Termékek


Induló vegyszerkészlet (VKL100)

17 000 Ft / csom.
1 csomag = 17 000,00 Ft
csom.

START SET Induló vegyszerkészlet családi medencéhez

A Pontaqua vegyszercsomagja medencefeltöltés utáni vízkezeléshez. Minden, amire szükséged lehet egy medence vízének tisztán tartásához. Szakértők által válogatva, kedvezőbb áron.

Tartalom:

  • A GYORSAKLÓR felhasználásával elvégezhetünk egy kezdő klórsokkot, amivel fertőtlenítjük a vizet. Gyorsan oldódik, minden baktériumot elpusztít.
  • A TARTAKLÓR folyamatos, medence térfogat, illetve szabad-klór tartalom szerinti adagolásával fenntarthatjuk a víz tisztaságát.
  • AZ ALGAÖL segít megelőzni az alga és a különféle gombák, spórák megtelepedését a vízben és a medence falán, gépészetében.
  • A MINUSZAPH segítségével beállíthatjuk a víz pH értékét. Ez a hazai vizekben jellemzően magas, ezért csökkenteni szükséges, de előtte mindenképp mérjük meg, majd törekedjünk, hogy 7,2-7,6 között legyen egész szezonban.
  • A csomagban találunk még AQUACHEK vízelemzőt, amivel megmérhetjük a víz kémiai jellemzőit, így pontosan adagolhatjuk a vegyszereket, a kívánt értékek beállításához.
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!