Termékek


Spabalancer FilterClean szűrőtisztító folyadék 0,5l (SB1003)

Akciós termék
4 890 Ft / db
helyett
3 912 Ft / db
Előző 30 nap legalacsonyabb ára: 3 912 Ft
1 liter (2 db) = 7 824,00 Ft
db
A következő termékek jelenleg nincsenek raktáron, de kérjük jelezze felénk igényét és mi kapcsolatba fogunk lépni Önnel amikor újra rendelhető lesz! A szállítási díjról kérjen tájékoztatást kollégánktól.
Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes

Spabalancer Filterclean:

Manapság a legtöbb jakuzzi speciális papírszűrővel rendelkezik. Ezek a szűrök gyűjtik össze a vízben lévő szennyeződéseket. Szőr, zsírok, olajok, baktériumok. Ebben az esetben a papírszűrő tisztítása már elengedhetetlen, mert a sok szennyeződés miatt a szűrő könnyen vissza fertőzheti a vizet. Ezen okok miatt fontos a papírszűrő megfelelő tisztítása. Szűrőtisztító, kioldja a szűrő rostanyagából az organikus szennyeződéseket, zsírokat és olajokat.

Két-három hetente szükséges a szűrőt megtisztítani (az első időszakban hetente szükséges). A tisztítás alatt helyezzen a termékbe egy csere szűrőbetétet. A szennyezett betétet helyezze egy vödörbe, és adjon hozzá 10 literenként 100ml FilterCleant, majd töltse fel vízzel, amíg az a szűrőt el nem fedi. Minél magasabb a FilterClean koncentrációja, annál jobb a tisztítóhatás. A SpaBalancer FilterClean szükséges mennyisége a szennyeződés mértékétől függ. A szűrőt hagyja a vízben 12 órán keresztül, majd vegye ki es egy slag vagy zuhanyrózsa segítségével öblítse le azt.

  • Kiszerelés: 0,5 liter
Termék paraméterek
Forgalmazó
Csempe és Kert Kft.
Cikkszám
SB1003
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Csillag Tamás (MKK Zrt.)
2023-11-02 11:29
Nincs
Kovács József
2023-04-05 23:12
Gyors Megbízható, piachoz képest jobb árak
Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!