Termékek


HARVIA LEGEND 240 fatüzelésű szaunakályha (T0126- 002)

751 719 Ft / db
1 db = 751 719,00 Ft
db
A következő termékek jelenleg nincsenek raktáron, de kérjük jelezze felénk igényét és mi kapcsolatba fogunk lépni Önnel amikor újra rendelhető lesz! A szállítási díjról kérjen tájékoztatást kollégánktól.

A Harvia Legend fatüzelésű szaunakályha egyedülálló szaunaélményt nyújt használója részére. Fekete acél keret foglalja magába a hatalmas mennyiségű szaunakövet, melyet felfűtve tökéletes izzasztóhatás érhető el, akár alacsony hőmérsékleten is. A nagy kőmennyiség előnye többek között a hosszú hőtartás, még akkor is, ha a tűz intenzitása alább hagyott a kályha belsejében. A Legend szaunakályha belső szerkezete lehetővé teszi, hogy a felhasznált fahasábok égése sokkal hatékonyabb és környezetkímélőbb legyen. Az éghető felületektől számított biztonsági védőtávolságok jóval kisebbek, mint a hagyományos modelleknél. A Legend termékhez vízmelegítő kiegészítő egység is csatolható. A Harvia Legend 240 fatüzelésű szaunakályhát közepes légterű szaunakabinokhoz tervezték. A szaunakályha üvegajtóval van felszerelve, így a pattogó tűz látványa kiegészíti a tradicionális szauna hangulatot. Az acél váz állítható lábakon nyugszik. A kályha ára nem tartalmazza a szaunakályha kövek árát!

  • Kályhakő igény: 10cm-nél kisebb kőátmérő 200 kg

A kályha teljesítményét több tényező is befolyásolja. Amennyiben a falakat és a mennyezetet burkolat fedi, a burkolat alatt pedig megfelelő szigetelés van kialakítva, annyiban a kályha teljesítményét a kabin térfogata határozza meg. Szigeteletlen falak (tégla, üvegtégla, üveg, beton, csempe, stb.) esetén nagyobb kályhateljesítmény szükséges. Szigeteletlen fal esetén négyzetméterenként adjunk 1,2 m3 -t a szauna térfogatához. Például egy 10 m3 -es, üvegajtós szauna teljesítményigénye megegyezik egy kb. 12 m3 -es szaunakabin teljesítmény-igényével. Farönk szaunakabin falak esetén szorozzuk meg a szauna térfogatát 1,5-tel.

Kültéri szaunák esetén ajánlott a külső vezérlővel működő szaunakályhát választani. A beépített vezérlős kályha hamarabb érzékeli a hőt, így korábban lekapcsolhat, ezáltal nem biztos, hogy elérjük a kívánt hőfokot. Közületi szaunák esetén a külső vezérlős szaunakályha beépítése engedélyezett csak!

AZ ÁR TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ!
KÉRJE EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

Termék paraméterek
Anyag
Rozsdamentes acél
Szélesség
60 cm
Hosszúság
60 cm
Magasság
83 cm
Kályhakő igény
200 kg
Cikkszám
T0126-002
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!