Termékek


VitalSpa Pneumatikus Thermotető emelő (40212)

79 000 Ft / db
1 db = 79 000,00 Ft
db

A Pneumatikus thermotető emelő a jakuzzi tető levétel és felrakás segítésén kívül, tartó funkciót is ellát, így Ön nyugodtan élvezheti a pihentető masszázst. A tetőemelő két egyszerű mozdulattal lehetővé teszi a thermotető mozgatását. Nem kerül állandóan a földre a thermotető, ezért élettartama meghosszabbodik.

A Pneumatikus thermotető emelő minden típusú jakuzzihoz megfelel, 230cm-es szélességig. A tetőemelőt könnyen összeszerelhető, nem szükséges hozzá szakember.

Kültéri jakuzzikhoz kifejezetten ajánljuk, ugyanis az emelő 2 nagy talpazattal rendelkezik, amit a termék alá kell helyezni. A jakuzzi+víz súlya teljes mértékben kibiztosítja az emelőt, így akár vihar esetén a szél sem tudja azt kiszakítani a helyéről. FONTOS! A két talp behelyezése csak leengedett jakuzzi esetén lehetséges, így azt feltöltést megelőzően, vagy két vízcsere között érdemes beszerezni és felszerelni.

  • Jakuzzi méret: 230cm-ig
  • Jakuzzi típus: bármilyen föld feletti jakuzzival kompatibilis
  • A termék súlya: 7kg
Termék paraméterek
Szélesség
230 cm-ig
Cikkszám
40212
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!