Termékek


HARVIA M3 fatüzelésű szaunakályha WKM3 (T0124- 001)

Akciós termék
259 450 Ft / db
helyett
233 505 Ft / db
Előző 30 nap legalacsonyabb ára: 207 560 Ft
db
Az akció a 2023. május 26. és 2023. május 28. között érvényes vagy a készlet erejéig!

A Harvia M3 fatüzelésű szaunakályha a klasszikus irányvonalat képviseli. Az egységet kisebb méretű szaunakabinokhoz tervezték. Használatával az izzasztófürdő kellemes szaunaélményt és egy csipetnyi tradicionális hangulatot nyújt felhasználója részére.A megfelelő hőáramlás és levegő-cirkuláció garantált a kellemes izzasztóhatás eléréséhez.A szaunakályha üvegajtóval van felszerelve, így a pattogó tűz látványa kiegészíti a tradicionális szauna hangulatot. A szaunakályha elegáns grafit-fekete színben pompázik, melyet kiegészít a rozsdamentes acél légáramlást elősegítő terelőlemez. A kályha ára nem tartalmazza a szaunakályha kövek árát! 

  •  Kályhakő igény: 10cm-nél kisebb kőátmérő 30kg

A kályha teljesítményét több tényező is befolyásolja. Amennyiben a falakat és a mennyezetet burkolat fedi, a burkolat alatt pedig megfelelő szigetelés van kialakítva, annyiban a kályha teljesítményét a kabin térfogata határozza meg. Szigeteletlen falak (tégla, üvegtégla, üveg, beton, csempe, stb.) esetén nagyobb kályhateljesítmény szükséges. Szigeteletlen fal esetén négyzetméterenként adjunk 1,2 m3 -t a szauna térfogatához. Például egy 10 m3 -es, üvegajtós szauna teljesítményigénye megegyezik egy kb. 12 m3 -es szaunakabin teljesítmény-igényével. Farönk szaunakabin falak esetén szorozzuk meg a szauna térfogatát 1,5-tel.

Kültéri szaunák esetén ajánlott a külső vezérlővel működő szaunakályhát választani. A beépített vezérlős kályha hamarabb érzékeli a hőt, így korábban lekapcsolhat, ezáltal nem biztos, hogy elérjük a kívánt hőfokot. Közületi szaunák esetén a külső vezérlős szaunakályha beépítése engedélyezett csak!

Termék paraméterek
Anyag
Rozsdamentes acél
Szélesség
43 cm
Hosszúság
43 cm
Magasság
71 cm
Kályhakő igény
30 kg
Cikkszám
T0124-001
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!