Termékek


Spabalancer FilterClean szűrőtisztító folyadék 0,5l (SB1003)

Akciós termék
4 890 Ft / db
helyett
3 912 Ft / db
Előző 30 nap legalacsonyabb ára: 3 912 Ft
1 liter (2 db) = 7 824,00 Ft
db
Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes

Spabalancer Filterclean:

Manapság a legtöbb jakuzzi speciális papírszűrővel rendelkezik. Ezek a szűrök gyűjtik össze a vízben lévő szennyeződéseket. Szőr, zsírok, olajok, baktériumok. Ebben az esetben a papírszűrő tisztítása már elengedhetetlen, mert a sok szennyeződés miatt a szűrő könnyen vissza fertőzheti a vizet. Ezen okok miatt fontos a papírszűrő megfelelő tisztítása. Szűrőtisztító, kioldja a szűrő rostanyagából az organikus szennyeződéseket, zsírokat és olajokat.

Két-három hetente szükséges a szűrőt megtisztítani (az első időszakban hetente szükséges). A tisztítás alatt helyezzen a termékbe egy csere szűrőbetétet. A szennyezett betétet helyezze egy vödörbe, és adjon hozzá 10 literenként 100ml FilterCleant, majd töltse fel vízzel, amíg az a szűrőt el nem fedi. Minél magasabb a FilterClean koncentrációja, annál jobb a tisztítóhatás. A SpaBalancer FilterClean szükséges mennyisége a szennyeződés mértékétől függ. A szűrőt hagyja a vízben 12 órán keresztül, majd vegye ki es egy slag vagy zuhanyrózsa segítségével öblítse le azt. 

  • Kiszerelés: 0,5 liter
Termék paraméterek
Forgalmazó
Csempe és Kert Kft.
Cikkszám
SB1003
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kovács József
2023-04-05 23:12
Gyors Megbízható, piachoz képest jobb árak
Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!