan nem kell a rozsdásodástól tartani. Rendkívül időtállóak, de emellett a legnagyobb előnyük az, hogy könnyedén, házilag is felállíthatóak. El lehet őket helyezni a talaj felett is, de a talajba süllyesztve is könnyedén telepíthetőek. Aljzatbeton nélkül, homokágyra, vízszintes, tömör felületre lehet telepíteni az ilyen típusú medencéket. A karbantartás és a tisztítás rendkívül egyszerű, amely szűréssel és vegyszerezéssel történik, így vízcsere nem szükséges. A medence téliesítése vízzel telve történik, védőfóliával letakarva. A ilyen típusú medencék elérhetőek 1,2m, 1,3m és 1,5m mélységgel.

Fémfalú medence kínálatunk>>

WPC medence:

A WPC medencék nagyon népszerűek, hiszen anyaguk rendkívül időtálló, és könnyűszerrel ellenáll az időjárás hatásainak. Elegáns külsejüknek köszönhetően pedig a kész kerti medencék felső kategóriáját képviselik. Egy ilyen szép medence akár a kert dísze is lehet. A WPC (wood plastic composite) a fa és a műanyag keverékéből létrehozott anyag, aminek rendkívül széleskörű a felhasználása. Rendelkezik a fa minden előnyével, de jóval erősebb attól és felületkezelést sem igényel. A medence elhelyezhető a talajra, de abba belesüllyesztve is, telepítése rendkívül egyszerű, házilag is könnyedén megoldható, nem igényel szakértelmet.

WPC medence kínálatunk>>

Pancsoló medencék:

Kifejezetten a legkisebbek igényei szerint kialakítva, számtalan színben és formában érhetőek el ezek a könnyű, kis méretű, felfújható medencék webáruházunkban. Ezek a puha falú medencék igazán a kicsik kedvére lettek megtervezve, hogy színes megjelenésük által még vidámabb legyen a játék. 

Pancsoló kínálatunk>>