Termékek


Filtarex szűrőpapír tisztító folyadék 5l (REX050)

5 800 Ft / db
1 kanna = 5 800,00 Ft
db
A következő termékek jelenleg nincsenek raktáron, de kérjük jelezze felénk igényét és mi kapcsolatba fogunk lépni Önnel amikor újra rendelhető lesz! A szállítási díjról kérjen tájékoztatást kollégánktól.

A Filtarex Mini meghosszabbítja a szűrő élettartalmát azáltal hogy eltávolítja a nehezen oldódó zsíros szennyeződéseket. A papírszűrő élettartamát nagyban növelhetjük, ha papírszűrőnket rendszeresen, és alaposan megtisztítjuk. A szűrés minőségét is nagyban befolyásolja a szűrő tisztasága. A papírszűrőt ajánlott heti egyszer alaposan kiöblíteni és legalább 3 hetente szűrőtisztítóba áztatni, majd ezután öblíteni.

Alkalmazás: A tisztítószert egy műanyag vödörben forró vízzel a kétszeresére hígítjuk, és a masszázskádból kiszerelt papír szűrőpatront beleállítjuk. 30 perc múlva megfordítjuk és újabb 30 percig állni hagyjuk. Ezután a szűrő lamelláit gumikesztyűs kézzel átdörzsöljük, majd kiöblítjük. Ha a tisztítás nem érte el a kellő hatást, ismételjük meg.

Kiszerelés: 5l

Hatóanyag: Trinátrium-foszfát 20%

Termék paraméterek
Forgalmazó
Csempe és Kert Kft.
Kiszerelés
5 l
Hatóanyag
Trinátrium-foszfát 20%
Cikkszám
REX050
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!