Termékek


Spabalancer FilterClean 0,5l

Akciós termék
4 500 Ft / db
helyett
4 050 Ft / db
Előző 30 nap legalacsonyabb ára: 4 050 Ft
db
Az akció a 2022. július 1. és 2022. július 3. között érvényes vagy a készlet erejéig!

Spabalancer Filterclean:

Manapság a legtöbb jakuzzi speciális papírszűrővel rendelkezik. Ezek a szűrök gyűjtik össze a vízben lévő szennyeződéseket. Szőr, zsírok, olajok, baktériumok. Ebben az esetben a papírszűrő tisztítása már elengedhetetlen, mert a sok szennyeződés miatt a szűrő könnyen vissza fertőzheti a vizet. Ezen okok miatt fontos a papírszűrő megfelelő tisztítása. Szűrőtisztító, kioldja a szűrő rostanyagából az organikus szennyeződéseket, zsírokat és olajokat.

Két-három hetente szükséges a szűrőt megtisztítani (az első időszakban hetente szükséges). A tisztítás alatt helyezzen a termékbe egy csere szűrőbetétet. A szennyezett betétet helyezze egy vödörbe, és adjon hozzá 10 literenként 100ml FilterCleant, majd töltse fel vízzel, amíg az a szűrőt el nem fedi. Minél magasabb a FilterClean koncentrációja, annál jobb a tisztítóhatás. A SpaBalancer FilterClean szükséges mennyisége a szennyeződés mértékétől függ. A szűrőt hagyja a vízben 12 órán keresztül, majd vegye ki es egy slag vagy zuhanyrózsa segítségével öblítse le azt. 

Kiszerelés: 0,5 liter

Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!