Termékek


HARVIA M3 SL fatüzelésű szaunakályha falátvezető idommal (T0124- 004)

431 787 Ft / db
1 db = 431 787,00 Ft
db
A következő termékek jelenleg nincsenek raktáron, de kérjük jelezze felénk igényét és mi kapcsolatba fogunk lépni Önnel amikor újra rendelhető lesz! A szállítási díjról kérjen tájékoztatást kollégánktól.

A Harvia 16 fatüzelésű szaunakályha a klasszikus irányvonalat képviseli. Az egységet kisebb méretű szaunakabinokhoz tervezték. Használatával az izzasztófürdő kellemes szaunaélményt és egy csipetnyi tradicionális hangulatot nyújt felhasználója részére.A megfelelő hőáramlás és levegő-cirkuláció garantált a kellemes izzasztóhatás eléréséhez.A szaunakályha üvegajtóval van felszerelve, így a pattogó tűz látványa kiegészíti a tradicionális szauna hangulatot. A szaunakályha elegáns grafit-fekete színben pompázik, melyet kiegészít a rozsdamentes acél légáramlást elősegítő terelőlemez. A kályha ára nem tartalmazza a szaunakályha kövek árát!

  • Kályhakő igény: 10cm-nél kisebb kőátmérő 30kg

A kályha teljesítményét több tényező is befolyásolja. Amennyiben a falakat és a mennyezetet burkolat fedi, a burkolat alatt pedig megfelelő szigetelés van kialakítva, annyiban a kályha teljesítményét a kabin térfogata határozza meg. Szigeteletlen falak (tégla, üvegtégla, üveg, beton, csempe, stb.) esetén nagyobb kályhateljesítmény szükséges. Szigeteletlen fal esetén négyzetméterenként adjunk 1,2 m3 -t a szauna térfogatához. Például egy 10 m3 -es, üvegajtós szauna teljesítményigénye megegyezik egy kb. 12 m3 -es szaunakabin teljesítmény-igényével. Farönk szaunakabin falak esetén szorozzuk meg a szauna térfogatát 1,5-tel.

Kültéri szaunák esetén ajánlott a külső vezérlővel működő szaunakályhát választani. A beépített vezérlős kályha hamarabb érzékeli a hőt, így korábban lekapcsolhat, ezáltal nem biztos, hogy elérjük a kívánt hőfokot. Közületi szaunák esetén a külső vezérlős szaunakályha beépítése engedélyezett csak!

AZ ÁR TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ!
KÉRJE EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

Termék paraméterek
Anyag
Rozsdamentes acél
Szélesség
39 cm
Hosszúság
43+22 cm
Magasság
71 cm
Kályhakő igény
30 kg
Cikkszám
T0124-004
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!