Termékek


VitalSpa Pneumatikus Thermotető emelő (40212)

79 000 Ft / db
1 db = 79 000,00 Ft
db

A Pneumatikus thermotető emelő a jakuzzi tető levétel és felrakás segítésén kívül, tartó funkciót is ellát, így Ön nyugodtan élvezheti a pihentető masszázst. A tetőemelő két egyszerű mozdulattal lehetővé teszi a thermotető mozgatását. Nem kerül állandóan a földre a thermotető, ezért élettartama meghosszabbodik.

A Pneumatikus thermotető emelő minden típusú jakuzzihoz megfelel, 230cm-es szélességig. A tetőemelőt könnyen összeszerelhető, nem szükséges hozzá szakember.

Kültéri jakuzzikhoz kifejezetten ajánljuk, ugyanis az emelő 2 nagy talpazattal rendelkezik, amit a termék alá kell helyezni. A jakuzzi+víz súlya teljes mértékben kibiztosítja az emelőt, így akár vihar esetén a szél sem tudja azt kiszakítani a helyéről. FONTOS! A két talp behelyezése csak leengedett jakuzzi esetén lehetséges, így azt feltöltést megelőzően, vagy két vízcsere között érdemes beszerezni és felszerelni.

  • Jakuzzi méret: 230cm-ig
  • Jakuzzi típus: bármilyen föld feletti jakuzzival kompatibilis
  • A termék súlya: 7kg
Termék paraméterek
Szélesség
230 cm-ig
Cikkszám
40212
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Dócziné Judit
2024-04-12 07:38
nincs
Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!