Termékek


HARVIA 20 SL fatüzelésű szaunakályha falátvezető idommal (T0124- 003)

Akciós termék
476 555 Ft / db
helyett
428 899,50 Ft / db
Előző 30 nap legalacsonyabb ára: 381 244 Ft
db
Az akció a 2023. május 26. és 2023. május 28. között érvényes vagy a készlet erejéig!

Az SL modellt olyan szauna használóknak tervezték, akik az izzasztófürdő felfűtését a szaunakabin melletti helyiségből, vagy kültérből szeretnék megoldani. Az üvegajtó nyílásiránya megváltoztatható, mely nagymértékben megkönnyítheti a használatot. Az SL modellek tökéletes szaunaélményt nyújtanak kis- és közepes méretű szaunakabinokhoz. A kályha ára nem tartalmazza a szaunakályha kövek árát! A szaunakályha elegáns grafit-fekete színben pompázik, melyet kiegészít a rozsdamentes acél légáramlást elősegítő terelőlemez. A kályha ára nem tartalmazza a szaunakályha kövek árát! 

  •  Kályhakő igény: 10cm-nél kisebb kőátmérő 40kg

A kályha teljesítményét több tényező is befolyásolja. Amennyiben a falakat és a mennyezetet burkolat fedi, a burkolat alatt pedig megfelelő szigetelés van kialakítva, annyiban a kályha teljesítményét a kabin térfogata határozza meg. Szigeteletlen falak (tégla, üvegtégla, üveg, beton, csempe, stb.) esetén nagyobb kályhateljesítmény szükséges. Szigeteletlen fal esetén négyzetméterenként adjunk 1,2 m3 -t a szauna térfogatához. Például egy 10 m3 -es, üvegajtós szauna teljesítményigénye megegyezik egy kb. 12 m3 -es szaunakabin teljesítmény-igényével. Farönk szaunakabin falak esetén szorozzuk meg a szauna térfogatát 1,5-tel.

Kültéri szaunák esetén ajánlott a külső vezérlővel működő szaunakályhát választani. A beépített vezérlős kályha hamarabb érzékeli a hőt, így korábban lekapcsolhat, ezáltal nem biztos, hogy elérjük a kívánt hőfokot. Közületi szaunák esetén a külső vezérlős szaunakályha beépítése engedélyezett csak!

Termék paraméterek
Anyag
Rozsdamentes acél
Szélesség
43 cm
Hosszúság
51+22 cm
Magasság
76 cm
Kályhakő igény
40 kg
Cikkszám
T0124-003
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!