Termékek


Spabalancer pH csökkentő folyadék 1liter (SB1032)

Akciós termék
6 990 Ft / db
helyett
5 592 Ft / db
Előző 30 nap legalacsonyabb ára: 5 592 Ft
1 liter = 5 592,00 Ft
db
A következő termékek jelenleg nincsenek raktáron, de kérjük jelezze felénk igényét és mi kapcsolatba fogunk lépni Önnel amikor újra rendelhető lesz! A szállítási díjról kérjen tájékoztatást kollégánktól.
Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes

Spabalancer PH minus liquid:

A SpaBalancer pH-Minus egy speciálisan pezsgőfürdőhöz kifejlesztett pH-csökkentő szer, amelynek hatása négyszeres.
  1. A SpaBalancer pH-Minus csökkenti a víz pH-értékét. Folyadékként használva az adagolás szinte gyerekjáték.
  2. A SpaBalancer pH-Minus a vízben lévő kalciumot és magnéziumot vízoldható sókká alakítja, ezáltal csökken a mészkőképződés veszélye.
  3. A SpaBalancer pH-Minus feloldja a meglévő mészkőlerakódásokat a csövekben és a fűtőelemeken, így a biofilm kialakulásának kockázata jelentősen csökken.
  4. A SpaBalancer pH-Minus szűrhető anyagokká alakítja át a vízben lévő fémeket, (például a vasat és a rezet) csökkentve a víz zavarosodásának vagy elszíneződésének veszélyét.
Használata:

A pH-érték csökkentése a víz keménységétől függ. Ha a víz keménysége nagy, akkor nehéz csökkenteni a pH-értéket, és több pH-csökkentőre van szükség.

Először mérje meg a víz pH-értékét, majd adjon hozzá 1000 liter vízhez kb. 50 ml pH-csökkentőt a pezsgőfürdőbe. Hagyja járni a szivattyúkat, amíg minden jól elkeveredik. 20 perc elteltével ismét mérje meg a pH értékét . A mért különbségből megbecsülheti, hogy mennyi pH mínuszt kell még hozzáadnia a vízhez.
Amíg a pH-érték magától emelkedik, csökkentse 6,0-6,5-re. Ha nem növekszik, állítsa be a 6,8 és 7,4 közé.
Előfordulhat, hogy a pH-érték újra és újra megemelkedik az első napokban/hetekben, mert a szénsav távozik a vízből. Ezért rendszeresen mérje meg és csökkentse a pH-értéket.
Termék paraméterek
Forgalmazó
Csempe és Kert Kft.
Cikkszám
SB1032
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!