Termékek


Spabalancer Filter Clean szűrőtisztító granulátum 0,95 kg (SB1036)

Akciós termék
10 990 Ft / db
helyett
8 792 Ft / db
Előző 30 nap legalacsonyabb ára: 8 792 Ft
1 db = 8 792,00 Ft
db
Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes

A szennyezett papírszűrők miatt a szűrőszivattyú áramfogyasztása megnő, élettartama pedig csökken. Ezen okok miatt igen fontos a szűrők rendszeres és alapos tisztítása: A SpaBalancer FilterClean Natural kioldja a szerves szennyeződéseket, a zsírt és olajokat a szűrőlamellákról. Ajánlott két-három hetente megtisztítani a szűrőket (a SpaBalancerrel kezdetben heti tisztítás is szükséges lehet) A tisztítási időszakban használjon egy második szűrőkészletet.

A SpaBalancer Filter Clean Natural használata:

Helyezze a szűrőt egy edénybe, és adjon hozzá 50 ml SpaBalancer FilterClean Natural-t, majd töltse meg forró vízzel, úgy, hogy az a szűrőt fedje el. Nagyobb tartályok vagy erős szennyeződések esetén növelje a hozzáadott mennyiséget. Hagyja a szűrőt a tisztítóoldatban legalább 12 órán át. Az idő letelte után vegye ki a szűrőt, és alaposan öblítse le erős vízsugárral. Az intenzívebb tisztítás érdekében helyezze a szűrőt egy vödörbe 10 liter vízzel és 20 ml Ultrashock-kal még egy éjszakára. Ez még fehérebbé teszi a szűrőt, és eltávolítjuk az utolsó megmaradt baktériumokat tartalmazó biofilmet is. Kétévente cserélje ki a szűrőket. A szűrőgyapjú idővel elveszíti szűrőési hatását. (Még a szép szűrők is csak gyenge szűrőteljesítményt biztosítanak.)

Termék paraméterek
Forgalmazó
Csempe és Kert Kft.
Cikkszám
SB1036
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!