Termékek


Spabalancer SpaParfum Májusi rózsa jakuzzi illat (SB1098)

Akciós termék
12 290 Ft / db
helyett
9 832 Ft / db
Előző 30 nap legalacsonyabb ára: 9 832 Ft
1 db = 9 832,00 Ft
db
Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes

Pihentető, körülölelő és harmonizáló – ez a májusi rózsa illata. Virágos, meleg, enyhén rózsás árnyalataival a májusi rózsa a legfinomabb rózsaillat. A tavaszi napsütéssel együtt ez az illat a jó közérzet és a pazar légkörbe visz bennünket. A SpaParfum Mairose finom, kellemesen rózsás illatával lenyűgöz.

SpaBalancer illatpárnák tiszta illóolajokból áll, alkohol, emulgeálószer és tartósítószer hozzáadása nélkül készült. A betét egy high-tech anyagból áll, amely felszívja az illóolajokat. Az illatos összetevőket a vízbe engedi, és visszatartja a nehéz olajokat. Ennek eredményeként a vize kellemes illatú, mint az illatosítóké, de a lerakódások és salakanyagok nem gyűlhetnek össze a vízben.
Vegye ki az illatpárnát a csomagolásból, majd helyezze be a szűrőházba. Ha a pezsgőfürdő nem rendelkezik szűrőházzal, a párnát a vízbe is helyezheti a pezsgőfürdőben. Hagyja a párnát a pezsgőfürdőben, amíg a víz el nem éri a kívánt illatintenzitást. Helyezze vissza az alátétet a vákuumcsomagolásba, és zárja le a mellékelt kapocs segítségével.
Ismételje meg a folyamatot, amikor a víz elveszti a kívánt illatintenzitást.
Az illat a betétben a kívánt intenzitástól függően 4-8 hétig tart.
Termék paraméterek
Forgalmazó
Csempe és Kert Kft.
Cikkszám
SB1098
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!