Termékek


Dinax Alga-sokk P granulátum fertőtlenítőszer 5 kg (0101020007)

18 690 Ft / db
1 kilogramm = 3 738,00 Ft
db

A Dinax Alga-sokk granulátum gyorsan oldódó klóros fertőtlenítőszer a víz sokkolására.

Feltöltéstkor:
A fertőtlenítő hatás eléréséhez 10 m3 medencevízhez 9 g ALGA SOKK adagolása szükséges. Ha a víz bealgásodott folyamatos keringtetése közben 0,5 kg/10 m3 vegyszert adagoljunk a medencevízhez. Ne használjuk addig a medencét míg a szabad aktív kór szintje el nem éri a 0,5 mg/l-t.

Sokkolás esetén:
10 liter vízben 0,5 kg ALGA-SOKK-ot oldjon fel 10 m3 medencevízhez majd elosztva öntse azt szét a medence vagy jakuzzi pereménél. Fürdőzésre a medencevíz csak abban az esetben alkalmas, ha a szabad aktív klór szintje 0,3 – 1,0 mg/l értékére csökken.

Ha foltos algák jelennek meg:
Ha algák vannak jelen a medence egyes részein, a fenéken vagy más vízszintes felületeken (pl. padokon), akkor az algás területet lokálisan ALGAE-SHOCK P részecskék permetezésével lehet befolyásolni. Amikor a részecske feloldódik az algákban, megemeli a klórkoncentrációt azon a helyen, és elpusztítja az algákat. Ezután a lehető leghamarabb keféljük és porszívózzuk fel az algákat. A kezelés végén megmérjük a szabad aktív klór koncentrációját a medencében, és csak akkor használjuk, ha ez az érték nem emelkedett 1 mg/l fölé.

Fontos, hogy minden esetben oldja fel a granulátumot és oldatként adagolja a vízhez.

Termék paraméterek
Gyártó
Dinax
Cikkszám
0101020007
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!