Termékek


HARVIA 20 ES PRO fatüzelésű szaunakályha vízmelegítő tartállyal (T0124- 006)

663 283 Ft / db
1 db = 663 283,00 Ft
db
A következő termékek jelenleg nincsenek raktáron, de kérjük jelezze felénk igényét és mi kapcsolatba fogunk lépni Önnel amikor újra rendelhető lesz! A szállítási díjról kérjen tájékoztatást kollégánktól.

A Harvia 20 Pro fatüzelésű szaunakályhát közepes méretű izzasztófürdőkhöz tervezték. Beépített 20 literes rozsdamentes acél vízmelegítő tartállyal rendelkezik. Nagy kőkapacitással és rozsdamentes acél légáramlást elősegítő terelőlemezzel rendelkezik. A vas- öntvény üvegajtón keresztül a pattogó tűz látványa tradicionális szauna hangulatot idéz. A tartósságot a 10 mm vastag tűzteret borító acél biztosítja. A modell sajátossága az állítható lábazat, mely megkönnyíti a beszerelést, például lehetőségünk van beállítani a füstkivezető cső magasságát. A szaunakályha külső borítása grafit-fekete színben pompázik. A kályha ára nem tartalmazza a szaunakályha kövek árát!

  • Kályhakő igény: 10cm-nél kisebb kőátmérő 40 kg

A kályha teljesítményét több tényező is befolyásolja. Amennyiben a falakat és a mennyezetet burkolat fedi, a burkolat alatt pedig megfelelő szigetelés van kialakítva, annyiban a kályha teljesítményét a kabin térfogata határozza meg. Szigeteletlen falak (tégla, üvegtégla, üveg, beton, csempe, stb.) esetén nagyobb kályhateljesítmény szükséges. Szigeteletlen fal esetén négyzetméterenként adjunk 1,2 m3 -t a szauna térfogatához. Például egy 10 m3 -es, üvegajtós szauna teljesítményigénye megegyezik egy kb. 12 m3 -es szaunakabin teljesítmény-igényével. Farönk szaunakabin falak esetén szorozzuk meg a szauna térfogatát 1,5-tel.

Kültéri szaunák esetén ajánlott a külső vezérlővel működő szaunakályhát választani. A beépített vezérlős kályha hamarabb érzékeli a hőt, így korábban lekapcsolhat, ezáltal nem biztos, hogy elérjük a kívánt hőfokot. Közületi szaunák esetén a külső vezérlős szaunakályha beépítése engedélyezett csak!

AZ ÁR TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ!
KÉRJE EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

Termék paraméterek
Anyag
Rozsdamentes acél
Szélesség
43 cm
Hosszúság
65 cm
Magasság
76 cm
Kályhakő igény
40 kg
Cikkszám
T0124-006
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!