Termékek


Spabalancer SpaParfum Meggy- banán jakuzzi illat (SB1090)

Akciós termék
11 090 Ft / db
helyett
8 872 Ft / db
Előző 30 nap legalacsonyabb ára: 8 872 Ft
1 db = 8 872,00 Ft
db
Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes

Egy harapnivaló illat, gyümölcsös és édes – ez a SpaParfum cseresznye-banán, egy olyan illat, amely garantáltan jó hangulatot hoz a pezsgőfürdőbe. Bársonyos-édes, mint a banán, és gyümölcsös-pimasz, mint a cseresznye, olyan fürdőzési élmény, amely egyszerre tesz nyugodttá és boldoggá.

SpaBalancer illatpárnák tiszta illóolajokból áll, alkohol, emulgeálószer és tartósítószer hozzáadása nélkül készült. A betét egy high-tech anyagból áll, amely felszívja az illóolajokat. Az illatos összetevőket a vízbe engedi, és visszatartja a nehéz olajokat. Ennek eredményeként a vize kellemes illatú, mint az illatosítóké, de a lerakódások és salakanyagok nem gyűlhetnek össze a vízben.
Vegye ki az illatpárnát a csomagolásból, majd helyezze be a szűrőházba. Ha a pezsgőfürdő nem rendelkezik szűrőházzal, a párnát a vízbe is helyezheti a pezsgőfürdőben. Hagyja a párnát a pezsgőfürdőben, amíg a víz el nem éri a kívánt illatintenzitást. Helyezze vissza az alátétet a vákuumcsomagolásba, és zárja le a mellékelt kapocs segítségével.
Ismételje meg a folyamatot, amikor a víz elveszti a kívánt illatintenzitást.
Az illat a betétben a kívánt intenzitástól függően 4-8 hétig tart.
Termék paraméterek
Forgalmazó
Csempe és Kert Kft.
Cikkszám
SB1090
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!