Termékek


5 nyomós érv a jakuzzi használata mellett

|

Bizonyára neked is megfordult már a fejedben, hogy jól mutatna otthonodban egy jakuzzi, ráadásul helyszíne lehetne a baráti összejöveteleknek, vagy egy kis esti romantikának. A masszázsmedence használatához nemigen létezik rossz időpont, és túlzásba sem lehet vinni, ezért akár minden nap élvezheted a jakuzzi nyújtotta élményeket.

Mindent az egészségért

Tudtad, hogy a lazítás, relaxálás mellett, még szervezetedre is pozitív hatással bír a jakuzzi használata? Nem véletlen, hogy sok ember szeret lazítani ezekben a medencékben, hiszen ilyenkor lehetőséged van megszabadulni attól a sok stressztől ami a nap folyamán ér. Hosszútávon ez szívünknek lehet kedvező, mivel köztudott, hogy az állandó feszültség nem tesz jót neki. Gondolj csak bele, miután egész nap a számítógéped előtt görnyedtél, vagy épp nehéz fizikai munkát végeztél, milyen jóleső érzés lesz, amikor a jakuzzi masszírozza tested. A vízsugarak ugyanis átmozgatják izmaidat, ameddig a vízben lazítasz, amelyek így visszanyerhetik rugalmasságukat és erejüket.

Gyermekeink vízhez szoktatása

Bár sok helyen elérhető már a meleg vizes babamedence, ahol lehetőségünk nyílik babáinkat hozzá szoktatni a vízhez, viszont fontos az, hogy ezt biztonságos, és tiszta környezetben tegyük meg, így az otthonunkban lévő jakuzzi megfelelő lehetőséget nyújt erre. Ha egy ilyen … környezetben ismerkednek meg a vízzel, akkor elég korán kialakulhat bennünk a víz szeretete, a víz iránti igény, amivel fejlődésüket elősegítjük.

Romantika, a habok között

Tartalmas beszélgetésre vágysz a pároddal, ahol nem zavarnak meg és csak ti vagytok? Irány a jakuzzi! A kellemes környezet befogadóbbá teszi az embereket, erre a masszázsmedence tökéletes helyszín, amely tálcán kínálja a meghitt hangulatot. Használhatsz hangulatos fényeket, vagy kapcsolhatsz egy kis lágy zenét és már kész is a romantikus este.

Téli wellness

Csukd be a szemed és képzeld el, hogy egy forró, bugyogó vízben üldögélsz, egy bögre teával és gyönyörködsz a téli tájban, miközben esik a hó. Ki tudna erre nemet mondani? Én nem, és valószínűleg te sem, úgy hogy kapd fel fürdőruhádat, és irány a jakuzzi. Biztosak vagyunk benne, hogy garantált élményben lesz részed.

A piszkos anyagiak

Kiszámoltad valaha is, hogy mennyi pénzt költesz arra, hogy fürdőkbe járj? A fürdők belépőinek árai folyamatosan emelkednek, arról nem is beszélve, hogyha egy kis wellnessre vágysz sok helyen a belépőn felül külön fizetned kell érte. Nem utolsó szempont, hogy a legtöbb fürdőbe utaznod kell, a kertedben, vagy otthonodban viszont csak pár lépést kell megtenned, hogy átadhasd magad a jakuzzi nyújtotta élményeknek. Ha a kertedbe költözteted a wellness részleget, többé nem kell majd ezekre költened, ráadásul idegenekkel sem kell majd osztoznod a medencén.

Adj teret vágyaidnak, vásárold meg álmaid jakuzziját, és használd azt minden nap, akár baráti összejövetelekre, egy kis romantikázásra, vagy lazításra, relaxálásra. Ha további kérdéseid adódnának keress minket bizalommal, személyesen: 4551 Nyíregyháza, Nyíregyházi út 15., vagy telefonon: +36 70 676 5474