Termékek


 Mit kell tennem, ha valami nem egyezik a rendelésemmel?

Mindenképp vegye fel velünk a kapcsolatot és természetesen orvosolni fogjuk az esetleges problémát. 

 

 Mit tegyek, ha sérült terméket kaptam?

A csomagot minden esetben az átvételt megelőzően ellenőrizze. Amennyiben a csomagon külső sérülést talál, azonnal jelezze a futár felé. Abban az esetben, ha a csomagolás nem sérült, de a termék igen, mindenképp jelezze felénk és tájékoztatni fogjuk Önt a további lépésekkel kapcsolatban. 

Mennyi idő a szállítás és milyen költsége van?

A feldolgozott megrendeléseket 1-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk. Egyedi szállítás esetén minden esetben egyeztetünk a Vásárlóval. A szállítás költsége függ a rendelt termékek mennyiségétől, súlyától, méretétől. Webáruházunk a rendelés véglegesítésénél minden esetben kalkulál egy szállítási költséget, így tudnak tájékozódni Vevőink a szállítási díjakkal kapcsolatosan. 

Meg fogom kapni időben a megrendelésem? 

A készleten lévő termékek esetén a feldolgozást követően a szállítási idő 1-3 munkanap. A rendelések feldogozásának ideje a beérkezett rendelések számától függ, szezonban ez megnövekedhet, ezért számítunk a Vásárlók türelmére. Minden esetben azon vagyunk, hogy a Vevő mihamarabb kézhez kapja a megrendelt termékeket. 

Mit tegyek, ha nem tetszik a termék, amit kaptam? 

Amennyiben webáruházunkban rendelte, 14 napon belül, indoklás nélkül visszaküldheti a csomagot. Fontos, hogy a terméket eredeti csomagolásban, sértetlen állapotban áll csak módunkban visszavenni. Az elállási nyilatkozatot kitöltve küldje el számunkra a csomaggal együtt. A visszajuttatás költsége a Vevőt terheli, amennyiben nem vette igénybe visszaszállítási garancia szolgáltatásunkat. 

Milyen szállítási és fizetési lehetőségek vannak?

Cégünk több szállítmányozó céggel is együtt dolgozik annak érdekében, hogy minden csomagot biztonságosan, költséghatékonyan, időben házhoz tudjon szállítani. A csomagokat kérheti házhoz, postapontra vagy országszerte több száz csomagpontra is. A rendelés végösszegét rendezheti előreutalással, online bankkártyás fizetéssel, vagy a futárnál készpénzzel, illetve bankkártyával.