Termékek


HARVIA CILINDRO PC90E 9.0kW szaunakályha vezérlő nélkül (T0112- 002)

Akciós termék
163 625 Ft / db
helyett
139 081,25 Ft / db
Előző 30 nap legalacsonyabb ára: 139 081,25 Ft
1 db = 139 081,25 Ft
db
Az akció a 2023. november 24. és 2023. december 8. között érvényes vagy a készlet erejéig!

A Harvia Cilindro elektromos szaunakályhák hatalmas kőkapacitása biztosítja a kellemes szaunázás élményét. A termék egyedülálló ár-érték aránnyal rendelkezik a lábon álló szaunakályhák családjában.  A Cilindro lyukacsos külső borítása rozsdamentes acélból készül.  A hatalmas kőmennyiséggel bíró kályhát lehetőségünk van felönteni kizárólag az oldalánál, vagy akár a teljes kőmennyiségen átöntve, a kályha tetején is. Így tudjuk szabályozni a szaunakabinban elérni kívánt hő- és páratartalom nagyságát.  A kályha ára nem tartalmazza a szaunakályha kő árát!

  •  Kályhakő igény: 10cm-nél kisebb kőátmérő 90kg

A kályha teljesítményét több tényező is befolyásolja. Amennyiben a falakat és a mennyezetet burkolat fedi, a burkolat alatt pedig megfelelő szigetelés van kialakítva, annyiban a kályha teljesítményét a kabin térfogata határozza meg. Szigeteletlen falak (tégla, üvegtégla, üveg, beton, csempe, stb.) esetén nagyobb kályhateljesítmény szükséges. Szigeteletlen fal esetén négyzetméterenként adjunk 1,2 m3 -t a szauna térfogatához. Például egy 10 m3 -es, üvegajtós szauna teljesítményigénye megegyezik egy kb. 12 m3 -es szaunakabin teljesítmény-igényével. Farönk szaunakabin falak esetén szorozzuk meg a szauna térfogatát 1,5-tel.

Kültéri szaunák esetén ajánlott a külső vezérlővel működő szaunakályhát választani. A beépített vezérlős kályha hamarabb érzékeli a hőt, így korábban lekapcsolhat, ezáltal nem biztos, hogy elérjük a kívánt hőfokot. Közületi szaunák esetén a külső vezérlős szaunakályha beépítése engedélyezett csak!

Termék paraméterek
Anyag
Rozsdamentes acél
Szélesség
32 cm
Hosszúság
32 cm
Magasság
93 cm
Teljesítmény
9 kW
Kályhakő igény
90 kg
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!